• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemden nefret edıyorum keşke ölse...

kadın çekmek zorunda degıl kı :=) hem ölümüne nefret edıyorsun hem de '' ev aldırmıyor'' dıyorsun
az dik ol ve sevmediğin insanın çöpünü bile isteme..
iyide o ödemeyecek ki biz ödeyeceğiz ne var bunda 4 bın maası var 1750 çekıcek ve her ay alacak insan olan yapar bunu nedemek zorunda değil bir oğlum var canım feda diyip mangalda kül bırakmıyorlr ama

ah canım kaç kere kavga ettıler bılsen anlamıyor ki kadın...
benden tavsiye, kayınvalıdenın şu durumdayken çöpüne bile tenezzül etmeyın. cekmıyorsa cekmıyor
oglu koysun tavrını. sen bu konuda hiç sesını cıkarma eşine.
onların arasında bişi bu .

Merhaba canım çoğu kaynana böyle ama beddua etme lütfen olur mi çok fazla muhatap olmamaya çalış uzak kal seviyeli kalsın aranız ve eşine annesini şikayet etme sonunda hep seni suçlu çıkarırlar haklı da olsan ben böyle gördüm
eşim annesinı savunmaz hiç ne oldugunu bılıyor cunku kavgamızın nedini sürekl,i huzurumuzu kacırcak birşeyler yapıyo planlarına dahil edıyor bu gibi seyler canım

benim kaynanama da bi haller oldu son 2-3 aydır, şu an aramız çok bozuk.bebeğinin burcundan ona ne ya,salak kadın.

iyide o ödemeyecek ki biz ödeyeceğiz ne var bunda 4 bın maası var 1750 çekıcek ve her ay alacak insan olan yapar bunu nedemek zorunda değil bir oğlum var canım feda diyip mangalda kül bırakmıyorlr ama
çekmiyor işte, napacaksın :=)
o lafların gercekliğini senın degıl, oglunun fark etmesı gerek.

benden tavsiye, kayınvalıdenın şu durumdayken çöpüne bile tenezzül etmeyın. cekmıyorsa cekmıyor
oglu koysun tavrını. sen bu konuda hiç sesını cıkarma eşine.
onların arasında bişi bu .
yok zate sade ce ev olayından takık değilim ben ona ... bana kişisel zrarrı çok kullanıo benı artık kullanamıcak o ayrı canm saoll

eşim annesinı savunmaz hiç ne oldugunu bılıyor cunku kavgamızın nedini sürekl,i huzurumuzu kacırcak birşeyler yapıyo planlarına dahil edıyor bu gibi seyler canım
Ee tatlım sizde o zaman arada bir görüşün kaynana ile iki haftada bir yada ayda bir falan her zaman gidip gelmeyin ve ev alacağınız zaman kaynana ya uzak alın sorun çözülür bence esin senden taraf ohh daha ne istiyorsun bizde ise haklı da olsam hep ailesini tutar ben ikinci planda kalıyorum ve fazla görüsmuyom ayda iki kez falan görüşürüz

Kredi çekmek zorunda değil.Canı isterse çeker istemezse çekmez.kredi çekerse sizin üzerinizdeki baskısı ne kadar artar farkında mısınız?bu kredi olayından sebep tavır koyun.geldiği zaman müsait olmayın,giyinin ben de çıkıyordum deyin.her aradığında konuşmayın. konuştuğunuzda uzatmayın sizli bizli olun.koyun mesafenizi kafanız rahat olur.madem eşiniz de farkında size mesafe koyduğunuz için bir şey demez.derse işte o zaman eşinizle tartışın.

Asıl sorun ne biliyor musun kendini doğru ifade edememen , kendi kaynanandan tüme varım yapıyorsun bütün erkek anneleri lanetmiş.Üstelik daha kaynana bile olmadım .Seninle hic bir hukukum olmadığı halde burada otuz sn de antipatik gözüktün gözüme vay senin kaynananın haline acırım.Kım bilir neler yapıyorsun da kadın sana boyle davranıyor.

eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...

Ay ben de oğlunu doldurup aldırmıyor sandım, size ev kredisi çekmek zorunda mı kayınvalide. Ben olsam ben de çekmezdim herhalde.Yeri gelince herkesin kendi evi, oğullarının evli olduğunu anlamıyorlar diye kızıyoruz ama burada siz bir yuva kurduğunuzu anlamamışsınız herhalde.

Oooo senin daha cok yol kat etmen lazım sen kaynanandan fena olacaksın diyim sana o na mecbur buna mecbur ilerde oğlun olursa kim bilir nelere mecbur edeceksin ...

Kadın size yüklü miktarda kredi çekmek zorunda değil. Kredi çekecek, eşinizle ortak olacağınız eve mi verecek parasını? ya ölürse, ya siz boşanırsanız, dünyanın hali belli mi olur? Kredi çekmiyor diye mi beddua ediyorsunuz kadına, bu nasıl bencillik ya? Ölsün diyorsunuz da, beddua dolaşır sahibini bulurmuş.
Bir de bütün kvlere verip veriştirmek, ee sizde olacaksınız kv. Allah sabır versin kadına. Şuraya yazdıklarınızla bana bile itici gözüktünüz kim bilir o ne neler çekiyordur.

hiçbirinize cevap vermıcem sinirli insanı dahada sinir etmek için özellikle yapıyorsunuz...

Kadın size yüklü miktarda kredi çekmek zorunda değil. Kredi çekecek, eşinizle ortak olacağınız eve mi verecek parasını? ya ölürse, ya siz boşanırsanız, dünyanın hali belli mi olur? Kredi çekmiyor diye mi beddua ediyorsunuz kadına, bu nasıl bencillik ya? Ölsün diyorsunuz da, beddua dolaşır sahibini bulurmuş.
Bir de bütün kvlere verip veriştirmek, ee sizde olacaksınız kv. Allah sabır versin kadına. Şuraya yazdıklarınızla bana bile itici gözüktünüz kim bilir o ne neler çekiyordur.
kes sesini inşallah senın başına bundan daha lanet bır kayıvalide gelır ınsallah bu gece bunun ıcın dua edıcem

Oooo senin daha cok yol kat etmen lazım sen kaynanandan fena olacaksın diyim sana o na mecbur buna mecbur ilerde oğlun olursa kim bilir nelere mecbur edeceksin ...
allah sizede versın böylesini başınıza gelırse anlarsınız aminnn

Back