kayınvalidemi bir türlü sevemiyorum :((

tabıkı arayacaksın evlendı dıye evlatlıktan reddedecek halın yokya evıne de gıdeceksın bunlar normal seylerde ıste bazıları abartıyo sanırım sorunlar ordan kaynaklanıyor

abartı şu oluyo, oğluyla konuşuyo, diyoki gelin beni niye aramıyo, adamda karısına baskı yapıyo annemi ablamı vs her gün arıcaksın diye, bu zorla yapılcak bişeymi yani, insan kendi annesini bile her gün aramıyo

tabıkı arayacaksın evlendı dıye evlatlıktan reddedecek halın yokya evıne de gıdeceksın bunlar normal seylerde ıste bazıları abartıyo sanırım sorunlar ordan kaynaklanıyor

abartı şu oluyo, oğluyla konuşuyo, diyoki gelin beni niye aramıyo, adamda karısına baskı yapıyo annemi ablamı vs her gün arıcaksın diye, bu zorla yapılcak bişeymi yani, insan kendi annesini bile her gün aramıyo

bazıları oğullarının artık ayrı evleri olduğunu idrak edemiyorlar onlara göre hep iç içe olunsa samimi olunsa onların istediği şeyler olsa bi bencillik durumu oluyo yani.. şunun gelini şöyle iyi şöyle cana yakın hatta benim kaynanam biz nişanlıyken benim kuzenim var cıvıl cıvıl cana yakın mesleğide benden daha iyiydi ayy onu çok beğendim, çok sevdim ne iyi kız ne güzel kız ne güzel işi var dört dörtlük onu alan şanslı gibilerinden hep iç geçiriyodu ona ama oğlu beni sevdi işte :)) bende sakin bi insanım napalım..

aynen boyle oluyo sanırım ıyı tarıf etmıssın ya ısteyen ısteyenı arasın ıstemeyen aramasın benım gelınım benı zorla arayacaksa hıc aramasın daha ıyı hergun hergun kım kımı ararkı zaten

öyleya,zorla yapıldığını biliyosun, ama tatmin oluyo işte, baaak oğluma bi lafım yetiyo istediğimi yaptırıyorum egosu...

öyleya,zorla yapıldığını biliyosun, ama tatmin oluyo işte, baaak oğluma bi lafım yetiyo istediğimi yaptırıyorum egosu...
aynen canım ıste buda ısı gucu ,hayat ta bı amacı olmayan ,cahıl ınsanların mesgalesı bence herseyın bası okumak okumak okumak

ben evli değilim ama bana hiçte saçma gelmedi yazdıklarınız..
okudukça şok oldum bu nedir sizde de maşallah iyi sabır varmış.. tebrik ediyorum
ben en ufak bir kusurda söylerim onu karşımdakine yoksa kendimi yiyip bitiririm çünkü..
inşallah bana böyle insanlar denk gelmez yoksa adam beni ilk günden kapıya koyabilir

nefret ediyorum deliricem sinirimden ölücem bu kadın yüzünden, iyi olayım diyorum bişey söylüyo herşeyi yıkıyo, geldi yine kuruldu evime istemiyorum onu napıcam ben ya tahammül edemiyorum hiç temiz değil evimde hiç rahat değilim, güleryüzlü olayım eşimin hatırına diyorum olamıyorum elimde değil, yine ben odadan çıkınca fıs fıs konuşmalar ben varken susmalar ya ben odadayken ağzını açmıyo çıkınca başlıyo, şimdi ben ne düşünmeliyim.. dün akşam yine çıldırttı ben çalışıyorum hanımın herkesi çağısarı geliyo evime bende buyursunlar gelsinler diyorum.. ama benim kuzenim, annesi ve kızkardeşim onun evine gitmek istedi evi istanbulda topu topu 1 gece kalıcaklar bende olucam kabul etmedi kimse gelmesin dedi, ama kendisi benim akrabalarımda gezmeyi seviyo, benimkilere gelince kendine kabul etmedi.. ya ne bencil kadınki kendi kızı için keşke evlendirmeseydimde bana baksaydı yanımda olsaydı dedi, bende e sen ölünce o yalnız kalıcaktı ama şimdi eşi çocukları var ne güzel dedim, olmasalardı da o da bana baksaydı ben ölüncede maşımı alır evimde otururdu diyo pes dedim ya bakarmısınız bencilliğe.. işin aslında takıldığım konu bizimkileri evine kabul etmediya çok üzüldüm acayip kırıldım, benim ailem akrabalarım her seferinde onu davet ederler hürmet gösterirler ama onda hiç insanlık yokmuş yeni öğrendim.. çok kırıldım benim ailem gerçekten çok fedakarmış ona karşı onun yaptığına çok bozuldum.. bundan sonra bende onun akrabalarını kabul etmicem evime çalışıyorum ilgilenemem diyeceğim bende de öldü insanlık ona karşı...

ne tesadüf valla bende sevmiyorum hatta artık ondan nefret ediyorum telefonla her aradığında mideme sancılar kramplar giriyor bu öfkemi anlatmaya kelimeler yetmiyor. iki yüzlünün teki benim ki Allah yardım etsin bize.Huzur bozmaktan başka işlevleri kalmıyor evlat evlendirince

bende hiç sevmiyorum ama saygıda duymuyorum artık, dişimi sıkıcam sabredicem gidene kadar eşimin hatırına ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.. aynen benimde kelimeler yetmez içimdeki nefreti öfkeyi anlatmaya, o kadar kötüyümki bu stres beni bitiricek evimde onu görmeye tahammülüm kalmadı artık, hep sömürse başkalarını hep kendisi hep kendisi.......

ben olsam kafayi yerim sen iyi sabretmissin vallahi ay cok zor 1o gun degil 20 gun degil cahillik kaninda varmis bosver muhattap olma kocani da kendine yakin tut kocadan yana sanslisin iyiki ana kuzusu degil.

ben olsam kafayi yerim sen iyi sabretmissin vallahi ay cok zor 1o gun degil 20 gun degil cahillik kaninda varmis bosver muhattap olma kocani da kendine yakin tut kocadan yana sanslisin iyiki ana kuzusu degil.

sağol canım.. işte kocam üzülmesin diye diye bana bi hal oldu, bu kadın resmen hayatımı zindan ediyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…