- 6 Ekim 2013
- 921
- 1.097
Siz beni ne kadar tanıyorsunuzda paragöz olduğumu maddiyatçı olduğumu iddia ederrk bu yorum yapıyorsunuz???? Maddiyatçı olsam şimdi altımda arabam bile olurdu. Sadece ailemin bana aldığı ev var. Ve sırtımda 90 bin borç. Neyi ne kadar anladınız bu konuda. Yukarıda sordunuz nasıl oldu k.p diye bende en lüks en temiz yerde prof.a ameliyat yaptırdık. 15 bin verdik tabi güzel olur başarılı olur demek istedim.Para para para.
Şu hayatta tek bildiğiniz şey para mıdır? Her konuyu, her soruyu en sonunda paraya bağlıyorsunuz. Eşinize ve ailesine bravo valla. Ben yakınımda bu kadar maddiyatçı bir insan olsun istemezdim.
6 senelik evlilik Hayatım boyunca sürekli para para ver ver ver ver ver fedakarlık et kendinden arttır mehirini sat denen asıl ben oldum. Kim diyorsa parasız saadet olur yalan... su faturamı ödeyemediğim günler oldu. Kahvaltıda sadece margarin yediğimiz. Ne oldu kim vardı o darda ameliyat parası için kredi çektiğimiz kp ve kv yoktu.
Ben yatalak oldum kim vardı ....
Eşim bana değil asıl ben onun ailesine ve basiretsiz olduğu için ona tahamül ediyorum. İçimde sevgisi olmasa 1 sn durmam. Lanet olsun bana.
Kaldıki oblar sürekli birinden para ister ve menfaat beklerlerse bende elbet açarım ağzımı... bana 1 kez iyilik etmiş olsalardı keşke o zmn herşey helal olsun diyebilirdim. Ama sürekli maddi konular için aranıyosam en ufak bişiyde aman şuyumuz yok aman buyumuz bitti diye konu açıyosalar ben değilim maddiyatçı.
Arkadaşım beni kınayanın başına Allah aynısını versin ne diyeyim.
Son düzenleme: