kayınvalidemi bir türlü sevemiyorum :((

Tatlım burda adet oldu fevri yorumlar yapana evli değilsin heralde diyolar, ben evli değilim 5 ay sonra kısmetse evlenicem, ama emin ol kendi yapamayacağım hiçbi şey için başkasına akıl vermem, annemden, teyzelerimden, yengelerimden vs çok şey öğrendim, gördüm, sen ne kadar verici olursan o kadar alıcı oluyo karşı taraf, verdikçe verirsin, yaa acaba ayıpmı oluyo birazda bizmi versek demez kimse, ben eşeğim diyene semer vuran çok olur derler alınma bu lafa genel olarak söylüyorum, sen kendine ne kadar değer biçersen karşı taraf o kadar değer biçer, alıcı olan herkes için bu geçerli, bi kazak alıyosun diyelim, satıcı 20 lira dedi aa yok ben 50 veriyim diyomusun, saçma bi örnek oldu ama genel mantık bu

benim yetişme şeklimdende böyle sanırım annem babannem kendilerine yapılan yanlışta asla karşılık vermezlerdi babaannem kızım kötü olana kötü olma bırak Allah görsün derdi, annemde takılma bunlara gül geç muhatap olma karşıdaki sana kötülük yaptığını sansın dursun sen aldırma der.. ama işte altta kalmayıp diş göstermek gerekiyo bazı insanlara

offf canım ne diyim bilemedim okurken içim şiştii inankii klasikk problemler artıkk bunlarr burdakilerin bi çoğu yaşıyorr emin ol bu seni biraz rahatlatırmı bilmem ama bende sana çok klasik bi cevap vereceğim üzülerek duymayacaksın görmeyeceksin eşini seviyorsann bu kadar ..

offf canım ne diyim bilemedim okurken içim şiştii inankii klasikk problemler artıkk bunlarr burdakilerin bi çoğu yaşıyorr emin ol bu seni biraz rahatlatırmı bilmem ama bende sana çok klasik bi cevap vereceğim üzülerek duymayacaksın görmeyeceksin eşini seviyorsann bu kadar ..

haklısın canım bende okudum herkeste benzer şeyler var malesef, işte birde ben dökeyim içimi dedim iyide yaptım.. hatta bazen tam tersini düşünüp bakıyorum kaynanalar bu forumda gelinlerden şikayet etmiyomu diye ama henüz göremedim :D

benim yetişme şeklimdende böyle sanırım annem babannem kendilerine yapılan yanlışta asla karşılık vermezlerdi babaannem kızım kötü olana kötü olma bırak Allah görsün derdi, annemde takılma bunlara gül geç muhatap olma karşıdaki sana kötülük yaptığını sansın dursun sen aldırma der.. ama işte altta kalmayıp diş göstermek gerekiyo bazı insanlara

istersen anneni babanneni dinle, benim annemde gık dememiş zamanında, şimdi 42 yaşında 34 yaşında şeker hastası oldu 1,5 ay hastanede yattı, şeker gözlerini tahrip etti lazer tedavisi falan gördü, daha 42 yaşında, benim iş yerinde şefim 42 yaşında, çocuk ruhlu hala, 5 yaşında oğlu var, kadın bıcır bıcır, niye çünkü dert tasa görmemiş Allahta göstermesin zaten, annemde bana hep der ki kendini ezdirirsen sana hakkımı helal etmem

Tatlım burda adet oldu fevri yorumlar yapana evli değilsin heralde diyolar, ben evli değilim 5 ay sonra kısmetse evlenicem, ama emin ol kendi yapamayacağım hiçbi şey için başkasına akıl vermem, annemden, teyzelerimden, yengelerimden vs çok şey öğrendim, gördüm, sen ne kadar verici olursan o kadar alıcı oluyo karşı taraf, verdikçe verirsin, yaa acaba ayıpmı oluyo birazda bizmi versek demez kimse, ben eşeğim diyene semer vuran çok olur derler alınma bu lafa genel olarak söylüyorum, sen kendine ne kadar değer biçersen karşı taraf o kadar değer biçer, alıcı olan herkes için bu geçerli, bi kazak alıyosun diyelim, satıcı 20 lira dedi aa yok ben 50 veriyim diyomusun, saçma bi örnek oldu ama genel mantık bu

her kelimesine katılıyorum:46::46::46::46::46:

haklısın canım bende okudum herkeste benzer şeyler var malesef, işte birde ben dökeyim içimi dedim iyide yaptım.. hatta bazen tam tersini düşünüp bakıyorum kaynanalar bu forumda gelinlerden şikayet etmiyomu diye ama henüz göremedim :D

maalesef edemiyor,sitede kaynana fazla yok gelinler cirit atıyor:34:

benım ailemde kayınvalıde ve annesıne bırşey demeyen baba yuzunden dağıldığı için suya sokulmuş kedi gibiyim kayınvalide deyince tüylerim diken diken oluyor ...çocukluğum hiç mutlu mesut geçmedi ve ıkısıne de hakkımı helal etmıyorum.babanemin ve babamın suratına bakmıyorum maalesef...:19: yani kendi babama minnetim yok biri birşey yapsa ağzının payını vermekten korkmam...kimse yanılıp şaşırıp benim işime burnunu sokmasın yani eşşek kadar olduk...

