kayınvalidemin çarşafımı kullanmasi

Ya varya erkek annesiyim
Bende gelinim 10 senelik
Kadın iyilik yapıyo karıştırmıştır yada hoşuna gitmiştir
Ne olcak yani kullansa
Varsın onun olsun
Bu konuyu açmayı geç kafama bile takmam
Onlar bize kocalarımızı verdiler
Çocuklarımızın babasını büyüttüler okuttular.
Biraz empati yapın ya
Ben şunu söyleyeyim
Kv yada kp ya senin yuvanı bozmaya çalışmadığı sürece
Acık alttan alın
Bizde yaşlanıcaz el içine karışıcaz
Herşey böyle kalmıycak.
Empati yapıyorum düşünüyorum iki erkek çocuk annesiyim beğendiysem eğer çarşafı nekadar güzel der nereden aldığını sorarım .ya aldığı yeri söyler yada hediye eder .ne olursa olsun karşındaki bir insan ve ona ait bir mal .ister oğlumu vereyim ister kızımı vereyim kimsenin malı o şekilde kullanılmaz ...

selam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
Allahim ya niye sormadin. Niye kv konusmuyorsun cesaret edemiyorsun?

Yanlis anlar ayip olur diye problem cozme yetenegini kullanmiyor bazilari. Lutfen ya insanlari gozunuzde buyutmeyin icinizde kalmasin soyleyin sorun ne varsa.

Bence urkutucu olan sizin asiri uc fikirleriniz. Hic mi yurt vs kalmadiniz kalmadiysaniz da kalan milyonlarca insan var. Makine haddizatinda pis degildir olamaz. Bu nasil bir dusunce aklim almadi.
sizin aklınızın almadığını benim midem almıyor . burada her yoruma saygı duyulmalı bence. zira düşüncelerimi yargılamanız buna saygı duymadığınız anlamına geliyor. bu benim düşüncem. ayrıca nereden bilebilirim kv nin kendi iç çamaşırlarıyla benim kıyafetlerimi bir yıkamayacağını?

Valla bende aşırı boyutta vefa duygusu var.
Zor zamanımda kirlilerimi yıkamışım, yardımcı olmuş.
Öyle ya da böyle mecbur değil.
Eeee evladıyız, geliniyiz bla bla diyeceksin.
Eee o da anasıyım ne olacak demiştir.

Bir çarşaf yahu.
Annelerimizden kıymetli mi?
Lafını bile etmem.
Sevdin sanırım senin olsun anne derdim ben olsam.

Valla beni kötü gelin biliyorlar bir de.
Çok yazık bana hee..

Konu sahibine sormadın diye yüklenenler olmuşi sorsa bu sefer kv "ne var kullandıysak bir çarşafı mı kıskanıyorsun" diye suçlu duruma düşürür. Çünkü iyi niyetli değil. Amacı gelini sinir etmek.
Yerinde olsam çarşafın kalan nevresimlerini de getirir bırakır gülerek "çok beğenmişsin ki kullanmışsın annecim, bunlar da geri kalanı al senin olsun, ben başkasının kullandığı çarşafta hayatta yatamam huyum kurusun" derdim.

selam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
Tabiki normal bir durum değil. Ben olsam tepkimi gösterirdim

o takimi da kv almisti bana begenseydi kendine de alirdi oyle kacinicak biri degil
Konu sahibi burda diyor ki takımımı bana kv aldı, yani belki kadında da var aynısından, sormamış ki, bize varsayım üzerine yorum yaptırıyor niye sormadın demeyelim mi? Bilmediğimiz konu hakkında ya şöyleyse ya böyleyse diyoruz anca.

e tabikide yani bi carsaftan ne olacak ki soylese istedugini gidip alirdim
Burda da yorumların geliş şekline göre, Kv Beğendiğini söylese, sorsa gidip alırdım demiş :) Zaten kv aldı bana diyorsun sana neyi sorsun? Nerde satıldığını gayet biliyor beğense gider alır, belki çoktan almış, o çarşaf senin değil kadının, biliyor muyuz? -Hayır çünkü sorma gereği duymadı.

Son düzenleme:
Onlar bize kocalarımızı verdiler
Çocuklarımızın babasını büyüttüler okuttular.

Her konuda da bu tarz yorum. Banane yahu buyuttuyse. Bizim için doğurup buyutmedi ya. Herkes doğuruyor. Bu kafasina gore takılma hakki vermez kvlere. Bu konudaki olay çok büyük degil de genel konuşuyorum bu laf için. Sacma yani.

Burdaki olay, nevresimin kiymetli olup olmadigi degil ki.. Olay, sana ait olan bir esyayi izinsiz kullanmasi. Ya gorgusu o kadar ya da karistirdi. Kasti bir durum zaten olamaz, en fazla begenmistir. Durum oyle bile olsa izin alip kullanabilirdi diye dusunuyorum.

Konu sahibi burda diyor ki takımımı bana kv aldı, yani belki kadında da var aynısından, sormamış ki, bize varsayım üzerine yorum yaptırıyor niye sormadın demeyelim mi? Bilmediğimiz konu hakkında ya şöyleyse ya böyleyse diyoruz anca.

Burda da yorumların geliş şekline göre, Kv Beğendiğini söylese, sorsa gidip alırdım demiş :) Zaten kv aldı bana diyorsun sana neyi sorsun? Nerde satıldığını gayet biliyor beğense gider alır, belki çoktan almış, o çarşaf senin değil kadının, biliyor muyuz? -Hayır çünkü sorma gereği duymadı.
sadece bu carsaftan bahsetmiyorum yani herhangi baska birsey olsa da gidip alirdim ona o anlamda soyledim

X