Aynısı bende de mevcut aile apartmanındayız o altta ben üstte bu yıl gelmediler memleketten kışın mutlaka geleceğim burada çok sıkıldı m diyor
Yemek saatlerimiz uymuyor onlar erkenci ama ne yapar eder çağırır yemek olmadı çay faslına geçer..
Birgün işten geldim yemek hazırladım baktım eşim aşağıda anası çağırmış
İndim bir hışım yemek yiyor bunu bir payladım madem burada yiyeceksin bana niye söylemedin boşuna yorgun argın uşraştım o kadar falan ..çok saygısızsın dedim k.v.hemen girdi araya oğlu bebek ya.. ne varmış buraya gelmişse anasının yemeklerini daha çok seviyor falan dedi bende bundan sonra sen yap o yesin yemek falan yapmayacağım kendimi yormayacağım deyip yukarı çıktım eşim tırstı tabi bende surat 5 karış
ertesi gün ve uzunca bir süre yemek yapmadım k.v.yapıp bize çıkartıyor yemekleri bende hazırca yiyorum ..bir süre sonra kesildi tabi bunlar
İşten geç geliyorum baktım beni beklemiş yememiş birlikte yiyoruz kızıma sordum anne babannem çağırıyor babam ben tokum diyor çıkmıyor kendine yumurta kırıp yiyor dedi
Haa anladım ki arada çemkirmek gerekiyor iyilikle söyleyince anlamıyorlar maalesef