- 3 Eylül 2008
- 4.409
- 79
Şimdi öncelikle birşey tamamen yanlış anlaşılmış onu düzeltmeliyim..
Eşime ailesiyle görüşmemesi için hiçbir baskı yapmadım.Lafını bile etmedim çünkü arada kalmasını asla istemedim.Ancak eşim zaman geçtikçe ailesinin onu istemediğini daha iyi anladı.Psikologa bile gitti acaba kuruntu mu yapıyor diye.. Ama evlendikten sonra bana anlattığı kadarı ile hayatı boyunca bir tek sevgi görmemiş ailesinden ve ben sevgiye hasretim dedi.
Hatta bir keresinde babası eşime sarılmıştı ve eşim yol boyunca ağlamıştı.Düşünün artık.
Benim ne haddimi bir insanı ailesinden koparmak.Ancak diğer kardeşlere fazlasıyla sevgi ve özveri gösterilirken eşime hiç gösterilmemesi çok acı birşey.
2.konu ie benim maddi konuya çok takmamı düşünen arkadaşlar için..
Kayınvalidem ve kayınpederim maddi olarak benim ailemden daha varlıklı.Diğer çocuklarının düğünlerini evlerini en iyi şekilde yaptılar.Eşimi resmen göz göre göre kayırıyorlar.Umarım daha iyi anlatabilmişimdir şimdi.
Tamam güzel bir açıklamaydı da konuyla bağlantısı ne ?
Ben hala anlamadım bugün cidden salaklığım üstümde..
Adam onu istemeyen sevmeyen ailesiyle bağlantısını kesmiş senin anne-babana sarılmış.
Siz şimdi mutlusunuz niye boşanacaksın sen ?
Arıyorlar diye mi? Çocukluğundan beri sevgi vermemiş aile mi özlüyor evladını..
Çelişiyorsun arkadaşım..
Sorun şu..
Eşimin ailesi eşimle resmen oyun oynuyor canım.Arayıp gelmemizi çok özlediklerini söylüyorlar.Kalkıp otobüsle gidiyoruz onca yolu canımız çıkıyor ondan sonra bi gidiyoruz kayınpederim arkadaşlarıyla dışarı çıkmış.. Deli oluyoruz.Özledikleri falan yok yani.Sırf onlarla aynı yerde oturmadık diye eziyet çektiriyorlar ve sürekli telefonlarla taciz ediyorlar resmen
Sorun şu..
Eşimin ailesi eşimle resmen oyun oynuyor canım.Arayıp gelmemizi çok özlediklerini söylüyorlar.Kalkıp otobüsle gidiyoruz onca yolu canımız çıkıyor ondan sonra bi gidiyoruz kayınpederim arkadaşlarıyla dışarı çıkmış.. Deli oluyoruz.Özledikleri falan yok yani.Sırf onlarla aynı yerde oturmadık diye eziyet çektiriyorlar ve sürekli telefonlarla taciz ediyorlar resmen
Sorun şu..
Sorun şu..
Ben yaşadığım acıyı paylaşmaya çalışıyorum burda.Çünkü anlatacak kimsem yok..
Ancak yorum yapan arkadaşların yarısı eşime acımış yarısı ters tepki vermiş nerdeyse.. 3-4 kişi beni anlamış saolsunlar..
Ben yardım istedim sözde, ancak moralim daha da bozuldu.. Yetkili bir arkadaş varsa topici silebilirmi acaba? Daha çok sinirlendirmeyeyim insanları.. Resmen düşman oldum 2 dk.da.
Zamanınızı aldım üzgünüm..
Sorun şu..
Ancak yorum yapan arkadaşların yarısı eşime acımış yarısı ters tepki vermiş nerdeyse.. 3-4 kişi beni anlamış saolsunlar..
Ben yardım istedim sözde, ancak moralim daha da bozuldu.. Yetkili bir arkadaş varsa topici silebilirmi acaba? Daha çok sinirlendirmeyeyim insanları.. Resmen düşman oldum 2 dk.da.
Merhabalar..
Ben 22 yaşında çok ama çok mutsuz bir bayanım.2-3 yıl öncesine kadar psikiyatriste gidiyordum hatta balıklı rum hastanesine kendi isteğimle 2 kere yattım.çeşit çeşit ilaçlar kullandım lustral prozac ixel solian xanax cipralex risperdal ve dahası.. ilaçlar bağımlılık haline geldiği için korkup zorda olsa bıraktım 1 yıl önce ve doktorumla ilişiğimi kestim birdaha gitmedim ancak şuan hiçbirşeyden mutlu olamıyorum her olay gözüme batıyor nedensizce insanları kırıyorum.doktorum zamanında majör depresif tanısı koymuştu.eskiden kendime zarar verirdim bazen yine aynı istekler geliyor ama ne doktora gitmek istiyorum ne birşey.nolur bi çözüm gösterin yoksa canıma bile kıyabilirim bu gidişle korkuyorummm