- 6 Şubat 2012
- 768
- 65
- 73
Tatlım burda adet oldu fevri yorumlar yapana evli değilsin heralde diyolar, ben evli değilim 5 ay sonra kısmetse evlenicem, ama emin ol kendi yapamayacağım hiçbi şey için başkasına akıl vermem, annemden, teyzelerimden, yengelerimden vs çok şey öğrendim, gördüm, sen ne kadar verici olursan o kadar alıcı oluyo karşı taraf, verdikçe verirsin, yaa acaba ayıpmı oluyo birazda bizmi versek demez kimse, ben eşeğim diyene semer vuran çok olur derler alınma bu lafa genel olarak söylüyorum, sen kendine ne kadar değer biçersen karşı taraf o kadar değer biçer, alıcı olan herkes için bu geçerli, bi kazak alıyosun diyelim, satıcı 20 lira dedi aa yok ben 50 veriyim diyomusun, saçma bi örnek oldu ama genel mantık bu
benim yetişme şeklimdende böyle sanırım annem babannem kendilerine yapılan yanlışta asla karşılık vermezlerdi babaannem kızım kötü olana kötü olma bırak Allah görsün derdi, annemde takılma bunlara gül geç muhatap olma karşıdaki sana kötülük yaptığını sansın dursun sen aldırma der.. ama işte altta kalmayıp diş göstermek gerekiyo bazı insanlara