Ne kadar benziyor hayatimiz.
Ben de yurtdisina geldim, surekli goruselim baskisi yasiyorum. Ve inan son gunlerde cok sirtim agriyor, belki benimki de ayni sekilde stresten
Henuz isim ugrasim yok ama yakinda basliyor, bu durumu iyice azaltacagimi umuyorum.
Benim esim gitmek istemiyorum, hayir dedigimde uyumlu ama kv hergun istedigi icin iki kere atlatsam ucuncuye mecbur kaliyor gibi hissediyorum ama yakinda sunacagim sebeplerim olacak neyseki.
Bizimki gunduz gorusmek ayri aksam da kalmak istiyordu ama esimle konustum asla kalmiyoruz, kv de kalamiyor cunku saat gec olunca benimki hadi birakayim seni diyor, o zaman yuze gelemeyip mecburen kalkiyor.
Benim ailem beni sadece telefonlarda goruyor, inan kadin kocamin evde oldugu saatlerde bile mesgul etmemek icin aramiyor, bir de kv ye bak. Bu biraz burada kimsesiz kalmamizdan oluyor, meydan erkek ailesine kaliyor , cekincekleri bisey olmuyor ama bu durumda cekinilcek kisi biz olacagiz. Bu durusumuzu gostermemiz gerekiyor. Ben yakinda yogun tempoya baslayacagim icin acikca konusma yapmak istemedim, sonra da sebepler bulup minimum gorusecegim.
Senin bir isin ugrasin var mi?
Ah Laale cok haklisin. Ayni dertten muzdarip biri olarak haftada 3 4 gun goruselim isteniyor resmen.
bir de 10 dakikalik mesafelerde oldugumuz halde kalalim istegi vardi. Onu bitirdim cok sukur, simdi kursum işim vs baslayacak sık gorusmeler de oyle azalir diye umit ediyorum.