• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34 günlük bebeğime mandalina suyu vermiş

Bilmezmiyimmmm hiç .Aynıları benim başımda da vardı 🤦🏻‍♀️İnan bana küçük bi cinnet herkesi yola getiriyor.Çünkü güzel kelimelerden asla anlamıyorlar.
Evet ne yazık ki, gerçi ben konuştum çözemedim, tavır yaptım çözemedim, küstüm çözemedim. En sonunda eşim çıldırdı bir defa konuştu ve konu kapandı 🤭 bazıları oğullarının eşlerini insan yerine koymuyorlar ne yazık ki. İlla birinin cinnet geçirmesi lazım demek ki.

İyi siz doğurunca anneniz veya kauınvaldeniz yenidoğanınıza mandalina verip, poposuna sabun sokarsa ses etmezsiniz. Güzellikle defalarca anlatsanız da bildiğini okuduklarında sinirlenmezsiniz.

Tamam tabak çanak fırlatmak bana göre de değil fakat kadın çıldırmış artık o noktaya inatlaşıp da getirmeselerdi di mi ama?
Tabak çanağı daha öncesinde fırlatmış
Biri benim anneme bunu yapsa elimde kalır valla kim oluyor o ya ne demek ne terbiyesizlik
Bu edepsiz hareketlere alkış tutan aynı bunun gibidir

Mandalinanın suyunu emmiştir ya abartmayın
Siz çok saygısızsınız bu arada
Biri bunu benim anneme yapıcak bırak boşamayı elimde kalır
Ne demek tabak çanak fırlatmaj falan
Siz ne sanıyorsunuz kendinizi?
O kadın eşinizi büyüten kadın
Uzaklaştırma al falan yazmış birileri
Kv ye uzaklaştırma kararı gerçekten çok değişik insanlar var
Niye değişik olsun? Hakediyorsa yapılır, benim eşim bizzat kendi annesine yaptı mesela, kendi evladının hayatını korumak zorundaydı çünkü...her doğurana Nur inmiyor bir türlü anlamıyorsunuz

Ah hanımefendiciğim başına gelmeyen anlamıyor. İlk oğlum alerjili bir çocuk, özellikle paketli ürünler zinhar yasak. Fakat kp dinlemez habire cips alır illa yiycek diye inat ederdi. Eşim kayınvaldem kızarlardı ama adam safi inat. Bikaç defa doktorun yanında da denk geldi, paketli gıda asla yemiycek dediğini kulaklarıyla duydu. Ama ben yokken en büyük boyunu alıp vermiş eline. Oğlum da hastalanmış ve epey kusmuş. O ara bi duruldu, ama yine de vazgeçmedi. Babacım ıvır zıvır zehir alacağına meyve al çocuğa diyordum. Yookk illa cips. En son alerjiye bağlı üst üste enfeksiyon geçirdi oğlum, sonra her yeri şişti, ve biz acil çocuk hastanesine gidene kadar iç kanama başlamış. Ölümden döndü benim yavrum.

Gerçi doktor ölebilir bile dediğinde gözümden boşalan yaşlara bile ne ağlıyosun be sanki çocuk öldü diye sadece bana merhameti ölmüş bi insan kendisi.

Oğluma yatış verildi on gün kadar yattık. Çok şükür artık iyi. Fakat küçük yaşlarda dikkat edilirse ilerde iyileşme şansları yüksek fakat aman nolucak arada bir yesin derseniz o şansı elinden alıyorsunuz.

Aile büyükleri durması gerektiği yeri bilmeli. Evet torunlarını seviyorlar ama bi çocuğu ana babası kadar hiçkimse düşünemez.

Ben o dedeyi paralardım. Hastane kapısından bile giremezdi

Ben o dedeyi paralardım. Hastane kapısından bile giremezdi
Hastanede değil ama yatış aldığı için oğlum, eve çanta hazırlamak için dönmem gerekti. Eşim oğlumun başında kaldı, gece biz kayınpeder ile apartopar eve geldik, onu bırakıp geri dönecektim. O arada söylediği lafı burnundan getirdim. Hiçbi şey diyemedi. Sonrasında telefonla arayamadı bile.

Çok büyük konuşuyorsunuz başınıza gelirse hiç şaşırmayın
Korkarım başına gelse de anlamaz, üslup pek çok şeyi açıklıyor, iddiaya girerim bırak kv yi bu yorumcunun kendi öz annesi cehaletten bebeğin ölümüne neden olsa bile " anamdan kıymetli mi?" diyecektir, çocuğun bir kıymeti yok bu zihniyette, belli ki kendisi de değersiz büyütülmüş, zaten değer verilerek büyütülen çocuklar bu kadar cahil kalmıyorlar, gerektiğinde kendilerini ve kendinden zayıf olanları korumanın saygısızlık olmadığını bilerek büyüyorlar

