- Konu Sahibi Ceydaerhan
-
Her hamilelik aynı değildir.
Bunu doktorum söylüyor.
Benimde düşük riskim vardı.
20 gün rapor verdi doktorum
İnanın bir bardak su içemediğim günler oldu,ve kan kustuğum..
Annem hep geleyim yavrum dedi.
Ben canlarım olsalar bile düzenlerini bozmak istemedim.
Velhasıl kelam annecim ve babacım geldi.
Evim pis değildi ki annem temizlesin, eşim ve ben yavaş yavaş yapıyoruz.
Annecim yine de derledi topladı, yemeklerimizi yaptı ve gitti.
Kıyamadım anneme,o bişeyler yaptıkça ben rahatsız oldum.
Allah razı olsun annemden, babamdan,eşimden..
Kayınvalidenizin kıymetini bilin en azından bir -eline sağlık anne demek bu kadar zor mu ?
Hamile olabilirsiniz, bu insanlara eziyet etme hakkını size vermez
ceyda hanım ceyda hanım
kanmı kustunuz...........................düşük yaparken....alla alla....ne alaka
bence eşinle açık açık konuş annesinin yanında olmasının sana bir faydası olmadığını hatta seni strese soktuğunu söyle ama suçlayıcı konuşma.annesini geri götürsün
iyi oku
düşük yapmadı arkadaş, zor bir hamilelik geçirdi
iyi oku
düşük yapmadı arkadaş, zor bir hamilelik geçirdi
mrba nasılsın.........
hiç düşük yapmamışsın belli.....benim 2 düşüğüm var şu anda bir kızım var....iki düşüktede aynı adet kanaması gibi hatta daha şiddetlisi olur CARRİE ağızdan kan kusma olmaz heheheheeee
mrb..
düşük yaptım demediki, kan kustumuda belki mecazi anlamda kullanmıştır kendini ne kadar kötü hissettiğini belirtmek için
ve gerçekten kan kustuysa bunun başka nedenleri olabilir mesela bi mide rahatsızlığı, çocuk düşürmeye bağlamadı ki onu
mide yazmamış ama.........tam 15 yıldır kronik gastrit ve sonuda ülser hastasıyım....4 defa endoskopi 2 defa biyopsi yapılmış bir hastayım......çok şükür hiç bir düşüğüm ve düşük riskimde böyle kan kusma olmadı.......
mrb..
düşük yaptım demediki, kan kustumuda belki mecazi anlamda kullanmıştır kendini ne kadar kötü hissettiğini belirtmek için
ve gerçekten kan kustuysa bunun başka nedenleri olabilir mesela bi mide rahatsızlığı, çocuk düşürmeye bağlamadı ki onu
sende neymişsin ya..
az yede kendine bir uşak tut denilesi insanne günlere kaldık ya.....
Bu arada yorumların hepsi çok güzel okurken koptum tüm yorumları tek tek okudum çok yaşayın siz emi
o kan kusan arkadaşta sanırım çok kustuğunuzda ya da öğürme olduğu zaman boğazda tahriş olur onu kasteddi sanırım :26:
o gün aslında çok üzüldüm..........gerçekten
geçmiş olsunn...
Suanda sinirden suratina bile bakmak istemiyorum. Bu hamile halimle beni stresse soktu resmen.
kanmı kustunuz...........................düşük yaparken....alla alla....ne alaka
Şaka gibisiniz ya.
Ben bu forumda çok okudum hamile haliyle kayınvalidesinin evini temizleyen camına varana kadar sileni.
İnanın onlar sizin kadar şikayet etmedi.
Kadın yardıma gelmiş,genel temizliğinizi yapmış, el üstünde tutacağınıza neden çamaşırları kaldırmadı diyorsunuz.
Sizin çamaşırınızı kaldırmaya mecbur mu canım? Ne münasebet.
Eliniz kolunuz tutuyor herhalde.
Siz 2,5 aylıkken böyleyseniz 9 aylık halinizi düşünemiyorum bile.
O zaman yemeğinizi de kaşık kaşık yedirsin isterseniz.
Allah eşinize ve kayınvalidenize sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?