Ah hanımefendiciğim başına gelmeyen anlamıyor. İlk oğlum alerjili bir çocuk, özellikle paketli ürünler zinhar yasak. Fakat kp dinlemez habire cips alır illa yiycek diye inat ederdi. Eşim kayınvaldem kızarlardı ama adam safi inat. Bikaç defa doktorun yanında da denk geldi, paketli gıda asla yemiycek dediğini kulaklarıyla duydu. Ama ben yokken en büyük boyunu alıp vermiş eline. Oğlum da hastalanmış ve epey kusmuş. O ara bi duruldu, ama yine de vazgeçmedi. Babacım ıvır zıvır zehir alacağına meyve al çocuğa diyordum. Yookk illa cips. En son alerjiye bağlı üst üste enfeksiyon geçirdi oğlum, sonra her yeri şişti, ve biz acil çocuk hastanesine gidene kadar iç kanama başlamış. Ölümden döndü benim yavrum.
Gerçi doktor ölebilir bile dediğinde gözümden boşalan yaşlara bile ne ağlıyosun be sanki çocuk öldü diye sadece bana merhameti ölmüş bi insan kendisi.
Oğluma yatış verildi on gün kadar yattık. Çok şükür artık iyi. Fakat küçük yaşlarda dikkat edilirse ilerde iyileşme şansları yüksek fakat aman nolucak arada bir yesin derseniz o şansı elinden alıyorsunuz.
Aile büyükleri durması gerektiği yeri bilmeli. Evet torunlarını seviyorlar ama bi çocuğu ana babası kadar hiçkimse düşünemez.