Ben ağlamıyor olmasından gayet memnunum sorun Şu ki annesi olmasada olur ben yetiyorum msjı vermek istiyor Buda beni çok üzüyor ben oğlum için kreş ayarladım oraya bırakıcaktım ama bütün akrabalara bile bu yaşta çocuğu kreşe götürecek hasta edecek dıye konuşunca tabi herkeste Üstüme gelince ona kaldı Bu arada aradığımda tlf nu açmıyor küstüğündeAnlam veremiyorum ben pek bu dertlere, oğlunuz siz gittikten sonra ağlayıp ortalığı velveleye verse ve devamlı sizi arasa çok mu iyi olacaktı, misafirlere de annesine çok düşkün diye dert yansa kendinizi daha iyi mi hissedecektiniz? Kadın günün büyük bir bölümünü onla sorunsuz geçiriyor, oğlunuz da sizi de onu da benimsemiş işte.
Aranızın hali hazırda iyi olmadığı birine çocuk baktırmak zorunda kalmanın çelişkisine girmiyorum. Oğlunuzu arayıp soramamanız da çok abesmiş kusura bakmayın, annesiniz her dakka arayıp sorabilirsiniz ama takım arkadaşınıza da benle yarışa girme diyemezsiniz.
İşte ona bırakmamdaki en büyük etken canı Kanı iyi bakar düşüncesi ama beni hasta ettibunları hiç düşünmeyin...bırakın...nasıl isterse öyle sevsin torununu...önemli olan gözünüzün arkada kalmaması....evladınızın sağlıklı şekilde bakılması...gerisi teferruat...bana göre tabii....
Ben ağlamıyor olmasından gayet memnunum sorun Şu ki annesi olmasada olur ben yetiyorum msjı vermek istiyor Buda beni çok üzüyor ben oğlum için kreş ayarladım oraya bırakıcaktım ama bütün akrabalara bile bu yaşta çocuğu kreşe götürecek hasta edecek dıye konuşunca tabi herkeste Üstüme gelince ona kaldı Bu arada aradığımda tlf nu açmıyor küstüğünde
Kayınvalide sorunu hiç bitmiyor malasef dünya durdukçada bitmez.
Kayınvalidemle hiç bi zaman aram çok iyi olmadı yeni evlendiğimdede yarışırdı benimle. Anne oldum hala devam edıyor
Çalışıyorum Oğluma kayınvalidem bakıyor. Oğlumun iki annesi var sanıyor hatta sadece anne oda bende ablasıyım oğlumun sanki ben işten gelince oğlum hemen evimize gidelim diyor bana sarılıyor seviniyor ama bunlar hep yetersiz bak sen geldin ama hala benim Peşimde diyor kırmıyayım diyorum olmuyor bide bu konuda tartışmak hayır o benim oğlum falan diye nasıl söyliycem Saçma yani Misafirlik ortamındada devam ediyor bu sorunlar yanına çekmeler annesini hiç aramıyor işe gidince ağlamıyor diye anlatıp duruyor sinirlerim çok bozuluyor. Oğlum 3.5 Yaşında 2yaşına kadar ben baktım sürekli onun yanında değildi gecede sadece 2kere kaldı yanı Oğluma resmen ortak oldu. Geçen dayanamayıp Anne seni babaannesi olarak. SevıYor beni annesi gibi yarışa gerek yok dedim küstü bir hafta konuşmadı Oğlumu arayıp soramadım bile işteyken
Kreş konusunu açınca yaptığı duygu sömürüsünü görseniz bütün kreşleri kapatırlar ona Muhtaç olmama bayılıyor sanki. Geçen yıl iyice niyet ettim kreşe vermeye Çanta falan aldım elimde görünce çantayı. Eğer kreşe verirsen hastalandığında 1saat bile bakmam dedi bence Oğluma öyle büyük bi sevgi beslemiyor sadece nisbet keşke gerçek bi sevgisi olsa ozaman annesinden uzaklaşsın diye düşünmezdi zatenEğer bu sizin için bir sorunsa bence 3,5 yaşına gelmiş çocuğunuzu krese verip bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz
Bilmiyorumki bazen hiç. Konuşmadığımız kelimeler söylüyor geçen gün babası ve bana siz manyaksınız dedi hiç öyle kelimeler kullanmaz ama çok küçük çocuk işte bişey diyememki omu söyletiyor kendisini söylüyoren sinir oldugum konulardan birisidir. tamam onlarinda torunu ama cocuk benim cocugum onun annesi benim. birazda kiskancim sanirim hic paylasamam kimseyle cocugumu.
