• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34 günlük bebeğime mandalina suyu vermiş

Bana ne be, kendi annesine yaptı, üstelik haklıydı ben niye karışayım? O kadının kaç çocuğu nasıl büyüttüğünü kendi evladından daha iyi kimse bilemez, o yüzden ben bile karışamam aldığı karara ama maaşallah siz dış kapının mandalı olarak eminsiniz yani torununu öldürmeyeceğinden :rolleyes: Bu arada hakediyorsam akıllanmıyorsam benim çocuğum da yapsın, başım gözüm üstüne...henüz 13 yaşında ama şimdiden uyarabiliyor bizi "şu konuda bana şöyle davrandınız veya şöyle söylediniz ve ben şöyle hissettim, lütfen bir daha yapmayın" diye, biz de saygı duyup dikkate alıyoruz,İNSAN yetiştiriyoruz çünkü:işsiz:
Aaa pardon sendin uzaklaştırma aldıran
Evet sen bekle o evlat sana neler yapar ilerde
İlahi adalet var

Ay lütfen et
Çok hakkın var bende
Sen git adamın anasından helallik al
Ben uzaklaştırma al demedim kimseye kaynanam için de almadım. Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Büyük konuştuğunuz her şeyi yaşıycaksınız. Buralara açacağınız konuları görür gibiyim, fakat siz leke sürdürmemek için adınızı hatta hesabınızı bile değiştirirsiniz 🤣🤣

Sen görücen sen ahiret inancın olsaydu gerçekten anaya öff bile denilmez der bizim dinimiz bilirdin bide din iman diyor bana
Sen burda da görürsün öbür taraftada
Ben hiçbir yaşlı kadına zarar vermedim
Sen dedin uzaklaştırma aldırdım diye
Sen iyi misin?
Kocan seni dinlememiş gitmiş görüşmüş işte
Görüşmese bayılırdın
Normal bir insan davranışında değil bu ülkenin kadınları
Yaşlı dediğiniz kadın 42 yaşında gencecik istese kendi çocuk doğurabilecek yaşta bir kadın 😂 aşırı komiksiniz. Sizde de böyle kaynana olma potansiyeli var herhalde ondan bu şiddet bu celal.
Bu ülkenin kadınları anormal size göre bir siz normalsiniz. Siz hangi ülkenin kadınıydınız bu arada?

Aaa pardon sendin uzaklaştırma aldıran
Evet sen bekle o evlat sana neler yapar ilerde
İlahi adalet var
Sizin eğitim düzeyiniz nedir? Özel bir öğrenme güçlüğünüz var mı? Gereksiz kırıcı olmamak için soruyorum bunları çünkü okuduğunuzu inatla anlamıyorsunuz, gerekirse aldırırım ama ben kimse ićin uzaklaştırma kararı filan aldırmadım....bu hıncınız öfkeniz nefretiniz tam olarak kime? Onu da tam açıklayamayıp sürekli beddua ediyorsunuz...farkında mısınız?

Sen görücen sen ahiret inancın olsaydu gerçekten anaya öff bile denilmez der bizim dinimiz bilirdin bide din iman diyor bana
Sen burda da görürsün öbür taraftada
Ben hiçbir yaşlı kadına zarar vermedim
Sen dedin uzaklaştırma aldırdım diye
Sen iyi misin?
Kocan seni dinlememiş gitmiş görüşmüş işte
Görüşmese bayılırdın
Normal bir insan davranışında değil bu ülkenin kadınları
Ahahhahaa tam yatırmalıksınız yemin ediyorum. Yani kliniklik :KK53:

Sizin eğitim düzeyiniz nedir? Özel bir öğrenme güçlüğünüz var mı? Gereksiz kırıcı olmamak için soruyorum bunları çünkü okuduğunuzu inatla anlamıyorsunuz, gerekirse aldırırım ama ben kimse ićin uzaklaştırma kararı filan aldırmadım....bu hıncınız öfkeniz nefretiniz tam olarak kime? Onu da tam açıklayamayıp sürekli beddua ediyorsunuz...farkında mısınız?
Kadın çıldırdı anlamıyor, az önce de defalarca bana yazdı. Gözüne görünecek var ısrarla tabir i caizse kaşınıyor.

