Kayınvalidemi uyarmama rağmen hala yemeğe çağırması

S Sienatan

gidin, güzelce yiyin için kalkın evinize gelin.
Elinizi sürmeyin
ancak böyle yaranırsınız
valla derlerdi, de inanmazdım. kondurmazdım
bazıları sabır sınavı gibi..

kasıtlı yapıyorlar bunlar diyeceğim, ama kalbimi bozmayayım şimdi,
konuyu başkası açtı sandım okuyorum
meğer aynı kişiymiş.

gül geç canım, valla bunlara takıldığına değmez.
yemeği ye üstüne güzelce köpüklü kahveni yap iç keyifle...
hatta yanına kadehli bardakta soğuk suyun olsun..

Direneceksin gerekirse kavga ciksin suclu kisi sen değilsin onlar düşünsün. Bu geri kafali aileler artik anlicak ogullarinin bi birey oldugunu anlamak zorundalar.

O eşin olcak kişi de zahmet olmazsa evlendiginin farkina varsin bi...
Cinnet gecir neden sabrediyosun bu adam kralin oglu mu yık ortalığı. Hakedene hakettigini vereceksin. Kadin sana tamam diyip esine gelin demekle ne yapmaya calisiyo sence?
Ha esin yola gelmiyo mu direnmeye devam et öğrenecek. Öğrenmezse güle güle diceksin bak nasil çark ediyolar.
Senin de bi hayatin var okurken ben bogulup cinnet gecirdim yeminle. Madem yapiscaklardi evlendirmeselerdi ogullarini. Bende de birebir aynisi var. Baska care yok direnceksin. Kabul etme.
İstiyolar ki kul köle olalim bizim hayatimiz olmasin. Ya siz kimsiniz acaba bu ne özgüven diyesim geliyo... kaynana kayinpeder olmayi bi basari bi kariyer basamagi saniyolar

bacım öyle eş mi olur. yemek hiç tasarruf olur mu? sen en iyisi yol yakınken bırak onu. mazallah sonra aylarca aç kalırsınız :)

Bence bu tam olarak bi cözüm degil ayni modelden bende de var ordan biliyorum. Aaaa o zaman biz yukarı geliyoruz der ve gelirler asla sasmaz bu. O yemek illa ki yapışık ücüz gibi yenecek eş kisisi anasi eş ve gelin kisisi

Çözüm kocanda.Tüm iş onda bitiyo siz kendinizi niye yoruyosunuz

Kesin çözüm değil. Kayınvalide öğlenden arar, akşama şunu şunu yapıyorum sen yemek yapma der.

Bunuda yaptım düzeliyor

Yaa biraz agırlıgını koysana. Ne bu ayrı ev tek ev gibi de. Kendim yapacagım yemekleri de. Çok istiyorsa bır tabak göndersin. Çagırsın bahane yap ve gıtme. İnatçı ol az

Onceki konuyu okudum. Kadın hic tavır koymadan tamam dediginde inanmsmistim zaten kabul ettigine. Yemegini yiyip hic biseye karismadan evine cik. O zaman napcak dene bakalım
Bence inmesin asagı ya. İnerse başa döner. Yemegını yap ve evınde ye bence.

Kaynananla konuşmuşsun rahatsız olduğunu söylemişsin ama o daha çok mutlu olmuş seni de daha çok gıcık etmeye çalışıyor. Sen de tavrını koy eşine gitmiyorum de
Evet ya kaynanalara söylemek büyük hata koz olarak kullanıp bak ben çağırıyorum oğlumda dinliyor sözümü imajı vericek

Kesin çözüm değil. Kayınvalide öğlenden arar, akşama şunu şunu yapıyorum sen yemek yapma der.
Sabah yapın o zaman. Ben sabah kahvaltıdan sonra akşam yemeğe koyulurum. Sonu evi toparlarım günün kalan kısmı bana kalır sizde yapabilirsiniz. zor değil ki benim yemeğim hazır demek. Neden bu kadar geçiminizi ellerine sunuyorsunuz. Cok ısrar ederse yemek yapma konusunda ilerlemek istiyorum bunun için yaparak gelişebilirim diyin. Yemek yapmayı biliyor olsanız dahi diyin yani. Yeni şeyler denemek istiyorum diyin.

Valla allah kolaylık versin bende sizlere sunacak çözümler tükendi

Canım sende şöyle yap eşinin işten gelmesine yarım saat kala bütün yemeklerini hazırla. Sofranı kur. Eşine öyle şeyler yapki evi artık sevsin. Alışsın. Yani onu eve alıştır. Anneside çağırdığı zaman o sofrayı hazır gördüğünde eyerki yine gitmek isterse sen gitme ona deki ben artık yemeklerimi kendi evimde yemek istiyorum. Yine giderse ozaman sorun ne kaynananda nede sende eşin seni kırmayı göze alıyor. Ama annesini değil. Tabiki anne bambaşka bişey ama artık oda evli biri bekar gibi gelip gidemez ben böyle şeylere sinir oluyorum insanın kendine özel bir hayatı kalmıyor. Sen biraz baskın taraf ol. Kaynananı kırma bu sorunu eşinle hallet. Eşin yok derse kimse sizi zorla davet etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…