Kayınvalidem yüzünden delireceğim!

ya ben mi anlatamıyorum acaba?
eşimi ezdiğim yada dolduruşa getirdiğim yok ayrıca eşime karşı hiç dominant olmadım olamam.Sessiz sakin dedim diye süt çocuğu gibi bir izlenim yarattım sanırım.
ayrıca eşimin ailesine 1 kere bile saygısızlık etmedim.ben bunları sadece içimde yaşıyorum ne eşime ne ailesine yansıtmıyorum.
benim tek derdim günde 4-5 kere arayıp telefonda laf sokmaları..
düşünün gecenin 11inde falan telefonunuz çalıyor, açmasanız olmaz hadi açıyorsunuz ve karşınızda size moral bozucu sekılde konusan kayınvaliden cıkıyor ve sebepsiz yere..
tek dertleri bizim onlarla aynı yerde oturmamamız, benim kilom vs..
sonrada boşanmak ne alaka deniliyor..
elinizi vicdanınıza koyun.ben o tarafa üf bile demedim bugüne kadar.hastaneye kaldırıldıkğında bile kayınvalidem gecenin 3ünde atlayıp gittik ve ben zorladım eşimi.
amacım eşimle ailesini koparmak değil sadece onların nedensızce rahatsız etmesi artık sorun olmaya basladı evımızde

Ben hala niye boşanacağını anlamadım otobüslere bindiğiniz için mi ?
Yoksa telefon çaldığı için mi ?
Forum benim de ruh halimi bozdu ya :18:

al bendende o kadar sabahtan beri ne kadar mutluydum üstüme sebebsiz bi mutsuzluk ve gerilim sindi:95:

bence burda yazılanlardan ders çıkarmanız faydanıza olacak sizi tanımıyoruz niye bilerek kötü şeyler yazalım ki. ama siz hep kendinizi haklı görüyorsunz ama yanlışlarınız var. ben bütün gün çalışıp kayınvalideme gidip orda yemek koy kaldır iş yapıyorum ama ses çıkarmıyorum en başta niye allah rizası için eşimin hatırı için. iylik yap denize at halik bilmezse malik bilir. o aldı bu almadı. hadi siz tamam mecbur değilsiniz ama eşinizi etkiliyorsunzu gibime geldi. bunu en iyi vicdanızı bilir

eşimi ezdiğim yada dolduruşa getirdiğim yok ayrıca eşime karşı hiç dominant olmadım olamam.Sessiz sakin dedim diye süt çocuğu gibi bir izlenim yarattım sanırım.
ayrıca eşimin ailesine 1 kere bile saygısızlık etmedim.ben bunları sadece içimde yaşıyorum ne eşime ne ailesine yansıtmıyorum.
düşünün gecenin 11inde falan telefonunuz çalıyor, açmasanız olmaz hadi açıyorsunuz ve karşınızda size moral bozucu sekılde konusan kayınvaliden cıkıyor ve sebepsiz yere..
elinizi vicdanınıza koyun.ben o tarafa üf bile demedim bugüne kadar.hastaneye kaldırıldıkğında bile kayınvalidem gecenin 3ünde atlayıp gittik ve ben zorladım eşimi.
amacım eşimle ailesini koparmak değil sadece onların nedensızce rahatsız etmesi artık sorun olmaya basladı evımızde

e o zaman dıyceksınkı esıne kardesım sen benı kılomla sevmedınmı o zaman gıdıp aılene dıyceksın ben bu kızı sevıyorum oldugu gıbı kabul edıyorum sızede brı saygızılık yaptıgını dusunmuyorum o yzuden lutfen aranızdakı musıbetı cozun desın baska caren yok gıdıp esın konuscak sen agzını acmıyorsan onlara esın nıye acmıyor tabıkı kızmasın ama oyle suklum puklumde olmaz de o zaman hayatım ben bu durumu cekemıyorum senıde aılenle bozmak ıstemıyorum onlar sneın aılen ya bu durumu kabullensınler yada ben daha duramam bıttı.

eşimle karar aldık görüşmek istemiyoruz demiştin...
acaba bu konu nasıl konuşulur merak ediyorum...eşin nasıl ailesine der acaba..:26:
eşim bana dese gel seninle anlaşalım ailenle görüşmeyelim ne kadar kötü olurlarsa olsunlar (ki asla olamazlar) ben bir daha eşimle görüşmem..
eşiniz fazlasıyla iyi.

Selencik ilk açtığın konuyada bakılırsa burdaki bazı arkadaşlarında dediği gibi acil bir psikologa gitmelisin kendi sağlığın açısından.

