tabıkı arayacaksın evlendı dıye evlatlıktan reddedecek halın yokya evıne de gıdeceksın bunlar normal seylerde ıste bazıları abartıyo sanırım sorunlar ordan kaynaklanıyor
tabıkı arayacaksın evlendı dıye evlatlıktan reddedecek halın yokya evıne de gıdeceksın bunlar normal seylerde ıste bazıları abartıyo sanırım sorunlar ordan kaynaklanıyor
abartı şu oluyo, oğluyla konuşuyo, diyoki gelin beni niye aramıyo, adamda karısına baskı yapıyo annemi ablamı vs her gün arıcaksın diye, bu zorla yapılcak bişeymi yani, insan kendi annesini bile her gün aramıyo
aynen boyle oluyo sanırım ıyı tarıf etmıssınya ısteyen ısteyenı arasın ıstemeyen aramasın benım gelınım benı zorla arayacaksa hıc aramasın daha ıyı hergun hergun kım kımı ararkı zaten
aynen canım ıste buda ısı gucu ,hayat ta bı amacı olmayan ,cahıl ınsanların mesgalesı bence herseyın bası okumak okumak okumaköyleya,zorla yapıldığını biliyosun, ama tatmin oluyo işte, baaak oğluma bi lafım yetiyo istediğimi yaptırıyorum egosu...
ne tesadüf valla bende sevmiyorum hatta artık ondan nefret ediyorum telefonla her aradığında mideme sancılar kramplar giriyor bu öfkemi anlatmaya kelimeler yetmiyor. iki yüzlünün teki benim ki Allah yardım etsin bize.Huzur bozmaktan başka işlevleri kalmıyor evlat evlendirince
ben olsam kafayi yerim sen iyi sabretmissin vallahi ay cok zor 1o gun degil 20 gun degil cahillik kaninda varmis bosver muhattap olma kocani da kendine yakin tut kocadan yana sanslisin iyiki ana kuzusu degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?