Oglu kurban, annesi fail. Simdi baska kurban buldugu ve onu uzebildigi icin senin gitme/kacma ihtimaline karsi (cunku muhtemelen ayni kotu kaynana modeli kendisinde de vardi) asil kurbanin gonlunu hos tutuyor ki elinden o da kacmasin.
Su verdigin örnekler hep bunlarla alakali, esini ara sira ovup seni her firsatta yermesi keza ayni.
Benim kv boyleydi, ben kendisiyle 1 senedir konusmuyorum, ben evdeysem beni itin bi yerine sokar cikarirdi durduk yere (hicbir sey yokken suratima karsi sen delisin demisti mesela hicbir kavgamiz olmamisti kendisiyle), ben evde yoksam aynisini esime yaparmis, zaten evin ezilen cocuguna denk dusunce bu dongu kirilmazsa hem gelin hem de cocuklari da ailenin ezilen hor gorulen bireyleri haline geliyorlar.
Burada sana bosan diyenler oldu, onlara kizanlarda oldu. Ben iki tarafi da haksiz bulamiyorum ama isin ozu senin kocani ele gecirip kaynananin elinden bu gucu alman gerekiyor ve ne yazik ki bu boyle hadi ben muhatap olmuyorumla bitecek birsey degil, ondan daha guclu oldugunuzu size dis geciremeyecegini zorlada olsa anlamasi gerekiyor.
Zaten bunu kendisine yasatmazsaniz, ya omur boyu esinle birlikte ezileceksin, 9 ay sonra cocugunda buna dahil olmaya başlayacak ya da ezilmem dayanamam diyorsan bosanacak evreye gececeksin ya da kayinvalide seninde disli olduğunu gorup sana saygi duyacak. Arada sırada biraz delirmenin kimseye bi zarari olmaz.
Hani her ailede bi deli vardır ya herkes ondan korkar, kimse ona gikim diyemez (bak kesin oyle diyebilecegin bir eltin vardir) evine barkina sayıyla gider gelirler, o evde asla da hurmet gormez bi cay bi biskuviyle agirlanirlar, iste bazen bu kisi olmak haktir, cunku buna itilmissindir.
Ha sen bir karar aldin 11 gun sonra adim atacagim dedin, haklisin cunku sende korkuyorsun bu korku iklimi senide hapsetti, ki bu da oldukca normal, insan yasarken anlayamıyor, sen naif ama oldukca akilli bir kadinsin, sende kendimi gordugum icin boyle uzun uzun yazdim. Gazan mubarek olsun, dilerim düzlüğe cikarsiniz