zaten 3.5 yasina gelmis bir yarim yil daha baksin sonrasinda ana okuluna verin bence. sosyallesir cokda iyi olur cocuga. ki artik cocukta herseyi anliyor, gun icinde doldurmadigi ne malum.
cocuk bu evt heryerden gorenmis olabilir ama artik 4 yasindan sonrasi hic normal degil bence. siz ana okulu kres sorusturmaya baslayin bence.Bilmiyorumki bazen hiç. Konuşmadığımız kelimeler söylüyor geçen gün babası ve bana siz manyaksınız dedi hiç öyle kelimeler kullanmaz ama çok küçük çocuk işte bişey diyememki omu söyletiyor kendisini söylüyor
Ama ben burada suçu sizde buluyorum ona öyle muhtaç izlenimi vermissiniz ki kadin cocuğunuzla ilgili kararları bile size birakmiyor. Amiyane olacak ama resmen sidik yarışına girmişKreş konusunu açınca yaptığı duygu sömürüsünü görseniz bütün kreşleri kapatırlar ona Muhtaç olmama bayılıyor sanki. Geçen yıl iyice niyet ettim kreşe vermeye Çanta falan aldım elimde görünce çantayı. Eğer kreşe verirsen hastalandığında 1saat bile bakmam dedi bence Oğluma öyle büyük bi sevgi beslemiyor sadece nisbet keşke gerçek bi sevgisi olsa ozaman annesinden uzaklaşsın diye düşünmezdi zaten
İşte bende. Bu Yüzden açtım konuyu çıkış bulamadım diye hafta sonları dışarı çıkarmamıza bile laf edıyor hafta içi hapşurursa falan dışarı çıktıda ondan oldu terli bıraktınız ne yedi dışarıda sürekli sorgu yanı ben çocuğuma bakabiliyorum diye ima ediyorum ama aynı dili konuşamıyoruz işte imadan falan anlamıyorAma ben burada suçu sizde buluyorum ona öyle muhtaç izlenimi vermissiniz ki kadin cocuğunuzla ilgili kararları bile size birakmiyor. Amiyane olacak ama resmen sidik yarışına girmiş
Olan çocuğa oluyor ama
Annem ile ayni şehirde olmama rağmen çocuklarıma bakıcısı baktı ve şükür gayet sağlamlar bir yerleri eksilmedi:) 3 yaşına gelince de kreşe verdik.iste sırf bu garip davranan aile büyükleri yüzünden bakıcıya sıcak bakan ve ocu gibi görmeye biriyim benİşte bende. Bu Yüzden açtım konuyu çıkış bulamadım diye hafta sonları dışarı çıkarmamıza bile laf edıyor hafta içi hapşurursa falan dışarı çıktıda ondan oldu terli bıraktınız ne yedi dışarıda sürekli sorgu yanı ben çocuğuma bakabiliyorum diye ima ediyorum ama aynı dili konuşamıyoruz işte imadan falan anlamıyor
Hasta olunca ne. Yaparım diyorum kreş konusunda tek endişem bu malasef bırakabileceğim kimse yok öğrenilmiş çaresizlik durumunu yaşadığımı biliyorum çıkaramıyorum bu psikolojiden kendimi.Annem ile ayni şehirde olmama rağmen çocuklarıma bakıcısı baktı ve şükür gayet sağlamlar bir yerleri eksilmedi:) 3 yaşına gelince de kreşe verdik.iste sırf bu garip davranan aile büyükleri yüzünden bakıcıya sıcak bakan ve ocu gibi görmeye biriyim ben
Lütfen ipleri elinize alın ve çocuğunuzu bu kadinin egosunun kurtarın
Baya sindirmis kadın sizi.ozel sektordeyseniz izin almanız zor ama değilse hasta olunca izin alırsınız sonuçta herkes ailesinin yanında yaşamıyor bu çocuk bi gün okula gitmeyecek miHasta olunca ne. Yaparım diyorum kreş konusunda tek endişem bu malasef bırakabileceğim kimse yok öğrenilmiş çaresizlik durumunu yaşadığımı biliyorum çıkaramıyorum bu psikolojiden kendimi.
Hasta olunca ne. Yaparım diyorum kreş konusunda tek endişem bu malasef bırakabileceğim kimse yok öğrenilmiş çaresizlik durumunu yaşadığımı biliyorum çıkaramıyorum bu psikolojiden kendimi.