aman işte eşlerin zayıf yanları bişey diyemiyo malesef.. ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun

bu ıs hayırlısı dıyebılecegın zamanı gecmıs artık canım Allah kaynananın ıcıne merhamet versın ne dıyelım

maalesef edemiyor,sitede kaynana fazla yok gelinler cirit atıyor:34:

bı yorumunuz vardı hatırlıyormusunuz ?
ogluma araba ev aldık ıstedıgımı yapabılrım ıstedgım gbı karısabılırım demıstınız

bı yorumunuz vardı hatırlıyormusunuz ?
ogluma araba ev aldık ıstedıgımı yapabılrım ıstedgım gbı karısabılırım demıstınız

evet ne anlamda söylediğimi de sen anlamıştın:34:
ayrıca ev değilişyeri açtık.inşaqllah evini kendisi allsın,daha benim evim yok

Son düzenleme:
ya zaten kendini bilen insan kimseye üstünlük taslamaya kalkmaz, ben bazen görüyorum etrafta öyle görgülü kaynanalar varki helal olsun yani gelinini el kızı değil arkadaş gibi kızı gibi gören, öyle kaynanam olsun canımı yesin bende isterim kaynanamla iyi geçinmek kim huzursuz olmak isterki..

evet ne anlamda söylediğimi de sen anlamıştın:34:
ayrıca ev değilişyeri açtık.inşaqllah evini kendisi allsın,daha benim evim yok

tam hatırlamıyordum yanlıs yazdıysam affolsun
bence kımse kımsenın hayatına mudahale etmemelı
aıleler ellerınden geldıgınce destek olmalılar cocuklarına ve gerı plana cekılmelıler
orada da bahsettıgım buydu ama tabıkı kımse kımseye yardım etmek zorunda degıl bu ayrı mesele
ısmını gorunce o yorum geldı aklıma bırden :1:

kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmıcaksın...klasik ama doğru bi söz, bu empatiyi içselleştirse herkes, hayatlarımız ne kadar kolay olur, örnek: kadınla konuşuyosun ee x teyze kızın nasıl mutlumu, ooo çok mutlu damadım bi iyi bi iyi sormayın, kızıma ev işlerinde yardım eder her şeyi birlikte yaparlar çok mutlular, aynı teyzeye soru şu: ee x teyze oğlun nasıl, nasıl olsun kızım bi geline düştük ki sorma, oğlum işten geliyo yorgun argın bide salata yaptırıyo çocuğa neymiş aldığı şeyi yerine bırakcakmış, eşi değilmisin sen bırak dimi ama...
olay özetle bu

tam hatırlamıyordum yanlıs yazdıysam affolsun
bence kımse kımsenın hayatına mudahale etmemelı
aıleler ellerınden geldıgınce destek olmalılar cocuklarına ve gerı plana cekılmelıler
orada da bahsettıgım buydu ama tabıkı kımse kımseye yardım etmek zorunda degıl bu ayrı mesele
ısmını gorunce o yorum geldı aklıma bırden :1:

ben orada yapılan yorumlara kinaye yapmıştım.düğünüzü yapmadılar ne karışıyorlar,bekarken ilgilenmezlerdi evlendi kıymete bindi gibi çok yorumlar vardı.bende dedim ki ben yapıyorum demekki karışma hakkım oluyor yazmıştım.hatta sonunada dalga geçtiğimi belirten smiller koymuştum.ama herkes anlamak istediğini anlıyor.hiç farketmez:34:
ben şu anda oğlumu sürekli arıyorum.bu evlenince de devam edecek.oğlumun kız arkadaşı görüyor bunları.evlenince rahatsız olacaksa evliliği kabul etmesin:34:

bide kayınvalide adaylarımız var dimi ablacım :)
ama ben senin çok cici bi kayınvalide olacağına inanıyorum, az çok tanıyoruz yorumlarından

teşekkür ederim canım ama şimdiden şöyle olacağım diyemiyorum.inşallah 4 evladımla da iyi oluruz:16:

ben orada yapılan yorumlara kinaye yapmıştım.düğünüzü yapmadılar ne karışıyorlar,bekarken ilgilenmezlerdi evlendi kıymete bindi gibi çok yorumlar vardı.bende dedim ki ben yapıyorum demekki karışma hakkım oluyor yazmıştım.hatta sonunada dalga geçtiğimi belirten smiller koymuştum.ama herkes anlamak istediğini anlıyor.hiç farketmez:34:
ben şu anda oğlumu sürekli arıyorum.bu evlenince de devam edecek.oğlumun kız arkadaşı görüyor bunları.evlenince rahatsız olacaksa evliliği kabul etmesin:34:

tabıkı arayacaksın evlendı dıye evlatlıktan reddedecek halın yokya evıne de gıdeceksın bunlar normal seylerde ıste bazıları abartıyo sanırım sorunlar ordan kaynaklanıyor

tabıkı arayacaksın evlendı dıye evlatlıktan reddedecek halın yokya evıne de gıdeceksın bunlar normal seylerde ıste bazıları abartıyo sanırım sorunlar ordan kaynaklanıyor

abartı şu oluyo, oğluyla konuşuyo, diyoki gelin beni niye aramıyo, adamda karısına baskı yapıyo annemi ablamı vs her gün arıcaksın diye, bu zorla yapılcak bişeymi yani, insan kendi annesini bile her gün aramıyo

Back