Ne okudum dedirten türden.. esiniz de sizin annenize bu sekilde davransa hosumuza gider mi?? Sizin anneniz, esinizin annesi farketmez kimse torununa zarar vermek istemez. Eski yöntemleri savunmuyorum ama o yontemlere gore sizler de büyüdünüz. Ama sorunun bu oldugunu düşünmüyorum. Sizler kaynana kavramina ofkelisiniz.. aralarda kullandiginiz tabirlerden bunu anlamak hic zor degil. Yok sikayet et, uzaklastirma karari al, daha bir suru sey... Arkadaslar siz iyimisiniz??🤣🤣🤣

Kadın çıldırdı anlamıyor, az önce de defalarca bana yazdı. Gözüne görünecek var ısrarla tabir i caizse kaşınıyor.
Ya bu kadın bir değişik. Bir konuda da benimle tartışmıştı. Kadının biri kocasndan şiddet görmüştü de bile bile evlendi haketti tarzı yorumları vardı.. Kaale almayın. Alınacak birisi değil 😌

Çok mu doğru eşinin yaptığı
Nankör
Sanada evladın yarın yapar görürsün
Kadın torununu mu öldürecek
Kaç evlat büyütmüştür
Hadiyin ordan ya

Yukarıda torununu öldüren bir babaanne örneği var. Hindistan cevizine alerjisi olduğunu bile bile saçlaro yumuşak olsun diye h.cevizi yağı sürmüş. Bir de üstüne uyutmuş. Çocuk ölmüş tabi.

Okumadınız sanırım

Böyle boşatırlar insanları bunlar valla
Edepsizliği arsızlığı güç sanıyorlar
Uzaklaştırma al demiş biri biri yapmış
Ne çirkin şeyler ya
Ayıptır be
Bunlar böyle saygısız heralde büyüklerine
İnsan gibi konuşursun kadınla
Oda yapmaz
Abartıyorlar
Bahane arıyorlar kadın gelmesin diye
Sanki yabancı nasıl zarar vermek ister bir kadın torununa
Basmıyor kafaları

Konu sahibinin ilk konusu değil. İLk konusunda da aynı haltı yemişti babaanne. Hatta poposuna sabun sokalım demişti. Konuştu etti konu sahibi. Anlamamış ki vukuatlarına devam etmiş. Bu ikinci konusu.

Cidden konuşunca anlayan insanlar olsalar kimse çıldırmaz. Siz ilk olayda insanların çıldırdığını mı sanıyorsunuz? Bittercoffee Bittercoffee mesela defalarca uyarmış. Ama adam cips vermeye devam etmiş çocuk iç kanama geçirmiş. Napsın kadın şimdi

Ne okudum dedirten türden.. esiniz de sizin annenize bu sekilde davransa hosumuza gider mi?? Sizin anneniz, esinizin annesi farketmez kimse torununa zarar vermek istemez. Eski yöntemleri savunmuyorum ama o yontemlere gore sizler de büyüdünüz. Ama sorunun bu oldugunu düşünmüyorum. Sizler kaynana kavramina ofkelisiniz.. aralarda kullandiginiz tabirlerden bunu anlamak hic zor degil. Yok sikayet et, uzaklastirma karari al, daha bir suru sey... Arkadaslar siz iyimisiniz??🤣🤣🤣

beni ve kardeslerimi de babaannem büyüttü, eminim bir sürü eski yöntem uygulamistir ama burdaki mesele o değil.

Tabiki bir konu açılınca geçmisini de okumak zorunda değilsiniz ama sizin bahsettiğiniz gibi tepki verenler konusahibinin önceki konularından da haberdar olan üyeler. Keşke kayinvalideye öfkeliler işte gibi bir önyargıda bulunmak yerine acaba bu kadar insan niye bu kadar büyük tepki göstermiş olabilir diye düşünseydiniz.

Siz mesela yeni doğmuş bebeğinizi 4 yaşındaki bir çocuğa emanet eder misiniz? Ya da akıl sağlığı yerinde olmayan bir yetişkine? Edilmez değil mi? Bu konudaki sorun da kvye saygısızlık, nankörlük falan değil. Siz belki çevrenizde bu tarz insanlar olmadığı için kafanizda oturtamiyorsunuz ama herkesin akil sağliği sizin çevrenizdekiler gibi yerinde değil ve aileleri de farkknda olmadığı için tedavi ettirmiyorlar. Konusahibi ne yazikki kvsi defalarca akil sağlığının yerinde olmadigina dair sinyaller vermesine rağmen bebeğini o kadinla yalniz birakabilmiş. Kimse torununa zarar vermek istemez de sizin çevrenizde geçerli bir cümle olabilir , ama aynı ülkede mi yaşıyoruz, ensest oranlarından haberdar misiniz? Ki bu oranlar tespit edilebilenler. amcalar, dayılar, kuzenler hatta babalar da zarar vermez değil mi? Ama zarar veriyorlar iste. Hatta kendi bebeğini öldüren anneler yok mu?

Olamaz mi bir akrabanizin çocuğunuza davranislarindan işkillendiniz diyelim daha tedbirli olmaz misiniz? Aman zaten amcasi, enistesi onlar hiç kötülüğünü istemez mi dersiniz? Yani demem o ki bu konudaki kv de normal düşünebilen biri değil büyük ihtimalle, konusahibinin daha uyanik olmasi lazimdi.