Selencim kayınvalidem hastaneye kaldırılınca koşup gitmeyecek bir evlat var mıdır acaba ?
Ne ilginçsin yahu,senin annen hasta olunca hastaneye kaldırılınca siz evde uyumaya devam mı ediyorsunuz horul horul?
Telefon açıp ne diyorlar mesela "şişkooo selen naber "mi diyorlar?
Sana kilolu olduğunu sözünde kayınpederin söylemiş bir kere eski konularını okudum.
kayınpederin seni hiç istememiş hep sert olmuş bu evliliğini istemediğini beyan etmiş
siz o zaman da rest çekip çeşitli hareketler yapmışsınız
adamdan aileden ne istiyorsun ya nasıl evladından vazgeçsin inada binmiş resmen olay
sen kendine çektikçe o senin ağzına baktıkça inat oluşmuş
bu yüzden boşanıyorsan sen bu adamı zerre kadar sevmiyorsun zorada gelemiyorsun..

inanamadım yemin ederim kayınvalidem hastaneye kaldırılmış yanına gittik diyorsun ya
ne olacaktı başka aranız 1 saat zaten gideceksin tabii
gitmezsen insanlığından şüphe ederim ben o insanın.

Sorun şu..
Eşimin ailesi eşimle resmen oyun oynuyor canım.Arayıp gelmemizi çok özlediklerini söylüyorlar.Kalkıp otobüsle gidiyoruz onca yolu canımız çıkıyor ondan sonra bi gidiyoruz kayınpederim arkadaşlarıyla dışarı çıkmış.. Deli oluyoruz.Özledikleri falan yok yani.Sırf onlarla aynı yerde oturmadık diye eziyet çektiriyorlar ve sürekli telefonlarla taciz ediyorlar resmen

Daha 1 yıllık evliymişsiniz.Bu dediğin herhalde 1 kere oldu.
Kayınpederin oğlunu özledi diye 7/24 dipdibe oturmak zorunda değil.
Evladın olunca anlarsın,eve dönünce seni bekler bulmak,yakınında olduğunu bilmek bile yeter bazen.

Telefonda çok ısrar ediyorlarsa,bu ziyaretlerin bir adını koyabilirsiniz.
Gelemeyiz demek yerine bir tarih belirleyip,mesela yaza geleceğiz inşallah dersiniz,konu kapanır.
Gidersiniz 2 gün kalıp dönersiniz.Onların da gönülleri olur.

Psikolog konusunda herkese katılıyorum çünkü kabul ediyorum ruh sağlığım gerçekten çok bozuldu.Belki bazı arkadaşların dediği gibi yapılan şeyleri gözümde fazla büyüttüğüm için.. Birkaç kere evlilik terapistine de gittik ama dr. hep eşimle görüşmek istedi sonrasında.Sorduğumda ise eşim, benim ailem ile ilgili sorunlarımı konuştuk dedi.
Ya bilmiyorum deliriyormuyum ne yapıyorum..

Acilen bi uzmandan yardım almalısınız olayları büyüten ve içinden çıkılmaz hale getiren sizsiniz. Her anne baba için evladı önemlidir insan kiradada oturabilir kirada oturmak sürünmek mi oluyor. İnsan bi müddet kirada oturup sonra kendi evinin sahibide olabilir. Siz anneniz için ne kadar önemliyseniz her evlat annesi için önemli. Ama artık evlendiniz ve kendi başınıza bir birey oldunuz ailenizi yuvanıza bu kadar karıştırmayın.

Bence siz o kadar sinir olmuşsunuz ki karşı tarafa. Kayınvalideniz hasta olunca gitmenizi bile lütuf görüyorsunuz. Bunlar zaten olmalı. Bunlar büyük insanlık göstergesi değil olması gerekendir.

Açıkcası anlattığınız hiç bir neden boşanmak için sebep olamaz. Şimdi herkes çok haklısın; hemen boşan dese iyi mi olacaktı. Kocandan daha iyi bir koca bulamazsın. Bunu bil. Kocan içinde katlanacaksın aramalarına. Ya da açmayacaksınız teli. Ben sanmıyorum ki her aradıklarında seni eleştirsinler. Eleştiriyorlarsa da bırak kocan konuşssun onlarla ve senin hakkında söylediklerini sana iletmesin. Bu kadar basit bence.

