• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemden nefret edıyorum keşke ölse...

başka çocugu yok
Başka çocuğu olmadığı için beklentiniz artmış.
Sizin maddi beklentilerinizi karşılamak zorunda değil ama normal şartlarda
imkanı uygun anne babalar evlatlarının ev sahibi olabilmesi için ellerinden geleni yaparlar.
İmkanı olduğu halde yapmıyor dediğinize göre kendinizi gözden geçirin derim.
Yıllarca verdikleri şansları oğulları doğru kullanamamış dolayısıyle güvenlerini yitirmiş olabilir.
Neyse Allah dilediğiniz evi kendi imkanlarınızla alabilmeyi nasip etsin. Hayırlısıyla İnşallah.

Başka çocuğu olmadığı için beklentiniz artmış.
Sizin maddi beklentilerinizi karşılamak zorunda değil ama normal şartlarda
imkanı uygun anne babalar evlatlarının ev sahibi olabilmesi için ellerinden geleni yaparlar.
İmkanı olduğu halde yapmıyor dediğinize göre kendinizi gözden geçirin derim.
Yıllarca verdikleri şansları oğulları doğru kullanamamış dolayısıyle güvenlerini yitirmiş olabilir.
Neyse Allah dilediğiniz evi kendi imkanlarınızla alabilmeyi nasip etsin. Hayırlısıyla İnşallah.
sanki parayı onlar ödeyecek gibi yansıtıyorsunuz... eşimn 3 bin üzeri maaşı var ödeyememeside söz konusu değil kimse anlamaya çalısmıyor guvensızlık değil boşanırsam ev benımde uzerıme olacagı için aldırmıyor anladınızmı kredi çekerim ev uzerıme olur dedi böyle birşey varmı

Haklısın canım tüm kayınvalideler tukaka.sık ümüğüne çeksin krediyi.sizde kahvaltıya yemeğe gelince kıtır kıtır,krediye gelince mee :KK45:

Haklısın canım tüm kayınvalideler tukaka.sık ümüğüne çeksin krediyi.sizde kahvaltıya yemeğe gelince iyi,krediye gelince mee :KK45:
çok iyibir kayınvalide evet krediyi biz ödeyeceğiz. evi benım üstüme yaparsanız cekerım dıyen bır kadın... mukemmel melek bır kadın ordan konusmak kolay siz ödeyecepğiniz evi kayınvalideciğinizin üstüne yaparsınız çok normal buldugunuza göre

sanki parayı onlar ödeyecek gibi yansıtıyorsunuz... eşimn 3 bin üzeri maaşı var ödeyememeside söz konusu değil kimse anlamaya çalısmıyor guvensızlık değil boşanırsam ev benımde uzerıme olacagı için aldırmıyor anladınızmı kredi çekerim ev uzerıme olur dedi böyle birşey varmı
Kredi borcu bitince alırsınız evi üzerinize. Hem o zaman dilerseniz tamamını senin üzerine de alabilirsiniz.

çok iyibir kayınvalide evet krediyi biz ödeyeceğim evi benım üstüme yaparsanız cekerım dıyen bır kadın... mukemmel melek bır kadın ordan konusmak kolay siz ödeyecepğiniz evi kayınvalideciğinizin üstüne yaparsınız çok normal buldugunuza göre
Kayınvalideme bayılmam,kötü müdür kayınvalidem bilemem ama çok düşüncesiz ve patavatsızdır onu bilirim.kredi çekmesini istemezdim ola ki es kaza eşim istedi kayınvalidem reddetti ise bana ne onun annesiyle sorunu o.
siz çalışmıyorsunuz sanırım,eşiniz işten çıkarsa,eşinize allah göstermesin bişey olursa krediyi ödeyemezseniz borç kayınvalidenin borcu ev sizin olacak bunu kimse istemez bu hiç de adil değil.çok istiyorsanız eşinle el ele verip birlikte çalışıp alırsınız evinizi.

