Annesi

ben garip bir durum goremedim,
sonucta esinizin kayinvalidesi, duzeltmek degil de yeniden sormak olarak anladim ben.

-Annem hasta olmus
- Kim kayinvaliden mi x in annesi ???

gibi bir sey.

Degilse de kime neyin hesabini soracaksiniz, yani siz de yeni yeni anne diyormussunuz zaten. O kadar onemli bir mevzu ise siz de hep anne deseydiniz. Kayinvalide kotu bir soz degildir bu arada.

bak bir arkadaş anlatmıştı

annesi adama telefon etmiş ne yapıyorsunuz gibi bir şey demiş o da kayınvalidemlere gideceğiz vs demiş galiba

annesi oğluna öyle denmez annemlere, ya da X annemlere gideceğiz diye ismi ile söyle o da olmadı Özlem'in annesi de demiş

çünkü bir gün önce Özlem birileri ile konuşurken kayınvalidem demiş bu şekilde onu da düzeltmiş, hemen bir laf sokma moduna girmiş

oysa ortamda ismiyle söylese de kim olduğu anlaşılmaz, kayınvalidem deyince hepimiz anlıyoruz kim olduğunu

bahsederkende annemde bisey yok aslında sadece test negatif vs tarzı bisey dedi neyse Allahtan kavga edecek hesap soracak biri degilim ama düzgünce gülerek sordum
dedi kıskanmıştır güldü ben dikkat etmedim tekrar ettiğimi dedi :olamaz: :KK70:

bak bir arkadaş anlatmıştı

annesi adama telefon etmiş ne yapıyorsunuz gibi bir şey demiş o da kayınvalidemlere gideceğiz vs demiş galiba

annesi oğluna öyle denmez annemlere, ya da X annemlere gideceğiz diye ismi ile söyle o da olmadı Özlem'in annesi de demiş

çünkü bir gün önce Özlem birileri ile konuşurken kayınvalidem demiş bu şekilde onu da düzeltmiş, hemen bir laf sokma moduna girmiş

oysa ortamda ismiyle söylese de kim olduğu anlaşılmaz, kayınvalidem deyince hepimiz anlıyoruz kim olduğunu

insanlar ozellikle yeni evlilerde bu ise cok gereksiz dikkat ediyorlar. he bak anne dedi, yok kayinvalide dei, yok iste x in annesi dedi diye, hani bir nevi etiketleme oluyor.
yine de 9 yillik evlilikte bu etiketlemelerin nihayete ermis olmasini bekliyorum ben.

Senin ornekte de ogul olan kisi, boyle daha anlasilir oluyor yuzune anne diyorum zaten diyip kendi tavirlarinin arkasinda durmaliydi bence mesela.

ben garip bir durum goremedim,
sonucta esinizin kayinvalidesi, duzeltmek degil de yeniden sormak olarak anladim ben.

-Annem hasta olmus
- Kim kayinvaliden mi x in annesi ???

gibi bir sey..
Dün eşim,çocuğum kamerada kaynanamla konusuyorduk.
Esim dediki annem korona olmuş hemen kaynanam düzeltti ; muhitinin annesi ,kayınvaliden . Eşim hemen kayinvalidem ,annesi dedi ben şok .
Bunu dediğiniz gibi anlamak icin baya pozitif biri olmak gerekir ya :))

E siz de 9 yılın sonunda daha yeni anne demeye başlamışsınız. Kayınvalide değil de anne denmesi gerekiyorsa sizinki de yanlış.

Ha annem deyince kadın düzeltmek için muhittinin annesi demiştir. Zira kendisi korona değilmiş.

Bence valla ortada sorun yok 👀

insanlar ozellikle yeni evlilerde bu ise cok gereksiz dikkat ediyorlar. he bak anne dedi, yok kayinvalide dei, yok iste x in annesi dedi diye, hani bir nevi etiketleme oluyor.
yine de 9 yillik evlilikte bu etiketlemelerin nihayete ermis olmasini bekliyorum ben.

Senin ornekte de ogul olan kisi, boyle daha anlasilir oluyor yuzune anne diyorum zaten diyip kendi tavirlarinin arkasinda durmaliydi bence mesela.

oğluş daha yeni evli, çiçeği burnunda onu nasıl desin annesine

ki bence zaten anlayamamıştır bile annesinin ne ima ettiğini, kendince annesi güzel bir şey dedi sanmıştır

bir erkeğin o cümleden bizim çıkarttığımız anlamları anlaması için 40 hatta 45 civarı olması lazım

bizimkine şimdi söylesek kadın kötü bir şey dememiş ki der

ne ben ne o anne babalara anne baba demeyiz ama şu cümleyi görse ne var bunda der, istemezse demesin de annesi neden fesat damgası yedi şimdi der

Benim annem oğlu gibi sever ben geliniyimdir.
Kaynanam.dugune suna buna el gini gelirken maddi manevi 9 yıldır eşimin yanında annem vardı.
Eşim hep der anenin hakkini ödeyemem.
Sonra kalkmış vay efendim anne demis benim Annemgilde günde 2 3 kere konuşur kendileriyle 3 4 günde bir niye kavga çıkar eşimde hiç kalp kırma olayına girmek istemez.
Ama yok kadının hırsı bitmiyor

Çocuğumun parasını yiyemedim de ben kaynanamdan görmedim sen de kendin yapta.

Anne demis ne adıyla seslenmiş ne . Içim döküldü 🤣🤣🤣🤣🤣

geçmiş olsun ya asıl konu hastalık aslında inşallah atlatır bir an önce

Abla şunu biliyordum ağlayıp duygu sömürüsü yaptığını da beni üzen rant kavgası yapması. Annem korona olmuş kadın diyor annesi buna takılacak şeylermi 2. Torunun olmuş daha kabullenemedi kabullenemiyor.
yıllarca anne baba diyememişsiniz ya onu çekemeyip böyle vurgulama yapmış
gereksiz boş şeyler boşverin. Sakın eşinize de demeyin bişey

Dün eşim,çocuğum kamerada kaynanamla konusuyorduk.
Esim dediki annem korona olmuş hemen kaynanam düzeltti ; muhitinin annesi ,kayınvaliden . Eşim hemen kayinvalidem ,annesi dedi ben şok .

9 yıl bitti ben kendilerine yeni anne baba demeye başladım. Eşim nisanliliktan beri içten anne baba der ve cidden maasallah o damat değil ben gelin gibiyim. Ama kaynana lüzumsuzuna bak hele.
Ben eşime sorsam mı? Gereksiz mi uzatmış olurum
Bence uzatmaya değmez bi konu şaşkınlıkla "😳 muhuttinin annesi" yani senin kv anlamında pekiştirme, altını çizme yapmış konuşurken.

Back