Ben hala niye boşanacağını anlamadım otobüslere bindiğiniz için mi ?
Yoksa telefon çaldığı için mi ?
Forum benim de ruh halimi bozdu ya :18:
al bendende o kadar sabahtan beri ne kadar mutluydum üstüme sebebsiz bi mutsuzluk ve gerilim sindi:95:
ya ben mi anlatamıyorum acaba?
eşimi ezdiğim yada dolduruşa getirdiğim yok ayrıca eşime karşı hiç dominant olmadım olamam.Sessiz sakin dedim diye süt çocuğu gibi bir izlenim yarattım sanırım.
ayrıca eşimin ailesine 1 kere bile saygısızlık etmedim.ben bunları sadece içimde yaşıyorum ne eşime ne ailesine yansıtmıyorum.
benim tek derdim günde 4-5 kere arayıp telefonda laf sokmaları..
düşünün gecenin 11inde falan telefonunuz çalıyor, açmasanız olmaz hadi açıyorsunuz ve karşınızda size moral bozucu sekılde konusan kayınvaliden cıkıyor ve sebepsiz yere..
tek dertleri bizim onlarla aynı yerde oturmamamız, benim kilom vs..
sonrada boşanmak ne alaka deniliyor..
elinizi vicdanınıza koyun.ben o tarafa üf bile demedim bugüne kadar.hastaneye kaldırıldıkğında bile kayınvalidem gecenin 3ünde atlayıp gittik ve ben zorladım eşimi.
amacım eşimle ailesini koparmak değil sadece onların nedensızce rahatsız etmesi artık sorun olmaya basladı evımızde
eşimi ezdiğim yada dolduruşa getirdiğim yok ayrıca eşime karşı hiç dominant olmadım olamam.Sessiz sakin dedim diye süt çocuğu gibi bir izlenim yarattım sanırım.
ayrıca eşimin ailesine 1 kere bile saygısızlık etmedim.ben bunları sadece içimde yaşıyorum ne eşime ne ailesine yansıtmıyorum.
düşünün gecenin 11inde falan telefonunuz çalıyor, açmasanız olmaz hadi açıyorsunuz ve karşınızda size moral bozucu sekılde konusan kayınvaliden cıkıyor ve sebepsiz yere..
elinizi vicdanınıza koyun.ben o tarafa üf bile demedim bugüne kadar.hastaneye kaldırıldıkğında bile kayınvalidem gecenin 3ünde atlayıp gittik ve ben zorladım eşimi.
amacım eşimle ailesini koparmak değil sadece onların nedensızce rahatsız etmesi artık sorun olmaya basladı evımızde
birileri size cebren ve hile ile kk/bir derdim var bölümünü mü okutuyor?
okumayın :26:
Sorun şu..
Eşimin ailesi eşimle resmen oyun oynuyor canım.Arayıp gelmemizi çok özlediklerini söylüyorlar.Kalkıp otobüsle gidiyoruz onca yolu canımız çıkıyor ondan sonra bi gidiyoruz kayınpederim arkadaşlarıyla dışarı çıkmış.. Deli oluyoruz.Özledikleri falan yok yani.Sırf onlarla aynı yerde oturmadık diye eziyet çektiriyorlar ve sürekli telefonlarla taciz ediyorlar resmen
anlatamamısısn neden bılıyormusun ılk yazıdgın sey tamamıyle madıı kaygılar ve sıın yaptıgını fedakarlıkalr canım benım sınırlenme eger deysedınkı arkadslar eısmın aılesı benı ıstemıyor habıre aryıp laf sokuyor bende uzuluyorum esımde agıznı acıp bır sey dıyemıyor kendı kendımı yıyorum desyedın mıllet o zaman baska yorum yapardı ama sne oyle anlatmısskı yok otobus yok gıtmıycez benıma ılemı sveıyor ev aldılar bılmem ne boyle dersen herkes fakrlı dusunur ben sneın derdını sımdı anladım ve yazıdma esının konusması lazım aılesı ıle soyle konsuun ıcınede atma uzme kendını esınle mutlaka konus o kadar duklum puklum olmasın korusun senı bırazya ben mi anlatamıyorum acaba?
Ben yaşadığım acıyı paylaşmaya çalışıyorum burda.Çünkü anlatacak kimsem yok..
Ancak yorum yapan arkadaşların yarısı eşime acımış yarısı ters tepki vermiş nerdeyse.. 3-4 kişi beni anlamış saolsunlar..
Ben yardım istedim sözde, ancak moralim daha da bozuldu.. Yetkili bir arkadaş varsa topici silebilirmi acaba? Daha çok sinirlendirmeyeyim insanları.. Resmen düşman oldum 2 dk.da.
Zamanınızı aldım üzgünüm..
kesinlikle katılıyorum bu yazdıklarınıza ailelere herşey anlatılmazAcilen bi uzmandan yardım almalısınız olayları büyüten ve içinden çıkılmaz hale getiren sizsiniz. Her anne baba için evladı önemlidir insan kiradada oturabilir kirada oturmak sürünmek mi oluyor. İnsan bi müddet kirada oturup sonra kendi evinin sahibide olabilir. Siz anneniz için ne kadar önemliyseniz her evlat annesi için önemli. Ama artık evlendiniz ve kendi başınıza bir birey oldunuz ailenizi yuvanıza bu kadar karıştırmayın.
Psikolog konusunda herkese katılıyorum çünkü kabul ediyorum ruh sağlığım gerçekten çok bozuldu.Belki bazı arkadaşların dediği gibi yapılan şeyleri gözümde fazla büyüttüğüm için.. Birkaç kere evlilik terapistine de gittik ama dr. hep eşimle görüşmek istedi sonrasında.Sorduğumda ise eşim, benim ailem ile ilgili sorunlarımı konuştuk dedi.
Ya bilmiyorum deliriyormuyum ne yapıyorum..