- Konu Sahibi Ceydaerhan
-
Benim anlatmak istedigim Ilk hafta geldi yapti herseyi. Fakat sonradan ne oldu onu anlayamiyorum. Ve ben temizlik yaparken yanima gelmedi ne yapiyorsun diye. Hamileligim biraz agrili ve mide bulantili geciyor. Gelmeden once kendini ove ove bitiremezken simdi oturuyor sadece. Ben sadece sizden fikir almak istedim. Bana garip geldi size gelmeye bilir.
Benim anlatmak istedigim Ilk hafta geldi yapti herseyi. Fakat sonradan ne oldu onu anlayamiyorum. Ve ben temizlik yaparken yanima gelmedi ne yapiyorsun diye. Hamileligim biraz agrili ve mide bulantili geciyor. Gelmeden once kendini ove ove bitiremezken simdi oturuyor sadece. Ben sadece sizden fikir almak istedim. Bana garip geldi size gelmeye bilir.
Cekılın hele, ben geldım.
34 haftalık hamıle, calısan ve butun ev ıslerını kendı yapan bırı olarak...
Bu sımarıklıgı okuyunca, dedım dur azıcık cemkıreyım de, elındekının kıymetını bılsın.
La ben 34 haftalık hamıleyım, daha kayınvalıdem evıme bır kere gelmıstır bu surec ıcınde evıme.
Onda da bebegım ıcın aldıklarını bırakmıs, ben hızmetımı (esımle beraber) yapmısımdır.
Hemen herkes gıbı benımde zorlu bır yolculugum oldu, hala devam edıyor.
Fakat hep sukrettım halıme, cok zorlandıgım yerlerde ya yapmadım ya da esım yardım ettı.
Kımı zaman yemek yapacak halım olmadı, esım ya dısardan getırdı ya meyve yıyerek gecıstırdım yada dısarı cıktık.
Sımdı kucuk hanıma baktıgımda acaba ben mı fazla verıcı davranmısım dıyorum ama yok.
Hanımefendı herhalde elbebek, gulbebek yetıstırılmıs.
Valla ayıplamaktan baska bırsey gelmıyor ıcımden.
Hele bır yarın olsun, bebegın erkek ıse sende gelınıne bu kadarını yap da gorelım.
Fakat hıc sanmıyorum.
Ama ıste kımı kadınlar hamılelık sureclerını oyle bır kullanıyorlar kı, ınsanların mantıgı sasırıyor.
Tıpkı bır arkadasımın 'kusmak ıcın esımı beklıyorum' demesı gıbı.
Yav, ınsanın ıstıfra edesı varsa, bekleyebılır mı?
Ben sokak ortasında tutamıyorum kendımı, rezıl de olsam yapıyorum valla.
Ama maksat farklı burada.
'Gor, bak ben neler cekıyorum. Ona gore benı sımart'
Peehhh...
Merhabalar kizlar,
Cok sIkkInim icimi dokmem gerek yoksa patliycam. Sorunum su, hamile kaldiktan sonra esim bana ev islerinde yardimi olsun diye annesini yanimiza getirtti. Tabi gelmeden once kayinvalidem hep diyordu evi temizlerim camasirini yikarim vs. bende dedim iyi ozaman. Neyse geldi nerdeyse 1 ay falan olacak. Ilk geldigi 1 hafta Allahim butun evi temizledi. Koltuklarin yikadi, yastiklarini soktu icindekileri havalandirdi. Yani butun hunerlerini gosterdi. Dedim super, inanamadim. Bi baktim zaman gectikce bu heryeri supuruyor bizim odayi supurmuyor. Buzdolabina bakiyorum kirli, banyoya bakiyorum kirli. Kac gundur camasirlikta camasirlar duruyor hicbirini kaldirmamis. Bekliyorum bakalim nezaman yapicak diye. Bugun artik tak etti yani. Sabah kalktim butun mutfagi banyoyu camasir suyuyla bastan asagi temizledim. Kac saattir temizliyorum yanima gelipte kizim be yapiyorsun bile demedi. Isimi bitirdim gectim oturma odasina. Dedi nerdesin ne yapiyorsun. Dedim temizledim heryeri cok kirlenmis. Niye yaptin dedi bende canim sIkILiyordu dedim. Ya kizlar bana akil verin ne yapmam gerek bundan sonra? Suanda sinirden suratina bile bakmak istemiyorum. Bu hamile halimle beni stresse soktu resmen.
arkadaşım ilk geldiği hafta herşeyi yapmış sonra neden yapmamış demişsin.
eğer sen o temizlik yaparken onun yanına gitmemişsen bir işin ucundan tutmamışsan,bende yardım edeyim beraber yapalım dememişsin.arada çay kaynatıp anne yoruldun hadi gel bi yorgunluk çayı iç dememişsen,anne eline sağlık allah razı olsun dememişsen e oda haklı olarak bu gelin beni hizmetçi olarakmı kullanıyor diye düşündüğünden oturmuştur aşağı.yapmazsam dövecen mi evdenmi kovacan ne yapacam görelim der gibi.
Cekılın hele, ben geldım.
34 haftalık hamıle, calısan ve butun ev ıslerını kendı yapan bırı olarak...
Bu sımarıklıgı okuyunca, dedım dur azıcık cemkıreyım de, elındekının kıymetını bılsın.
La ben 34 haftalık hamıleyım, daha kayınvalıdem evıme bır kere gelmıstır bu surec ıcınde evıme.
Onda da bebegım ıcın aldıklarını bırakmıs, ben hızmetımı (esımle beraber) yapmısımdır.
Hemen herkes gıbı benımde zorlu bır yolculugum oldu, hala devam edıyor.
Fakat hep sukrettım halıme, cok zorlandıgım yerlerde ya yapmadım ya da esım yardım ettı.
Kımı zaman yemek yapacak halım olmadı, esım ya dısardan getırdı ya meyve yıyerek gecıstırdım yada dısarı cıktık.
Sımdı kucuk hanıma baktıgımda acaba ben mı fazla verıcı davranmısım dıyorum ama yok.
Hanımefendı herhalde elbebek, gulbebek yetıstırılmıs.
Valla ayıplamaktan baska bırsey gelmıyor ıcımden.
Hele bır yarın olsun, bebegın erkek ıse sende gelınıne bu kadarını yap da gorelım.
Fakat hıc sanmıyorum.
Ama ıste kımı kadınlar hamılelık sureclerını oyle bır kullanıyorlar kı, ınsanların mantıgı sasırıyor.
Tıpkı bır arkadasımın 'kusmak ıcın esımı beklıyorum' demesı gıbı.
Yav, ınsanın ıstıfra edesı varsa, bekleyebılır mı?
Ben sokak ortasında tutamıyorum kendımı, rezıl de olsam yapıyorum valla.
Ama maksat farklı burada.
'Gor, bak ben neler cekıyorum. Ona gore benı sımart'
Peehhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?