• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem 🤦🏻‍♀️

Bu
3,5 aylık hamilesiniz diye bir un helvası yapmak zor mu geldi? Bulantınız varsa “bulantım var, yemek yapamıyorum” deyin mesela. 3,5 aylık hamilelikte un helvası yapmak insanı nasıl zorlayabilir, aklım almıyor. 9 aylık hamileyim, geçen hafta oturdum kendim için yaptım mesela az birşey.

Sanki 1 tepsi baklava aç demiş gibi abartıyorsunuz, kendinize dert arıyorsunuz vallahi!
Bu durum hamilelikten bağımsız bence. Evinde iki kız varken çalışan gelininden helva istemesi en basit tabirle terbiyesizliktir. Sizin kendi canınız istemiş yapmışsınız, kimse kimsenin uşağı değil.

15 dakika mı? 15 dakikada un helvası olmaz. Olsa bile o helva olmaz. En az 45 dakika ağır ateşte kavrulacak. En zahmetli tatlılardan Ben 2 cocukla herseyimi acele acele

15 dakika mı? 15 dakikada un helvası olmaz. Olsa bile o helva olmaz. En az 45 dakika ağır ateşte kavrulacak. En zahmetli tatlılardan briridir.
ben 2 küçük çocukla herşeyimi acele acele yaparken helvayı da bayaa aceleye getiriyormuşum sanırım :)

Bu

Bu durum hamilelikten bağımsız bence. Evinde iki kız varken çalışan gelininden helva istemesi en basit tabirle terbiyesizliktir. Sizin kendi canınız istemiş yapmışsınız, kimse kimsenin uşağı değil.
Her ne olursa olsun, benden bir helva istendi diye kayınvalidemden bu kadar şikayet etmezdim. Evdeki kızlar yapmayı bilmiyorsa, elinin lezzetini bildiği birinden istemesi bence çok normal.
Kimse hamileyken mutfağa girdi diye ölmüyor.

Her ne olursa olsun, benden bir helva istendi diye kayınvalidemden bu kadar şikayet etmezdim. Evdeki kızlar yapmayı bilmiyorsa, elinin lezzetini bildiği birinden istemesi bence çok normal.
Kimse hamileyken mutfağa girdi diye ölmüyor.
Birde konuyla hiç alakası olmayan kocaya söylenmek var sürekli.
Yapmak istemiyorum diye kendisi, dırdır çeken de koca. 🥴

Telefonda anne yapamam midem bulanıyor deseydiniz hadi olmadı şuan yapamadım anne midem bulandı içim kalktı der yapamadım annecim der geçiştirirdim ayrıca bu kadr büyütmeyin bence .. bi daha olmaz olursa da baştan hayır diyin lütfen kabul etmiyin

Ne kadar minnoşsun❤️ Kocam kardeşinin düğününe anca sabah çıkıp akşam geri dönmek şartıyla giderdi, diğer türlü düğünü basar kocamı ortada paralardım heralde.

Konu sahibi yapma, unutmuşum hamilelik ben de unutkanlık yapıyor sen söyleyince benim de canım istedi yapınca bana da bir tabak göndersene de. Salak kadın

Valla ben kendim git, annene destek ol bizi düşünme dedim.
Biliyorum başkası göndermezdi.

Insan olan icin ne fedakar gelin olur ama benim kaynanam icin eminim ki " Benim oğlum gelecek tabi " olur

Merhaba arkadaşlar ben 3.5 aylık hamileyim. Ailem yaşadığım şehire 4 saat uzaklıkta. Cuma günü yanlarına gittik pazar döndük (kısa bir süpriz ziyaretti) anneme canım kısır istiyor dedim kadın pazar sabahı 7de kalkmış biz yola çıkacağız diye kısırı yapmış yetiştirmiş. Bi de her seferinde kayınvalideme benimle birlikte gönderilen erzaklar var vs. şimdi bunları niye anlatıyorum çünkü 3.5 aydır hamilesin ne istiyorsun ne alalım canın birşey istiyormu diyen yok, dün gece arıyor beni senden birşey isteyeceğim ama yapar mısın yapmaz mısın bilmiyorum ama yaparsın sen ya diyor bende dedimki zor değilse yaparım. Eylül var onlarda kalıyor ( dayılarının kızı 17 yaşında ) + aynı evde yaşayan bekar görümcem var 25 yaşında. Canı un helvası istemiş yapar mısın diyor. Dedim ki ya hamile olan benim, benim istemem gerekmiyormu? ee sen istemiyorsun diyip gülüyor. Sonra yapılan bu emrivakiye tamam yaparım dedim. Ama telefonu kapattığımdan beri kendi kendimi yiyorum. Eşime söylenip duruyorum. Oda diyorki çok haklısın. Zaten akşma kadar çalışıyoruz işler uzadı yapamadım der geçiştirirsin diyor ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Yani normal zaman olsa yaparım da şuan ben hamileyken evde 2 tane kız var isterlerse internetten bakıp pekala yapabilecek kabiliyetteler. Neymiş ben güzel yapıyormuşum bahaneleride o sen becereklisin 😒 Aaa dostlar bi akıl verin siz olsanız ne yapardınız ya ?
seni enayi görmüşler iş yüklüyorlar , kendini kullandırma , ay çok sinirlendim :KK11:

Back