- 27 Haziran 2015
- 6.292
- 19.475
- 248
- Konu Sahibi Yengecburcu95
-
Ayy bu kadar olur. Kısırı da bir kere denedim o kadar kötü oldu ki bir daha uğraşmadım
1 su bardağı bulgura 1 su bardağı su koyunRuh ikizim olabilir misiniz
Iyi de sonra görevi olur hep yaptırırlar, ben katilmiyorum görüşünüze.Nasil alistirirsaniz öyle gider,net.yüz göz olmak da hic iyi degil.Sırf kaynana diye bu kadar çok önyargı var maalesef. Anne yapamam de veya yaparım tabi de. Çok basit. Olur yaparım hayır yapamam. Yani niye bu kadar dert ediyorsunuz başka derdiniz tasanız yok mu cidden. Bana söylese kimin helvası kız ahahahha falan der geçerim amacı beni yormaksa paşa paşa yapar güleryüzlü olur kudurturum. Amatör davranıyorsunuz
Ay altı üstü bi helvaIyi de sonra görevi olur hep yaptırırlar, ben katilmiyorum görüşünüze.Nasil alistirirsaniz öyle gider,net.yüz göz olmak da hic iyi degil.
Bunda bilmeyecek ne var, arayıp yapamıyorum deyin bitsin gitsin. Hayatı zorlaştırmayı ne kadar seviyorsunuz...ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum
Hayır tabiiki herşeye okey demeyecek. Ama bi helvayı büyütmek çok saçma. Ben ayda 1 gider görüşürüm her dediğini yapmam mesela. Yüz göz değilim görevi hep ona yaptırırlar ne ya ayrıca ? Yapmasın bacım her görevi ben mi söylicem onu daIyi de sonra görevi olur hep yaptırırlar, ben katilmiyorum görüşünüze.Nasil alistirirsaniz öyle gider,net.yüz göz olmak da hic iyi degil.
Hamile kadından dıdının dıdısı için istenen helvayı yapmamak kişiyi amatör yapmaz bence bunu isteyen kv karşısında kişiyi enayi yapar.Sırf kaynana diye bu kadar çok önyargı var maalesef. Anne yapamam de veya yaparım tabi de. Çok basit. Olur yaparım hayır yapamam. Yani niye bu kadar dert ediyorsunuz başka derdiniz tasanız yok mu cidden. Bana söylese kimin helvası kız ahahahha falan der geçerim amacı beni yormaksa paşa paşa yapar güleryüzlü olur kudurturum. Amatör davranıyorsunuz
Yav yapsın veya yapmasın kabul etmeyecekti o zaman kardeşim ? Kabul ederek enayilik sergilemiş zaten ? Yaparım dediyse benim dediğim gibi yapmasını söyledimHamile kadından dıdının dıdısı için istenen helvayı yapmamak kişiyi amatör yapmaz bence bunu isteyen kv karşısında kişiyi enayi yapar.
Öncelikle becerikli olmanın artılarını değil eksilerini yaşayan birisi olarak bende bu tür durumlara çok maruz kalırım ancak. 3 evladım var 2. Gebeliğimin son ayında kayınvalidemin 2 daire evinin boya badan temizliğini ben yapmış biri olarak un helvasının bu kadar zor olmadığını düşünüyorum. Ha birde şu boyut var ki insan bazen bir keki bile yapamayacak psikoloji de ya da durumda olabiliyor. Zamandan da ötürü ona da hak verebilirim ama anladığım kadarıyla kvniz espriyi kaldırıyor ve gülüyor yapmak istemiyorsanız bunu direk yapamam annecim bu ara bende pek iyi hissetmiyorum kendimi diyebilirdiniz. Anlayış gösterecektir diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar ben 3.5 aylık hamileyim. Ailem yaşadığım şehire 4 saat uzaklıkta. Cuma günü yanlarına gittik pazar döndük (kısa bir süpriz ziyaretti) anneme canım kısır istiyor dedim kadın pazar sabahı 7de kalkmış biz yola çıkacağız diye kısırı yapmış yetiştirmiş. Bi de her seferinde kayınvalideme benimle birlikte gönderilen erzaklar var vs. şimdi bunları niye anlatıyorum çünkü 3.5 aydır hamilesin ne istiyorsun ne alalım canın birşey istiyormu diyen yok, dün gece arıyor beni senden birşey isteyeceğim ama yapar mısın yapmaz mısın bilmiyorum ama yaparsın sen ya diyor bende dedimki zor değilse yaparım. Eylül var onlarda kalıyor ( dayılarının kızı 17 yaşında ) + aynı evde yaşayan bekar görümcem var 25 yaşında. Canı un helvası istemiş yapar mısın diyor. Dedim ki ya hamile olan benim, benim istemem gerekmiyormu? ee sen istemiyorsun diyip gülüyor. Sonra yapılan bu emrivakiye tamam yaparım dedim. Ama telefonu kapattığımdan beri kendi kendimi yiyorum. Eşime söylenip duruyorum. Oda diyorki çok haklısın. Zaten akşma kadar çalışıyoruz işler uzadı yapamadım der geçiştirirsin diyor ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Yani normal zaman olsa yaparım da şuan ben hamileyken evde 2 tane kız var isterlerse internetten bakıp pekala yapabilecek kabiliyetteler. Neymiş ben güzel yapıyormuşum bahaneleride o sen becereklisinAaa dostlar bi akıl verin siz olsanız ne yapardınız ya ?
