Kayınvalidem 🤦🏻‍♀️

Güle güle büyütün
Hemen geçmiyor zaten, biraz sürüyor tamamen geçmesi
Doğum sonrası kardiyoloji ve göz dr una yönlendirmişti beni dr’um
bi sorun yoktu.
Halen tansiyon ölçemem mesela.Tansiyon aleti görünce geriliyorum o günler geliyor aklıma

konudaki kisir da un helvasi da cok basit seyler degil mi ya,

gerci helva biraz guc gerektiriyor, o sekilde bir zorlugu var,

ama yine de canim cekti deyip bir baskasindan istenecek seyler degil. kisa surede yapilacak seyler,

ben anneniz yerinde olsam size sabahin korunde kisir yapmazdim sanirim (annelik farkli gerci, yapabilirdim de)

ama sizin yerinizde olsam hamileyim veya degilim kayinvalidemin cani un helvasi cekti diye yapmam yani, ya da esime kitlerim. Aklinizda olsun sizin de boyle durumlarda "ay ben yapamam da esime soyleyeyim o yapsin"deyince bir oguluslarina kiyamama durumu oluyor, o zaman bir bakmissin un helvasini yapip kapiya getirmis. Buna da cok sasirmamak lazim belki de, nasil sizin anneniz sabahin korunde kisir yapti ise size.

Onun disinda bence hamilelik nazi kocaya yapilir, bolca da yapin hem de, keyfini de cikartin. Ama baskasindan cok beklentiye girmeyin, bosuna da caninizi sikmayin.

Kardiyolojiye beni de yönlendirdiler. Benim kalbimde de sorun oluşmuş, ilaç kullanıyorum umarım kalıcı bir şey olmaz.

Kadın alt tarafı helva istemiş. Sanki canınızı istemiş gibi davranıyorsunuz.
Eşim ailemin bir isteğine tamam deyip sonra bana söylense sinirlenirim. Benimle ilgisi olmayan bir konu ve söz için ne yapabilirim ki? Eşiniz ne yapsın?
Yapmak istemiyorsanız açıkça yapamam diyecektiniz. Ortada bir sorun kalmayacaktı.

Ne var yani iki dk yapsanız. Onlarda yer sizde yersiniz. Herşeyi sorun etmek yerine biraz da olumlama yapsanız hayatınız daha güzel olur bence. He bi de insanlardan sürekli beklenti içine girerseniz hiç mutlu olamazsınız.

sonradan elime koz gececekse yapardim, yoksa yapmam

Herşeye evet denmez içinden gelmeyeni normal zamanlarda da yapma.. dişli olun hayat öyle geçmiyor... kızlarda öğrensin bir zahmet dijital ortamda herşeyi öğretiyorlar

ölümcül hasta yatak döşek yatıyo falan değilsiniz hamilesiniz alt tarafı

Kadın sizi yakın görüp istemiş üstelik güzel yaptiginizi da söylemiş mutlu olursunuz diye sanırım. Siz bişey isteyip de yapmadiysa siz de şimdi yapmayın ama anladığım kadarıyla istememissiniz. Annenize demişsiniz canım kısır istiyor diye kadın da yapmış bir de kvnizden bişey isteyin madem bu kadar huzursuz oldunuz bakin nasıl tepki verecek yapacak mı yoksa gecistirecek mi. Sonuçta kadın ne bilsin canınızın ne istediğini. Ha illa çok zoruma gitti ben yapmam diyorsaniz da hamileyken zor oluyor yapamadım deyip tarifini gorumcenize ativerin onlar anlamaları gerekeni anlarlar.

Evde 3 kadinlar, niye kalkip kendileri yapmiyolar, yag koy, un koy, seker koy tamami, neyse ben zaten tembel bi insanim, bana bakmayin

Tamam diyip kendini ve eşini yiyip bitirecegine evde iki tane yetişkin kız var açıp tarife bakıp yapsınlar bir sefer olmazsa ikinciye olur demek varken neden bukadar tantana

Değil benimde tutmuyoır valla:)
Gerci ben kısırı tutturamayan nitelikte bi insaanım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…