anlatamamısısn neden bılıyormusun ılk yazıdgın sey tamamıyle madıı kaygılar ve sıın yaptıgını fedakarlıkalr canım benım sınırlenme eger deysedınkı arkadslar eısmın aılesı benı ıstemıyor habıre aryıp laf sokuyor bende uzuluyorum esımde agıznı acıp bır sey dıyemıyor kendı kendımı yıyorum desyedın mıllet o zaman baska yorum yapardı ama sne oyle anlatmısskı yok otobus yok gıtmıycez benıma ılemı sveıyor ev aldılar bılmem ne boyle dersen herkes fakrlı dusunur ben sneın derdını sımdı anladım ve yazıdma esının konusması lazım aılesı ıle soyle konsuun ıcınede atma uzme kendını esınle mutlaka konus o kadar duklum puklum olmasın korusun senı bıraz

bence kilolarını sen kendin sorun yapıyorsun ..
annesi hasta olunca gitmişsiniz tabiki gideceksiniz lutufta mı bulundum sanıyorsun,alt tarafı 1 saat yol ya duyanda 18 saat yol gittin sanır,istanbulda iş için sabah akşam toplam 4 saat yol giden varken sen 1 saat yoldan mı bahsedip böbürleniyorsun..
bence sorun sende,fazla kafanda kuruyorsun küçük şeyleri büyütüp sorun haline getiriyorsun,tabiki ailesi arıcak özlediyse gel diyecek ağaç kovuğundan çıkmadı ya eşin,sen ailene gitmiyormusun..
tamam boşan ozaman boşanda rahatla..bunu mu duymak istiyorsun..

Ben yaşadığım acıyı paylaşmaya çalışıyorum burda.Çünkü anlatacak kimsem yok..
Ancak yorum yapan arkadaşların yarısı eşime acımış yarısı ters tepki vermiş nerdeyse.. 3-4 kişi beni anlamış saolsunlar..
Ben yardım istedim sözde, ancak moralim daha da bozuldu.. Yetkili bir arkadaş varsa topici silebilirmi acaba? Daha çok sinirlendirmeyeyim insanları.. Resmen düşman oldum 2 dk.da.
Zamanınızı aldım üzgünüm..

arkadaşım bunda sinirlenecek bi durum yokki ben size kendimi örnek göstereyim 25yıllık evliyim 5yıl eşimin ailesiyle oturdum evde bekar kayınlarımda vardı kültür değil ama mezhep farklılığımız vardı kayınvalidem çok dominant biriydi şimdi ana kraliçe diyorum ben kendisine tahttan düşmüş olsada bana az çektirmedi sabah erkenden kalkıp güm güm kapımı çalıp kalk kahvaltı hazırla deyip kendisi tekrar yatardı o kahvaltı keyfi yaparken ben temizliğe başlardım bide beğenmezdi ne biçim silmişsin filan kontrol ederdi halada aynı binadayız ama mesafeliyiz o okadar laf sölerken ben hiç cvp bile vermez gidip odama ağlardım yani ben bunu anlatmaya kalksam ayrı bi konu açmam gerekir zaten uzaklarmış arada bayramlarda filan gidip gelmenizde ne var bırakın eşiniz görüşsün siz demeyin görüş veya görüşme diye ben pek çıkmam kayınvalideme gerçekten çok çektirdi bana ama hiç eşime sende çıkamazsın yok gitme demedim dememde eşimde aynıdır ben benimkilere gideyim illa sende gel demem gelirse beraber gelmezse ben tek giderim kimse kimseyi ailenle görüşme diyemez dolduruşada getiremez benim eşim ailem bana ev almaya kalkacak allah muhafaza lafını bile edemezler ne demek ben muhtaçmıyım der yani bilemiyorum eşiniz biraz farklı geldi bana kusura bakmayın

tedavinizi tamamlamadığınız sürece herşey gözünüzde çığ gibi büyümeye devam eder sonunda sizi yutar toparlanın silkelenip kendinize gelin herkes çözümü intaharda bulsaydı dünyada in cin çift kale maç yapardı

Acilen bi uzmandan yardım almalısınız olayları büyüten ve içinden çıkılmaz hale getiren sizsiniz. Her anne baba için evladı önemlidir insan kiradada oturabilir kirada oturmak sürünmek mi oluyor. İnsan bi müddet kirada oturup sonra kendi evinin sahibide olabilir. Siz anneniz için ne kadar önemliyseniz her evlat annesi için önemli. Ama artık evlendiniz ve kendi başınıza bir birey oldunuz ailenizi yuvanıza bu kadar karıştırmayın.
kesinlikle katılıyorum bu yazdıklarınıza ailelere herşey anlatılmaz

Psikolog konusunda herkese katılıyorum çünkü kabul ediyorum ruh sağlığım gerçekten çok bozuldu.Belki bazı arkadaşların dediği gibi yapılan şeyleri gözümde fazla büyüttüğüm için.. Birkaç kere evlilik terapistine de gittik ama dr. hep eşimle görüşmek istedi sonrasında.Sorduğumda ise eşim, benim ailem ile ilgili sorunlarımı konuştuk dedi.
Ya bilmiyorum deliriyormuyum ne yapıyorum..

ama selencim bir diyorsun eşimle sorunum yok
evliliğim mükemmel
bir aile terapistine gidiyor oluyorsun
gerçekten seni anlayamıyorum
anlasam, aklım yettiğince bişeyler söyleyeceğim

X