Merhaba arkadaşlar ben 3.5 aylık hamileyim. Ailem yaşadığım şehire 4 saat uzaklıkta. Cuma günü yanlarına gittik pazar döndük (kısa bir süpriz ziyaretti) anneme canım kısır istiyor dedim kadın pazar sabahı 7de kalkmış biz yola çıkacağız diye kısırı yapmış yetiştirmiş. Bi de her seferinde kayınvalideme benimle birlikte gönderilen erzaklar var vs. şimdi bunları niye anlatıyorum çünkü 3.5 aydır hamilesin ne istiyorsun ne alalım canın birşey istiyormu diyen yok, dün gece arıyor beni senden birşey isteyeceğim ama yapar mısın yapmaz mısın bilmiyorum ama yaparsın sen ya diyor bende dedimki zor değilse yaparım. Eylül var onlarda kalıyor ( dayılarının kızı 17 yaşında ) + aynı evde yaşayan bekar görümcem var 25 yaşında. Canı un helvası istemiş yapar mısın diyor. Dedim ki ya hamile olan benim, benim istemem gerekmiyormu? ee sen istemiyorsun diyip gülüyor. Sonra yapılan bu emrivakiye tamam yaparım dedim. Ama telefonu kapattığımdan beri kendi kendimi yiyorum. Eşime söylenip duruyorum. Oda diyorki çok haklısın. Zaten akşma kadar çalışıyoruz işler uzadı yapamadım der geçiştirirsin diyor ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Yani normal zaman olsa yaparım da şuan ben hamileyken evde 2 tane kız var isterlerse internetten bakıp pekala yapabilecek kabiliyetteler. Neymiş ben güzel yapıyormuşum bahaneleride o sen becereklisinAaa dostlar bi akıl verin siz olsanız ne yapa
Ben şuraya yazıp ,insanlara da cvp verene kadar yapardım bi tencere un helvası gönderirdim. 10-15 dkkanızı alacak bir işi ne kadar büyütmüşsünüz.. 2 hafta sonra da sizin canınız bişey ister arayıp söylersiniz siz de.. Sizinkini beğeniyorlarmış,güzel yapıyorsunuz demekki :)Merhaba arkadaşlar ben 3.5 aylık hamileyim. Ailem yaşadığım şehire 4 saat uzaklıkta. Cuma günü yanlarına gittik pazar döndük (kısa bir süpriz ziyaretti) anneme canım kısır istiyor dedim kadın pazar sabahı 7de kalkmış biz yola çıkacağız diye kısırı yapmış yetiştirmiş. Bi de her seferinde kayınvalideme benimle birlikte gönderilen erzaklar var vs. şimdi bunları niye anlatıyorum çünkü 3.5 aydır hamilesin ne istiyorsun ne alalım canın birşey istiyormu diyen yok, dün gece arıyor beni senden birşey isteyeceğim ama yapar mısın yapmaz mısın bilmiyorum ama yaparsın sen ya diyor bende dedimki zor değilse yaparım. Eylül var onlarda kalıyor ( dayılarının kızı 17 yaşında ) + aynı evde yaşayan bekar görümcem var 25 yaşında. Canı un helvası istemiş yapar mısın diyor. Dedim ki ya hamile olan benim, benim istemem gerekmiyormu? ee sen istemiyorsun diyip gülüyor. Sonra yapılan bu emrivakiye tamam yaparım dedim. Ama telefonu kapattığımdan beri kendi kendimi yiyorum. Eşime söylenip duruyorum. Oda diyorki çok haklısın. Zaten akşma kadar çalışıyoruz işler uzadı yapamadım der geçiştirirsin diyor ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Yani normal zaman olsa yaparım da şuan ben hamileyken evde 2 tane kız var isterlerse internetten bakıp pekala yapabilecek kabiliyetteler. Neymiş ben güzel yapıyormuşum bahaneleride o sen becereklisinAaa dostlar bi akıl verin siz olsanız ne yapardınız ya ?
1 su bardağı bulgura 1 su bardağı su koyun
Sonra vakitli doğurmam için bana dua edin
Konu sahibine birşey sormuyorlar konu sahibide benim canım şunu bunu istiyor demiyor bile bazi şeyler insanın içinden gelir zaten o birşey isterse annesi yapıyormuş.Ben şuraya yazıp ,insanlara da cvp verene kadar yapardım bi tencere un helvası gönderirdim. 10-15 dkkanızı alacak bir işi ne kadar büyütmüşsünüz.. 2 hafta sonra da sizin canınız bişey ister arayıp söylersiniz siz de.. Sizinkini beğeniyorlarmış,güzel yapıyorsunuz demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?