Başlığı ne olursa olsun hoş bulmadım ayrıca kimse kimseye kredi çekmek zorunda değil neler duyuyoruz.

umutsuz ev kadınları sizi hepınızden nefret edıyorum üyelıgımde kapatılsn

ortalığı kışkırtma gerizekalı

Bi sakin olurmusunuz ?
Banlanicaksiniz zaten bu uslüp yüzünden.

Bence sizin kayınvalideniz çok akıllı bi kadın çok taktir ettim.

Ne alıcam elin kızına ev ya?
Madem tek çocuk ozaman annesinn üstüne yapın. İşinize mi gelmiyor?

Geçiceksiniz bu ayakları bacım.
Öyle annesidir mecburdur yalan o işler.
Yapın annesinin üstüne oturun evinde.
Siz ona güvenmiyorsaniz o nie size güvensin

Bi sakin olurmusunuz ?
Banlanicaksiniz zaten bu uslüp yüzünden.

Bence sizin kayınvalideniz çok akıllı bi kadın çok taktir ettim.

Ne alıcam elin kızına ev ya?
Madem tek çocuk ozaman annesinn üstüne yapın. İşinize mi gelmiyor?

Geçiceksiniz bu ayakları bacım.
Öyle annesidir mecburdur yalan o işler.
Yapın annesinin üstüne oturun evinde.
Siz ona güvenmiyorsaniz o nie size güvensin
umrumda deil banlanmak sizle aynı sitede olmak istemıyorum

bende kaynanamdan nefret ediyorum ama seninki farklı bi durum.kadın kredi çekmek zorunda değilki.çekse tabi yardım etmiş olur ama çekmedi diyede kızmanız saçma.ben kayınvalidemden bütün kötülükleri gördüm ve 1 kuruşluk yardımı bile olmadı evlenmemize,bana aileme ağıza alınmayacak küfürler beddualar ettide ben ona beddua etmedim.çünkü döner dolaşır beni bulur ve haklıyken hatalı olmaya gerek yok diye düşündüm.senin yapacağın tek şey sevmiyorsan uzak duracaksın,kredi çekmedi diyede kızmayacaksın

bende kaynanamdan nefret ediyorum ama seninki farklı bi durum.kadın kredi çekmek zorunda değilki.çekse tabi yardım etmiş olur ama çekmedi diyede kızmanız saçma.ben kayınvalidemden bütün kötülükleri gördüm ve 1 kuruşluk yardımı bile olmadı evlenmemize,bana aileme ağıza alınmayacak küfürler beddualar ettide ben ona beddua etmedim.çünkü döner dolaşır beni bulur ve haklıyken hatalı olmaya gerek yok diye düşündüm.senin yapacağın tek şey sevmiyorsan uzak duracaksın,kredi çekmedi diyede kızmayacaksın
burda biri bi kuyuya taş atıo herkes o taşın pesınden gidio ... onca sey yazdm gttiniz krediye taktınız çunku burdan saldrma konusu cıktı kk üyelerine dımı szii tenzih edıyorum... size değil lafım

burda biri bi kuyuya taş atıo herkes o taşın pesınden gidio ... onca sey yazdm gttiniz krediye taktınız çunku burdan saldrma konusu cıktı kk üyelerine dımı szii tenzih edıyorum... size değil lafım
onca şey yazdım dediğin şeyler klişeleşmiş sözler.sevmiyorum,ölsün,nefret ediyorum,çok çektim vs...bunlara ne yazabilirizki?yorum yazılacak tek şey kredi konusu.sevmemen normal hangimiz seviyoruzki.yalnız kaynananın eğer evi üstüme yaparsanız kredi çekerim demesi çok garipmiş.onu yeni okudum.bu aradaki bağa bağlı.demekki eşinlede aralarında çok bağ yokki kendine yaptırmak istemiş evi

Back