Kayinvalidem ve Temizlik

kanmı kustunuz...........................düşük yaparken....alla alla....ne alaka

bence eşinle açık açık konuş annesinin yanında olmasının sana bir faydası olmadığını hatta seni strese soktuğunu söyle ama suçlayıcı konuşma.annesini geri götürsün

Arkadaşım kusura bakma ama senin yorumun biraz ilginç olmuş kayınvalidenin faydası oluncamı iş görürse mi gelinin evinde kalabiliyor işini beğenmedim çalışmıyor anneni geri gönder! insan eşine böyle birşeyi nasıl söyler .. geri götür beni strese soktu kocacım ama bak yanlış anlama sakın suçlamıyorum falan mı diyecek

mrba nasılsın.........

mrb..

düşük yaptım demediki, kan kustumuda belki mecazi anlamda kullanmıştır kendini ne kadar kötü hissettiğini belirtmek için
ve gerçekten kan kustuysa bunun başka nedenleri olabilir mesela bi mide rahatsızlığı, çocuk düşürmeye bağlamadı ki onu

mide yazmamış ama.........tam 15 yıldır kronik gastrit ve sonuda ülser hastasıyım....4 defa endoskopi 2 defa biyopsi yapılmış bir hastayım......çok şükür hiç bir düşüğüm ve düşük riskimde böyle kan kusma olmadı.......

sende neymişsin ya..

o gün aslında çok üzüldüm..........gerçekten

az yede kendine bir uşak tut denilesi insan ne günlere kaldık ya.....

Bu arada yorumların hepsi çok güzel okurken koptum tüm yorumları tek tek okudum çok yaşayın siz emi

o kan kusan arkadaşta sanırım çok kustuğunuzda ya da öğürme olduğu zaman boğazda tahriş olur onu kasteddi sanırım :26:

hı hııı olabilir

geçmiş olsunn...

biliyomusun bazen anneni kendime benzetiyorum kızımda hep çevremde bağırıyo bana anneeeeeee konuşamıyo daha kızıyo bana yinemi laptopun karşısına geçtin diye....benim 16 yıllık çalışma hayatım var şu an ücretsizdeyim kızımı büyütüyorum...mayıs başlıycak iş başı

Suanda sinirden suratina bile bakmak istemiyorum. Bu hamile halimle beni stresse soktu resmen.

Belli ki konu sahibesinin hayatı toz pembe geçmiş canı strese girmek istedi.
Millet neler yaşıyor haberiniz var mı acaba?
İsyan etmek yerine oturun da şükredin.
Hayret bir şey yahu.

2 aylık hamileyişsiniz ben okuyunca 9 aylık falan zannettm yani doğuma yakınsınız sandım.Hamileliğin hastalık olmadığı konusunda arkaddaşlara katılıyorum.Kadın hizmetçi değil ki sizin evinizde beraber yapın sizde ağır şeyler kaldırmayın vs. evi süpürseniz bile yeter yanii ağır olanları eminim kayınvalideniz yapar zaten.Ama siz yan gelip yatıcaksınız o kadın hizmetçi gibi tüm evi temizleyecek sizinde içinizde hiç acıma duygusu olmayacak tuhaf yanii bütün evi birinin temizlemesini istiyorsanız haftada bir kaç gün evinizi temizleyecek bir çalışan tutun temizletin.

Yok odamı temizlemedi kayın validem yok evi temizliyor ama banyoya dokunmuyor vs. ne alaka yanii ben olsaydım böyle şeyler düşünmezdm.Her işide ona yaptırmazdım.Hiç yapamayacak durumdaysamda evimi temizleyecek bir bayan çağırırdım.Arkadaşların dediği gibi çok şımarıksınız bence

kanmı kustunuz...........................düşük yaparken....alla alla....ne alaka

Çok şükür düşük yapmadım, Düşük tehlikem vardı,
Kusmaktan boğazlarım artık yara olmuştu ve kan geliyordu.

Tövbe yarabbim konuyu nerelere çekmişsiniz

yorumların sadece bikaçını okudum ama sizin yorumunuz süper.ben 9 aylık hamileydim.artık akşam sabah doğurcam diye bekliyodum.doğumuma kadar kaynanamın her misafirini ağırladım.bulaşığınıda yıkadım.7 aylıkken halısınıda yıkamasına yardım ettim.zorlada olsa istediği her yere gittim.doğumdan 1 gün önce bile eşimin amcaları bizdelerdi:))) ben kendi anneme bile iş yaptırmam evimde.kadın gezmeye gelmiş.bide benim bulaşığımı çamaşırımı mı yıkasın...senin amacın direk gibi ortada duruyo.kadını hizmetçi olarak çağırmışsın evine...ben kaynanamı severim ama çokta kızarım.yeri gelir sinir olurum ama senin yaptığınıda asla yapmadım.yapmamda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…