Son düzenleme:
Çok mu doğru eşinin yaptığı
Nankör
Sanada evladın yarın yapar görürsün
Kadın torununu mu öldürecek
Kaç evlat büyütmüştür
Hadiyin ordan ya
Ne kadar uzatmışsınız bu kadar cansiperane savunusuzun altında kisisel bir durum yatiyor olabilir mi?

Kv nin bu konuda savunulacak hicbir yani yok
Hadsiz ve cahil. Konu sahibinin de tabak canak firlatmasi olmamis tabi. Ama o kadar olmamisliklarla dolu bir akış var ki dise dis kana kan olmus artik bir yerden sonra.

Kimse torununa zarar vermek istemez diye genellemeyin. Bu ülkede evladını tuvalette boğarak öldüren kadınlar da var.

Arkadaşımın yeni bebeği oldu şimdi 4 aylık. 3 aylıkken kvsi defalarca uyarmasına rağmen çocuğu kucağında zıplata zıplata sarsıntı geçirmesine neden oldu. Şimdi bu kadın kvyi parçalamasın da ne yapsın? Üstelik defalarca uyardım diyo. Çocuk ha bire kusmuş, ağlamış. Ama kadın arkasını döner dönmez sevme bahanesi ile alıp sallamış deli gibi. Tuvalete gitse döndüğünde bebeği kusmuş buluyormuş sarsıntıdan.

Bu bebek sevmek mi? Bu kv kör müydü bebeğin bayık gözlerini görmeyecek kadar? Ya da gerizekalı mı ki sallama bebeği dendiğinde anlamıyor?

Gerizekalıum anlamıyorum
Mutlu oldun mu
Bırakın peşimi ya
Terbiyesizce davranmaya devam edin
Beddua değil bu olacaklar

Lilybeth hanimefendi ben sizin normal bi ruh halinde oldugunuzu dusunmuyorum. Umarim en kisa surede bi psikiyatr ya da psikolog ile gorusur ve duzelirsiniz. Hakaret amacli yazmiyorum gercekten iyi olmanizi istiyorum. Bu sekilde bu dusunce sisteminde hayat sizin icin de cevrenizdekiler icin de cekilmez olur lutfen biraz empatik olun ve doktora gidin. Sevgiler.

Kimse torununa zarar vermek istemez diye genellemeyin. Bu ülkede evladını tuvalette boğarak öldüren kadınlar da var.

Arkadaşımın yeni bebeği oldu şimdi 4 aylık. 3 aylıkken kvsi defalarca uyarmasına rağmen çocuğu kucağında zıplata zıplata sarsıntı geçirmesine neden oldu. Şimdi bu kadın kvyi parçalamasın da ne yapsın? Üstelik defalarca uyardım diyo. Çocuk ha bire kusmuş, ağlamış. Ama kadın arkasını döner dönmez sevme bahanesi ile alıp sallamış deli gibi. Tuvalete gitse döndüğünde bebeği kusmuş buluyormuş sarsıntıdan.

Bu bebek sevmek mi? Bu kv kör müydü bebeğin bayık gözlerini görmeyecek kadar? Ya da gerizekalı mı ki sallama bebeği dendiğinde anlamıyor?
Torununa, yiğenine, kuzenine kimse zarar vermek istemez diyenlere aile içerisinde uygulanan cinsel istismarları da hatırlatmak gerek.. Kimse kimseye gözü kapalı güvenmemeli.. Bilerek zarar vermek ister demiyor ki kimse.. Çocuğunu en iyi bilen annesidir. Ne yarar ne zarar yine en iyi anne bilir. Yani anne hayır bunu verme diyorsa br bildiği vardır demek yerine niye illa ben böyle gördüm böyle olacak diktesi yapılsın ki ? Benim bebeğime de yumurta alerjisi vardı.. kayınvalidem birşey olmaz ver diyordu mesela.. Doğru olan bu mu ? Yoksa benim bildiğim şeye koyduğum yasak mi ? Azıcık büyükler de gelinlerinin lafına baksın yani üstelemesinler... Sonra çıldırınca kötü oluyoruz.

Ben sizin normal bi ruh halinde oldugunuzu dusunmuyorum. Umarim en kisa surede bi psikiyatr ya da psikolog ile gorusur ve duzelirsiniz. Hakaret amacli yazmiyorum gercekten iyi olmanizi istiyorum. Bu sekilde bu dusunce sisteminde hayat sizin icin de cevrenizdekiler icin de cekilmez olur lutfen biraz empatik olun ve doktora gidin. Sevgiler.
Konu sahibinin önceki konularını bilmeden yargılamayın bence.. Biz önceki konularını ne kadar sabrettiğini ve hevesini biliyoruz. Kadını çıldırttılar ki bu kadn lohusa bir kadın..

Konu sahibine yazmamistim ben :( hunharca kv savunan uyeye yazmistim yeni uye oldugum icin alinti yapamamisim :( konu sahibi sonuna kadar hakli.

Back