- 6 Şubat 2012
- 768
- 65
- 73
nereden başlasam bilemiyorum, anlatıcak o kadar çok şeyim varki.. sorunum kaynanam kadını ilk gördüğüm andan beri sevemedim ama saygı duydum, sonuçta eşimi çok seviyorum annesinede saygı gösteriyorum ama o bunu o kadar suistimal ettiki artık değil yüzünü görmek sesini bile duymak istemiyorum kadının, yinede eşime bişey belli etmiyorum içimdeki nefretin büyüklüğünden.. düğün bile yapmadılar bana yaşadıkları yerde bizim memleketteki düğünü babam yaptı onlarda misafir gibi geldi hepsi o kadar, yemek, müzisyen düğün için ne gerekliyse hepsini babam yaptı onlarda hiç sormadı ne masraf yaptınız bizde katılalım diye.. babam o kadar efendiki kızım kimseye bişey deyip eşinle aranı bozma ben üzerime düşen görevi yaptım sen bunları düşünüp üzme kendini diyo ama aklıma geldikçe sinir oluyorum.. nişanlandıktan sonra şöle düğün yapıcaz böle yapıcaz diye atıp tuttular düğün tarihi belli olunca onlar vazgeçti memleketlerindeki düğünden bi bahane uydurup, taa seneler önce eşimin amcası felç olmuş adam yatalak ama kaç zaman önce olmuş yani o hasta ona ayıp olmasın die düğün yapmadılar yani bahane bu.. neyse hadi düğün faslı böyle geçti balayından bi döndüm evim tamtakır evime annemle alışveriş yapmıştık annemle teyzemde evlerinden bişiyler koymuştu, ne var ne yok giderken kaynanam hepsini götürmüş birde unuttukları olmuş onlarıda telefon etti kargoyla yolayın diye unuttuklarıda tarhana, bulgur
sanki onların orda hiç yok bunlar, bende eşime bunları gönderelim kargoyla annen istedi dedim eşimde göndermedi sinir oldu annesinin görgüsüzlüğüne ama bişey diyemedi.. Sonra daha 2-3 aylık evliyim kalktı geldi memleketten 5 ay yanımda kaldı kaynana ve benden izinsiz evime misafir çağırmalar evimin düzenini değiştirmeler ve kadın temizliğe hiç dikkat etmiyo o kadar tiksindimki anlatamam.. Tabi o varken eşimle evde hep mesafe aman ayıp olmasın diye ona ilgi alaka ben işten geliyorum onun gündüzden kalan bulaşıklarını yıkıyorum yemek yapıyorum resmen hizmetçilik yaptım hanımefendiye, aman o evde iki lokma bişi yapsa telleri dökülür sanki, akşama kadar ya oturdu ya gezdi.. evime bişey almak isterim almayıverin fazla masraf yapmayın benim kızım hiç almaz öyle şeyleri gereksiz bişey almaz sizde öyle olun falan filan sanki bir kuruş faydası olmuş gibi bana , benim kızım şu kdar çalıştı şöle yaptı böle yaptı sanki ben çalışmıyorum gibi, kızıyla karşılaştırmalar.. Başlarda hiçbişi demiyodum baktım benim kaynana görümcemin kaynanasını kıskanıyo kızının evinde gelip kalmasını kıskanıyo, kadına ölmüş kaynana diyo neler neler kendinden başka kimseyi beğenmiyo bende bigün dayanamayıp sizinde kusurlarınız vardır herkes insan dedim o da ne kusurum olcakmış benim dedi, bende dayanamadım siz bana düğün bile yapmadınız misafir gibi geldiniz gittiniz dedim oda ben ne düğünü yapcakmışım oğlumu güzelce yetiştirmişim, okutmuşum yeter dedi bende benim ailem beni pismi yetiştirdi bende okudum onlarında bana emeği var ama üzerlerine düşeni yaptılar dedim, sonrada uzamasın diye çıktım gittim odadan, işte herşeyi sahiplenmesine evimde kurulmasına herşeyine sinir oldum iyice ve kendi öz annesine bakmıyo kendi evine getirmiyo kadını kaynanam kendi öz annesi umurunda olmayan onu kendi evinde istemeyen kaynanamı ben nie isteyimki evimde.. ha birde para meselesi var benim eşimin memlekette evi var annesi yüzünden ne satabiliyoruz ne kirasını alabiliyoruz annesi faydalanıyo emekli maaşı olduğu halde ve bizim borcumuz var onuda çok iyi biliyo ona rağmen hala eşimden para istiyo ve eşimde benden habersiz gönderiyo sonradan bana söylüyo, eşim ben bişi isteyince erteliyo sonra alırız diyo ama annesine yolluyo bende en sonunda konuştum benden kısıyosan annene göndermiceksin diye şimdi göndermiyorum diyo ama bilemiyorum.. o kadar görgüsüz ki aklım almıyo evimde beğendiği ne varsa götüresi geliyo, ben alışık değilim böyle şeylere benim ailem o kadar tok gözlüki eşimde tok gözlüdür, annem babam evime az gelirler aman siz çalışıyosunuz rahatsız etmeyelim diye o kadında onların inadına rahat gelsede kapağı bi atsa evime misafir çağırsa istediği gibi at koştursa, tahammül edemiyorum ya rahat tavırlarına orası benim evim... off off işte içimi dökmek istedim belki saçma sebepler bazılarına göre ama benim için iyice kabus oldu kadın ya hep düşünüyorum kafamı onunla yoruyorum napsam nasıl etsemde eşimi kırmadan bu meseleyi halletsem diye..
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Son düzenleme: