Kayınvalidem yüzünden delireceğim!

Bu biçimde anlatınca işin rengi biraz değişiyor. Ama gene de bu sizin meseleniz değil. Eşinizle ailesi arasında. İnanırım evlatlarına farklı davranan aileler var. Ama siz o ailenin evladı değilsiniz. Eşinizin ailesiyle olan sıkıntısından pay almayın. Yani siz eşinizin ailesi şu evlada şunu yaptı benim eşime bunu yapmadı sorununu içselleştirmeyin, durumu olduğu gibi kabul edin. Eşiniz başetsin bununla bırakın da. Sizi geçtim anneniz bile ailesi tarafından alınacğaı söylenip de alınmayan evi kendisi alarak olayda taraf tutmuş. bu herşeyden önce bireysel olarak size ve eşinize zarar verir, peşinden de evliliğinize. Zannetmeyin ki eşiniz içinde bu ezikliği biriktirmez, bunu mutlu mesut yaşar içinde. Tam tersi. Bu psikoloji onda yıllar içinde büyük birikim ve patlama yapacaktır. Körüklemeyin bu anlamda. Tam cümleleri toparlayamadım ama demek istediğimi anlayan arkadaşlar vardır, tercüman olsunlar. Yoruldum bugün biraz.

burda yardım edilecek kişi varsa sanırım oda eşin..
ailesi tarafından yardım görmediği ve eşiyle ailesi arasında kaldığı için...

Ben bu konuda kayınvalideyle ilgili bir şey göremedim yahu..başlık kayınvalıde ama konuda kayınpederden daha çok bahsedilmiş...

kayınvalıden en azından yüzük takmış kabak niye ona patladı anlamadım ben hiç bişey:26:

.......Çok onurum kırıldı ve o günden sonra bu aileye inanılmaz bir antipati duydum.............

Kötü bir başlangıç sebebiyle,yukarıda dediğin gibi,onlara antipati ile yaklaşmışsın.

Eşinin ailesi,sürekli herşeyi ve herkesi eleştiren yapıdalar anlaşılan.
Vardır böyle insanlar...Kendilerini üstün görmek-göstermek için,beğenmemezliği huy edinirler.
Eşin de bu yüzden,yani hep eleştirildiği için sevilmediğini düşünüyor olabilir.

Amaaa...Onlar eşinin ailesi ve ne kadar gösteremeseler de oğullarını seviyor ve özlüyorlardır.
Ne yapardınız demişsin,ben olsam eşimin görüşmesine asla mani olmam.Dahası eşime ailesinin kusurlarından sözetmem.

Onların sana yaptıklarından çok,yapmadıklarını sorun ediyor gibisin.
Gerçekten maddi konulardan fazlaca sözetmişsin.
Sana şişman demeleri haricinde,şahsına yapılmış bir hata göremedim.

Sorun şu..
Eşimin ailesi eşimle resmen oyun oynuyor canım.Arayıp gelmemizi çok özlediklerini söylüyorlar.Kalkıp otobüsle gidiyoruz onca yolu canımız çıkıyor ondan sonra bi gidiyoruz kayınpederim arkadaşlarıyla dışarı çıkmış.. Deli oluyoruz.Özledikleri falan yok yani.Sırf onlarla aynı yerde oturmadık diye eziyet çektiriyorlar ve sürekli telefonlarla taciz ediyorlar resmen

bence annen bir tanede araba almalı size otobüslerde sürünmeyin diye..

başta neden bunları söylemediniz de evin mimarisine edilen laftan, parmak kalınlığından dem vurdunuz?

ilk başta kıy tüy anlatıldı
tez çürüyünce eşin ailesi eşe kötü davranıyor oldu
o da çürüyünce
bu sefer her ikinize kötü davranılıyor oldu
çok ilginç

mesaj tekrarı...

Son düzenleme:
mesaj tekrarı...

Son düzenleme:

başlığınızı konu içeriği ile uyuşmuyor ...
siz eşinizin derdine dert katmayın .. aksine onu destekleyip ailesinin ii yönlerşini göstermeye çalışın ve eşinizi ailesiyle yakınlaştırın bu sizin yararınıza olacaktır ...

Ben yaşadığım acıyı paylaşmaya çalışıyorum burda.Çünkü anlatacak kimsem yok..
Ancak yorum yapan arkadaşların yarısı eşime acımış yarısı ters tepki vermiş nerdeyse.. 3-4 kişi beni anlamış saolsunlar..
Ben yardım istedim sözde, ancak moralim daha da bozuldu.. Yetkili bir arkadaş varsa topici silebilirmi acaba? Daha çok sinirlendirmeyeyim insanları.. Resmen düşman oldum 2 dk.da.
Zamanınızı aldım üzgünüm..

biraz önce görüşmediğnizi söylemiştiniz,heralde bu bahsettiğiniz olay 8 sene önce oldu ve hala unutamadınız.
1 saatlik yol gitmişsiniz canınız çıkmış,sizde haklısınız.
bide üstüne saygısız???????? kayınpeder yaşça sizde bu kadar küçük adam sizi evde beklememiş!!!!!!!
denecek birşey yokki.

bir ailenin evlatlarını arama sebebi için söylenecek en son sözdür bence TACİZ.......

Peki, size iyi günler.

Arkadaşım bak sen yaptığın herşeyi lütuf olarak görüyorsun.
Otobüsle gidiyoruz onca yolu yani ne bileyim ana babayı görmek için hani bazen sırf adet yerini bulsun diye hepimiz ziyaret ederiz.
Yani bu sana has eşine has bir durum değil ki.

Varsın özlemesin yalan söylesin sen git bir çaylarını iç yemeğini ye dön gel ?
Ne kaybedersin ki,ne kaybedersiniz niye deli oluyorsunuz?
İkiniz bir olmuş eşin tarafını düşman olarak kabul etmişsiniz.
Eşin bugün var ise o insanların sayesinde,,yanlış mıyım ?

Ben hala boşanacak sebebi göremedim?
Sen eşin ailesini yok etsin istiyorsun.Yani dünya üzerinde eşinin ailesi diye bir varlık kalmasın.
Ne arasınlar ne sorsunlar ne konuşsunlar yok olsunlar o zaman mutlu bir evliliğin olacak.

Bir de eşini sevmemeleri özlememeleri ne bileyim aralarının kötü olması seni ilgilendirmez.
Adamı dövüyor işkence ediyor halleri yok herhalde o kendini korur kaldı ki ana-babası
Niye korusun da orası da ayrı hikaye..

Seni istemiyor olabilirler mi herşeyin temeli bu olabilir mi?
Şişman olarak hakaret etmeleri herkese ev alıp eşine almamaları veya senin ve ailenin bu tavırları da onları incitmiş olabilir mi?
Ne dersin hiç bu açıdan baktın mı ?
Bizim de hatalarımız va rmı diye düşündün mü?
Yani öyle bir yazmışsın ki "yaşlılar" diye insan ölseler acaba evlilikleri mi kurtulacak diye geçiriyor içinden.
Yaşlı olsunlar ne olur ki..

ben uzman desteği almanızı öneririm
zira sizin kayınvalidenizden kayınpederinizden çoook önceleri de bambaşka sorunlarınız varmış..

Aileyi görmek için gidilen 1 saatlik otobüs yolunu eziyet, kocanızın ailesinin sizi telefonla aramasını taciz olarak görüyorsunuz. Bu iki cümle aslında herşeyi ele veriyor. Çokta konuşmaya gerek yok cidden.

bende brı erkek annesıyım sızı suclamak ıcınde yazmıyorum ama su an esınız bence hanımkoylu modunda hele benım kızım krıada oturamz cart ev al o ne deme benım esım olurde kabul etmez aılemden ev yanı mıras kalsa neyse bence sen aıleyı karsına almıssın nıye bılıyormusun cocuklarını ondan uzaklastırıoyorusn onlar sevmesede emın ol senın aılneden cok sevıyorlardır adam sessız sakın sende agrasıf zatena damı daha zorlamana gerek yokkı senden korkusuna agzınıa cmıyorudr ayrıca 7 sene ne demek ya yadı sene sız ne yaptınız onu anlamadım 7 sene cık 1 sene evlı kalamama ona bakarsan benım kayınvaldemde bana oglums arısın sever senı nasıl beyendı bılmıyorum dedı ne yaosaydım antıpatımı duysaydım bence sen kendını kosullandırmıssın tabıkı hataları olur ben sadece sende sucu bulmuyorum ama banada laflar dendı ama agzımı acmadım su dunyada emın oldugum sey avrsa ne ekersen onu bıcersın gulum sen su an nasıl davranırsan sneın evladında oyle davranıcak ben o yzuden allahtan korkarım bak kayınvaldem bana sende brı ıkı ekz gelır ama rahatsızmıs sırf esım uzuluyor dıye gıt al ben bakıcam yazlıga gıdene kadar dedım nasıl mutlu oldu ne olcak benden buyuk gorumcemlede sorunum oldu ama agzımı acmadım ya sana sunu dıyım benım esım desekı benım artık aılem sneın anan babam benım annem benı oyar gebertır oglundan ne ayırıyorusn dıye yok gulum ne derlerse desınler acmıycan agzını sen gıtmesen bıle esıne hayır gıdıceksın dıye zorlıycan o onun aılesı bak sen hemen bosmaya kalktın demekkı okadar da delı gıbı dusgun degılmıssınız aılesı bosamaz ama bu yonden bak uzgunum ama bunlar cogu ısnanın gerceklerı brıaz da dusun ve ben enrde yanlıs yaptım dıye sor kendıne yazık olur evlılıgıne boyle herıfı bosarsan sanma bır daha bu cıkar karsına ıyı dusun kocanı uzme

konu açmışsınız yorum bekliyorsunuz herkesin size ah vah edip eşinizin anne ve babasının adresini bulup linç etmelerini mi bekliyorsunuz herkes kendince ve saygılı bir biçimde yorumunu yapmış bu kadar bozulacak bişey yok psikolojik destek almalısınız bence

Ben hala niye boşanacağını anlamadım otobüslere bindiğiniz için mi ?
Yoksa telefon çaldığı için mi ?
Forum benim de ruh halimi bozdu ya :18:

Öncelikle eşine değil kimseye TAPMA ,TAPACAK kadarda sevme ..

Ben sizin mutsuzluğunuz ,memnuniyetsizliğiniz dışında bir sebep göremedim ,benim nişanlımın aileside hiç yardım etmiyor kötü mü olayım şimdi herkes elinden ne geliyorsa onu yapar az veren candan çok veren maldan verirmiş ,tek çocuk musun ?

Birde bazı gelinler nedense utanmasalar kocamı ben büyüttüm ,emek verdim diyecek hayret bişey bu adamın ailesi büyütmüşler okutmuşlar buğün yüksek bir geliri varsa onların sayesinde ha tabiki yapacaklar anne babanın görevidir ama neden gelinler erkeğin ailesini bu kadar yok sayabiliyorlar ,yazık günah madem ezeceğin bir eş adayıyda kendine denk bulamadın neden evlendin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…