Kız İsteme Kayınvalideme hediye

musmutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
2.858
1.228
148
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşım haftaya kayınvalıdemle tanısmaya goturcek. Elım bos gıtmek ıstemıyorum. Sızce gıderken ne gotureyım hedıye olarak.

ilk tanışma oldugu için bencede çiçek götür güzel olur direk sahsa özel bi hediyeden iyi olur ilk tanısma sonucta diye düşünüyorum:)

arada hiç bir resmiyet ve de tanışma yok.zaten adı üstünde tanışma olacak..bence bir çiçek yeterli.ben öyle yapacağım.

bende göturmedım cevremdede kımsede göturmedı... bence sende göturme göturursun begenmez bırde bosuna moralını bozma :) cici giyin süslen püslen git fıstık gibi gelın alıorlar hedıyeye ne gerek var

Bence çiçek daha mantıklı öyle birşey başıma gelirse yine size danışırım ama büyük ihtimal çicek götürürüm

ben de önce çiçek düşündüm sevgilime söyleyince "beni de istersin hazır gelmişken" dedi:)

sonradan düşündüğümde ben de güldüm:)

ben pasta götürdüm tatlı yiyelim tatlı konuşalım hesabı:))))

çikolata da olmazdı zaten o da istemeye gelmiş gibi oluyo sanki

O zamanlar hayatımda ilk kez göreceğim birine hediye almayı hiç aklımdan geçirmemiştim bile
3,5 sene önce tanıştık kayınvalide adayımla. Eli boş gitmek istemediğimden giderken pasta almıştım oda börek kurabiye kek gibi şeyler yapmış zaten tatlı tatlı yedik hep beraber. Bir ara markete diye dışarı çıkmıştı geçerken mağazada görmüş hoşuna gitmiş kızıyla bana terlik almış canım benimm
Hala bile eli boş gitmem ya tatlı alırım ya pasta ya dondurma ayıp gibi geliyor bana eli boş gitmek. :)

Yapmakta en iyi oldugun tatlı bişey götür ben profiterol yapmıştım :) çiçek komik sanki yaş pasta ve ya kuru pastada mantıklı:)

Bence de kayınvalidene ile ilk tanışman olacağı için şahsını bir hediye alma Çiçek olabilir . tatlı olabilir . Ama şahsa hediye alma ileride zaten almak zorunda kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…