Korkarım başına gelse de anlamaz, üslup pek çok şeyi açıklıyor, iddiaya girerim bırak kv yi bu yorumcunun kendi öz annesi cehaletten bebeğin ölümüne neden olsa bile " anamdan kıymetli mi?" diyecektir, çocuğun bir kıymeti yok bu zihniyette, zaten değer verilerek büyütülen çocuklar bu kadar cahil kalmıyorlar, gerektiğinde kendilerini ve bebeklerini korumanın saygısızlık olmadığını bilerek büyüyorlar
Kesinlikle öyle. Yani bu görümcelerin gelin anneme bi şey söylese yapsa da bi paralasam kafasında hiç hazetmiyorum. O davranışın sebebinin ne olduğu sizi ilgilendirmiyorsa bile, "anneme şu yaptığın hareketi senden hiç beklemezdim, çok şaşırdım, çok üzüldüm, tekrarı olmasın lütfen, annemin üzülmesine dayanamıyorum" de hadi en fazla.

Bizim başımıza gelen o olaydan sonra epey süre eşmin ailesi ile görüşmedik. Zaten oğlumun hastaneye yattığı gün hamile olduğumu da öğrenmiştik. Sonrasında doğumumda da istemedim kimseyi. Eşim de yardımcı oldu bu konuda sağolsun. Uzun süren bu tavır karşısında şu an büyüdüler ve olgunlaştılar 🤭 artık dede ve babaanne ve hala olduklarının bilincindeler. Tabi benim de çocuklarımın annesi olduğumu ve üstlerine titrediğimi kabul ettiler. 4 yıl oldu nerdeyse eşim evdeyken gelip giderler.

Elbette koruycaz çocuklarımızı onlar bize Allah ın en güzel emaneti, ilerinin anne babaları. Biliçli büyütülecekler ki böyle saçmalıklar sürüp gitmesin artık.

Niye değişik olsun? Hakediyorsa yapılır, benim eşim bizzat kendi annesine yaptı mesela, kendi evladının hayatını korumak zorundaydı çünkü...her doğurana Nur inmiyor bir türlü anlamıyorsunuz
Çok mu doğru eşinin yaptığı
Nankör
Sanada evladın yarın yapar görürsün
Kadın torununu mu öldürecek
Kaç evlat büyütmüştür
Hadiyin ordan ya

Çok büyük konuşuyorsunuz başınıza gelirse hiç şaşırmayın
Seninde yarın evladın bunu sana yapıcak bu sözümü iyi hatırla
Kimsenin ahı kimsede kalmaz
Benim annem beni büyütmüş canını dişine takmış okutmuş ben anneme sırt çeviricem kıçı kırık bir adam için
Benim anneme hele biri bunu yapsın bırak boşamayı elimde kalır o adam
Bahane etmeyin evladını korumuş
Kv niye zarar versin torununa ya?
Siz normal misiniz
Yorum yazıp durmayın alıntılamayın
VicdansızlR sizi
Oğlunu anasından ayırmayı marifet sanan kıskanç takıntılı kötü insanlarsınız siz

Benim annem beni büyütmüş canını dişine takmış okutmuş ben anneme sırt çeviricem kıçı kırık bir adam için
Siz normal misiniz
VicdansızlR sizi
Oğlunu anasından ayırmayı marifet sanan kıskanç takıntılı kötü insanlarsınız siz
Neden oğlunu anasından ayırayım gayet de görüştüler. Ayrıca burda uzuunnn uzuunnn her yaşadığımı anlatamayacağıma göre??? Siz çok keskin yargılısınız, bana da iftira atıyorsunuz. Ahiret inancınız varsa eğer 2 tarafta da altında kalırsınız bu söylediklerinizin.

Siz şuan lohusasınız biraz hassassınız hak veriyorum. Ama burda ki bayanlara ne oluyorda sizi daha fazla gaza getiriyorlar anlamıyorum? AğZım açık okudum yorumları yok saçından sürüklerim falan.
Haklısınız ama çözüm bu olmamalı. eşinizin annesi en nihayetinde. Burda ki yorumlara aldanıpta gaza gelip daha kötü olmaya değer mi eşinle?
Böyle boşatırlar insanları bunlar valla
Edepsizliği arsızlığı güç sanıyorlar
Uzaklaştırma al demiş biri biri yapmış
Ne çirkin şeyler ya
Ayıptır be
Bunlar böyle saygısız heralde büyüklerine
İnsan gibi konuşursun kadınla
Oda yapmaz
Abartıyorlar
Bahane arıyorlar kadın gelmesin diye
Sanki yabancı nasıl zarar vermek ister bir kadın torununa
Basmıyor kafaları

Neden oğlunu anasından ayırayım gayet de görüştüler. Ayrıca burda uzuunnn uzuunnn her yaşadığımı anlatamayacağıma göre??? Siz çok keskin yargılısınız, bana da iftira atıyorsunuz. Ahiret inancınız varsa eğer 2 tarafta da altında kalırsınız bu söylediklerinizin.
Sen görücen sen ahiret inancın olsaydu gerçekten anaya öff bile denilmez der bizim dinimiz bilirdin bide din iman diyor bana
Sen burda da görürsün öbür taraftada
Ben hiçbir yaşlı kadına zarar vermedim
Sen dedin uzaklaştırma aldırdım diye
Sen iyi misin?
Kocan seni dinlememiş gitmiş görüşmüş işte
Görüşmese bayılırdın
Normal bir insan davranışında değil bu ülkenin kadınları

Böyle boşatırlar insanları bunlar valla
Edepsizliği arsızlığı güç sanıyorlar
Uzaklaştırma al demiş biri biri yapmış
Ne çirkin şeyler ya
Ayıptır be
Bunlar böyle saygısız heralde büyüklerine
İnsan gibi konuşursun kadınla
Oda yapmaz
Abartıyorlar
Bahane arıyorlar kadın gelmesin diye
Sanki yabancı nasıl zarar vermek ister bir kadın torununa
Basmıyor kafaları
Sizin kafanız çok basıyor gerçekten. Dünya sizin annenizden ibaret değil, bi sürü karakteri huyu suyu değişik insan var. Başınıza gelirse huyu karakteri bozuk bir kayın aile o zaman anlarsınız.

Çok mu doğru eşinin yaptığı
Nankör
Sanada evladın yarın yapar görürsün
Kadın torununu mu öldürecek
Kaç evlat büyütmüştür
Hadiyin ordan ya
Bana ne be, kendi annesine yaptı, üstelik haklıydı ben niye karışayım? O kadının kaç çocuğu nasıl büyüttüğünü kendi evladından daha iyi kimse bilemez, o yüzden ben bile karışamam aldığı karara ama maaşallah siz dış kapının mandalı olarak eminsiniz yani torununu öldürmeyeceğinden :rolleyes: Bu arada hakediyorsam akıllanmıyorsam benim çocuğum da yapsın, başım gözüm üstüne...henüz 13 yaşında ama şimdiden uyarabiliyor bizi "şu konuda bana şöyle davrandınız veya şöyle söylediniz ve ben şöyle hissettim, lütfen bir daha yapmayın" diye, biz de saygı duyup dikkate alıyoruz,İNSAN yetiştiriyoruz çünkü:işsiz:

Siz normal misiniz
VicdansızlR sizi
Bacım, git bir öfke kontrolü konusunda tedavi ol. Çoluğuna, çocuğuna, anana, babana hatta topluma en faydalı olacağın şey olur.

Sizin kafanız çok basıyor gerçekten. Dünya sizin annenizden ibaret değil, bi sürü karakteri huyu suyu değişik insan var. Başınıza gelirse huyu karakteri bozuk bir kayın aile o zaman anlarsınız.
O zaman da bırakır giderim
Yapışmam o adama
Öyle bir aile iyi bir çocuk yetiştiremez derim
Dediğin gibi kötülerse tabi

Sen görücen sen ahiret inancın olsaydu gerçekten anaya öff bile denilmez der bizim dinimiz bilirdin bide din iman diyor bana
Sen burda da görürsün öbür taraftada
Ben hiçbir yaşlı kadına zarar vermedim
Sen dedin uzaklaştırma aldırdım diye
Sen iyi misin?
Kocan seni dinlememiş gitmiş görüşmüş işte
Görüşmese bayılırdın
Normal bir insan davranışında değil bu ülkenin kadınları
:D ben mi uzaklaştırma almışım, ya bi git halüsinasyon görüyorsun artık nasıl sinirden aklını yitirdiysen. Normalde hakkımı helal ediyordum ama sana etmiyorum attığın iftiralar için. Okuduğunu bile anlamayan, yazmadığım şeyleri bana isnat eden, gelin anneme bi şey yapsa da parçalayım diye bakan.. gerçekten çok avamsınız.

Bacım, git bir öfke kontrolü konusunda tedavi ol. Çoluğuna, çocuğuna, anana, babana hatta topluma en faydalı olacağın şey olur.
İyi siz doğurunca anneniz veya kauınvaldeniz yenidoğanınıza mandalina verip, poposuna sabun sokarsa ses etmezsiniz. Güzellikle defalarca anlatsanız da bildiğini okuduklarında sinirlenmezsiniz.

Tamam tabak çanak fırlatmak bana göre de değil fakat kadın çıldırmış artık o noktaya inatlaşıp da getirmeselerdi di mi ama?
Poposuna sabun niye soksun ya
Alla alla

:KK70: ben mi uzaklaştırma almışım, ya bi git halüsinasyon görüyorsun artık nasıl sinirden aklını yitirdiysen. Normalde hakkımı helal ediyordum ama sana etmiyorum attığın iftiralar için. Okuduğunu bile anlamayan, yazmadığım şeyleri bana isnat eden, gelin anneme bi şey yapsa da parçalayım diye bakan.. gerçekten çok avamsınız.
Ay lütfen et
Çok hakkın var bende
Sen git adamın anasından helallik al

Back