- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi Ceydaerhan
-
Ben zaten o gelmeden kendi isimi goruyordum. Kayinvalidem gelmeden once herseyini yaparim merak etme sen dinlen dedi. Bana bisey yaptirmadi geldiginde. Simdi boyle davranmasina aklim ermedi sadece.
15 gün önce suyum geldiği için 25 gün erken doğum yaptım. Suyumun geldiği akşam ve bir önceki akşam yemekli misafirim vardı üstüste, suyum geldikten sonra mutfağımı ve salonumu topladım, bebeğin park yatağını hazırladım ve eşimi uyandırıp hastaneye gittim, önceki 9 ayımı saymıyorum bile :) Belki de ben çok saf bir hamileydim..
hayırlı uğurlu olsun canım :) tatlım sen iyi niyetlisin
Merhabalar kizlar,
Cok sIkkInim icimi dokmem gerek yoksa patliycam. Sorunum su, hamile kaldiktan sonra esim bana ev islerinde yardimi olsun diye annesini yanimiza getirtti. Tabi gelmeden once kayinvalidem hep diyordu evi temizlerim camasirini yikarim vs. bende dedim iyi ozaman. Neyse geldi nerdeyse 1 ay falan olacak. Ilk geldigi 1 hafta Allahim butun evi temizledi. Koltuklarin yikadi, yastiklarini soktu icindekileri havalandirdi. Yani butun hunerlerini gosterdi. Dedim super, inanamadim. Bi baktim zaman gectikce bu heryeri supuruyor bizim odayi supurmuyor. Buzdolabina bakiyorum kirli, banyoya bakiyorum kirli. Kac gundur camasirlikta camasirlar duruyor hicbirini kaldirmamis. Bekliyorum bakalim nezaman yapicak diye. Bugun artik tak etti yani. Sabah kalktim butun mutfagi banyoyu camasir suyuyla bastan asagi temizledim. Kac saattir temizliyorum yanima gelipte kizim be yapiyorsun bile demedi. Isimi bitirdim gectim oturma odasina. Dedi nerdesin ne yapiyorsun. Dedim temizledim heryeri cok kirlenmis. Niye yaptin dedi bende canim sIkILiyordu dedim. Ya kizlar bana akil verin ne yapmam gerek bundan sonra? Suanda sinirden suratina bile bakmak istemiyorum. Bu hamile halimle beni stresse soktu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?