- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi fionawoody
-
Benimkini ilk emeklemeye basladıgında salıyorlardı yere 7-8 aylıkken,kime gitcek bakalım diyorlardıEvet kıskanıyorsunuz.
Benim iki tane dünya tatlısı yeğenim var onlara annem kızım yavrum diye hitap ettiğimde kardeşimin de yanlış anlaması lazım üstelik benim çocuğum yok olmuyor O zaman kardeşimin çok farklı düşünmesi lazımdı
Yersiz saçma bir durum olmuş İçinizi ferah tutun Babaannesi çok sevdiği için o şekilde söylüyor oğlunuz annesini babaannesine ayırt edebilir.
Hiç hiç şımarıklık değil doğal bir süreçten geçiyorsunuz bunlar normal tepkiler ve endişeler.benim oğlum bana çok benziyordu kayınvalidem eşimin tarafı eşime benzediğini söylediklerinde o kadar zoruma gidiyordu ki kendi bebeklik resmimle oğlumunkini yanyana koyup ispatlamaya çalışıyordum ayy ne salakmışımm benzetilen kim babası ya babasııHaklısınız hem saçma hem de şımarıklık zaten bu kafadan çıkıcam
Yaaa ne güzel bende aşarım umarım en kısa
Lohusalik doneminde çok normal bnim kizim kv ye anne diyodu ilk konuştuğu zamanlar şimdi Babanne diyo bna anne diyoBu kelimeyi anneden başkasının söylemesine rahataız olan nadir kişilerdenim sanırım
E yani cocuk bu nekadarlık olursa olsun annesini tanırBenimkini ilk emeklemeye basladıgında salıyorlardı yere 7-8 aylıkken,kime gitcek bakalım diyorlardıKime gitcek annesine gitcek tabi
Bana geliyordu cocum
Bebeğinizi buyutemiceginizi düşünmeyin lütfen.Sonucta onlar için calisicaz.Ben de doğumdan 6 ay sonra donucem ise.Bana kalırsa çalışan annelerin çocukları daha özgür ve özgüvenli oluyorlar.Birbirinizi ozleyip paylaştığıniz anları daha eşsiz hale getiriceksiniz .Babanesine anne derse de hiç takılmayın.Bebekler annelerinin kim olduğunu gayet iyi bilirlerBebeğim tüp bebek sanırım onun için çok uğraşmamın verdiği sahiplenme duygusu ve istemeyerek çalışmak zorunda olmamın, bebeğimi büyütemeyecek olmamın verdiği kıskançlık.
Hiç üzülmeyin . Bebeğiniz biyolojik olarak en çok size bağlı. Annesi sizsiniz.
Kv iyi bir insan . çocuğunuza da bakıyor. O sevgi sözcüğü olarak söylüyor o kelimeyi. Anadolu’da çok kullanılır. “ Annem “ diye severler. Küçük çocukları.
Hiç takmayın kafanıza. Kv’yi de böyle bir şey için kırmayın .
Bebeğinizi buyutemiceginizi düşünmeyin lütfen.Sonucta onlar için calisicaz.Ben de doğumdan 6 ay sonra donucem ise.Bana kalırsa çalışan annelerin çocukları daha özgür ve özgüvenli oluyorlar.Birbirinizi ozleyip paylaştığıniz anları daha eşsiz hale getiriceksiniz .Babanesine anne derse de hiç takılmayın.Bebekler annelerinin kim olduğunu gayet iyi bilirler
Açıkçası ben anneannemi annemden çok severim. O yüzden benim için sıkıntı değildi.Ben çocuğum benden başka kimseye anne demesin istiyorumsonuçta babaannesiyse babaanne desin halasıysa hala . Annesi bir tane neticede ve ben zorunluluktan çalışacağım onun geleceği için sadece bana anne desin düşüncesindeyim.
Hiç hiç şımarıklık değil doğal bir süreçten geçiyorsunuz bunlar normal tepkiler ve endişeler.benim oğlum bana çok benziyordu kayınvalidem eşimin tarafı eşime benzediğini söylediklerinde o kadar zoruma gidiyordu ki kendi bebeklik resmimle oğlumunkini yanyana koyup ispatlamaya çalışıyordum ayy ne salakmışımm benzetilen kim babası ya babasııbunun gibi milyon saçmalık sayarım 25 yaşında şimdi babanne dede amca aynı apartmanda el bebek gül bebek büyüdü bir gün bile beni sevmediğini yada diğerlerinden daha az sevdiğini düşünmedim dediğim gibi birlikte olduğunuz zamanlarda evin işine gücüne dalıp bebeğinizi ihmal etmeyin yeter (birde öyle bi durumda var herşeyin eski düzende yürüyeceğini sanmak:)
Eşim bakiyor yarim gün. O da ara sira geliyir yardıma. Teklif etti bakmayi amaÇocuğunuza babaannesi mi bakıyor siz mi bakıyorsunuz?
Yok eşim bakiyor yarim gun. Ben gelince o işe gidiyor. Ama kayinvalide sağolsun her zaman yardima hazirdir. Bir alo dememiz yeterli. Cok ihtiyac olmadikca aramıyoruz. Iciniz rahat olsun. Annesi sizsiniz. Uyarırsınız..Çalışmayıp siz bakıyorsunuz sanırım çocuğunuzaÇalışmamak ne güzel ama öyle bir imkanım yok işte maalesef hayırlısı bakalım ben daha rahat düşünmeye çalışmak zorundayım
Aslında ben calismaya başlayınca eşimjn niyeti annesi babasi baksın,dı. Ama cok uzuldum ben duruma. Yani bakarlar pamuk gibi ama zaten ben işe gidicem yarim gün, babasi sabah ise gidicek...ufacik bebegi baba ve anne sevgisinden mahrum bırakıyor gibi garip bir psikolojiye burundum. Lohusa da degim halbukiÇocuğunuza babaannesi mi bakıyor siz mi bakıyorsunuz?
Aslında ben calismaya başlayınca eşimjn niyeti annesi babasi baksın,dı. Ama cok uzuldum ben duruma. Yani bakarlar pamuk gibi ama zaten ben işe gidicem yarim gün, babasi sabah ise gidicek...ufacik bebegi baba ve anne sevgisinden mahrum bırakıyor gibi garip bir psikolojiye burundum. Lohusa da degim halbukio yuzden eşim bakiyor yarim ..gün. kayınvalide de ne zaman istesek sagolsun gelir yardim eder.
Soylemeyin bence cocuk sizi tanırYo hayır baktırmamazlık yapılmaz tabii ki de acaba konuşup söylesem mi yoksa hiç gerek yok nasılsa çocuk büyüdükçe anneyi zaten ayırt edecek mi diye sormak istedim.
beni rahatsiz eder ve ben uyaririm.
ben boyle konularda yuz kisiye sordum 90i sunu yapiyor, ben de oyle yapayim diyemiyorum.
Mesela okudugum yorumlara gore normal bulunmus.
ama yine de benim hosuma gitmezdi ve degistirmesini talep ederdim, cocugum benim kurallarimla buyusun isterim. Tabi ki o durumda da karsi taraf bakmayacagim o zaman diyebilir,
risklidir yani,
yine de benim tercihim bu olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?