- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi fionawoody
-
İzin sürenizi uzatabilirseniz uzatın çünkü KV mükemmel de baksa siz yine sorun çıkaracaksınız. Her çocuk annesini bilir korkmayın KV anne gibi bağlanmazMerhaba hanımlar
4 aylık bebeğim var ve 7 aylık olduğunda işe geri döneceğim (maalesef), bebeğimede kayınvalidem bakacak. Kayınvalidemi çok seviyorum dünya iyisi bir kadın ama kendime dert ettiğim şey; bebeğime annem diye hitap etmesi. Yavrum, oğlum, babaannem falan da diyor bunlara bir şey demiyorum asla ama annem diye hitap etmesini istemiyorum sonuçta ben çalışmaya başlayınca oğlumla bütün gün o vakit geçirecek ve oğluma annem diye hitap ederse ki eminim diyecek bu sefer çocuk onu anne diye benimseyebilir öyle değil mi? Bir de bu cocukların 1-3 yaş arası herkese anne deme olayı oluyoe çevremde çok görüyorum şiimdi ona anne dicek oda efendim annem falan diyecek düşündükçe geriliyorum. Tecrübeli anneler bana tecrübelerinizi yazıp, yol gösterirseniz çooook sevinirim sizce bu konuyu kayınvalidem ile konuşmalı mıyım? Konuş derseniz nasıl izah etmeliyim çünkü kırılsın istemiyorum. Ya da konuşmayayım bebeğim annesini ayırt edinceye kadar sabır mı edeyim? Bana akıl verin ne olur içime çok dert oldu, çocuğumu da kayınvalidem bakacak diye kıskanıyorum sanırım çünkü bırakmak istemiyorum ama çalışmak zorundayım
Merhaba yeni dogum yapmis anne.
Takildiginiz noktanin komikligini ilerleyen zamanlarda anlayacaksiniz.
İzni mi en fazla bu kadar uzatabildim daha fazla evde durursam geçimimiz zorlaşacak. Dediğini gibi ben isteyerek işe dönmeyeceğim için kayınvalidem ne yaparsa yapsın bana batacak bu düşünceyi nasıl yeneceğim bilmiyorumİzin sürenizi uzatabilirseniz uzatın çünkü KV mükemmel de baksa siz yine sorun çıkaracaksınız. Her çocuk annesini bilir korkmayın KV anne gibi bağlanmaz
Kendi annen dese takar misin? Desin annem ne olacak.. ohff valla herseyi abartiyosunuz
Eşiniz devreye girsin bence , o şekilde hitap etmesinin yanlış olduğunu çocuğun kafasının karışacağını anlatsın.Siz de diyebilirsiniz ama ne de olsa gelinsiniz, adınız kıskanıra çıkar. Hem babaanne bakacakmış çocuğa durduk yere kadını küstürmenin alemi yok.
Gerçekten buna bile takıldıysanız lütfen baktırmayın kadına. Benim kızım bakıcısına anne diyor ve çok mutlu oluyorum. Gözüm arkada kalmıyor. Her çocuk annesini bilir yeterki işten gelince gerçekten birlikte zaman geçirin
Daha bebeğiniz küçük. Büyüdükçe bu endişeleriniz de azalacak. Genel olarak bebeğinize iyi bakıyorsa çok aşırı pimpiriklenmemeye bakın. Çünkü Kv için de zor olacakİzni mi en fazla bu kadar uzatabildim daha fazla evde durursam geçimimiz zorlaşacak. Dediğini gibi ben isteyerek işe dönmeyeceğim için kayınvalidem ne yaparsa yapsın bana batacak bu düşünceyi nasıl yeneceğim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?