Kayinvalidem ve evimize gelme şarti 😒

Bu arada belirtmedim ama kaynım biraz sorunlu bir genç,kafasina esince evi terk ediyor,parası bitince geri dönüyor.O da kendince başinda kalırsam belki gitmez diye düşünüyor.

o zaman ben kayinvalideye hak verdim,
demek ki basinda olmazsan bu cocuk itle kopukla takilir diye dusunuyor ve birakmak istemiyor.
Birakip gelse ceremesini gene kendisi cekecek.

siz de o kadar kucuk evde agirlamak istemeyebilirsiniz.
bu durumda yapacak bir sey yok,
kimse kimseye kirilmasin bence.

ayrica nasil hala gelmez falan denmis de, ben de yenidoganin evine gitmeye cekinirim korona zamani yani,
asil millet nasil bu kadar rahat ben ona sasiriyorum.
kayinvalideniz bence o kadar uzun yoldan gelmeyerek dogrusunu yapmis her seferinde.

Bakıcıya evi uzak da olsa ekstra ücret teklif edip getirin bence. Yol masrafını falan karşılayın. Çaresini her türlü siz bulacaksınız.

Torununu görmek isteseydi zaten gelirdi bu vakte kadar. İşi yokuşa sürmek için şart koşuyor yoksa şart koşmadan direk söyleyebilirdi kardeşinle geleceğim oğlum o da yeğenini görsün taşınırken indir kaldır işlere yardım eder derdi. Yoksa 23 yaşında birininde ya okulu ya işi olurdu normal şartlarda gelememeliydi.

Okulların bu yıl açılacağını da hiç düşünmüyorum bu arada.

Bilet olmasina ragmen torun görmeye gelmeyen kadina torun baktirmayin.

Diger konular da cabasi. Kendi ailenizden destek isteyin, kesin atin.

Kvnizde siz gibi anne olduğundan oğlununda ne olduğunu bildiğinden bırakıp gelmek istemiyor.Sizde ya oğluyla kabul edin ya da hic cagirmayin.Ayrica amcanin çocuğa karşı olumsuz bir sey yapma düşüncenizi esinizle paylaşmayin.Olmaz diyemem ama çok ciddi bir konu

boşa ısrar ediyorsunuz , annenizi çağırın ,

benımki aynı memleketin için bakmadı banamı güvenip dogurdunuz dedi ,

boşa ısrar ediyorsunuz , annenizi çağırın ,

benımki aynı memleketin için bakmadı banamı güvenip dogurdunuz dedi ,
Hayır yanlış anladınız biz tabiki ona baktırmak için dogurmadik,zaten bakıcı da ayarladık.Kendisi torunumu görmeye geleceğim,gelmişken ihtiyacınız olan bir süreçte geleyim hem görmüş olurum hem de yardımım dokunur size dedi.

Birinci dönem eşime "nasıl olsa okullar açılmayacak istersen annen gelsin torununu gormeye dedim,o zaman kaynım yoktu evde" yani mesele bakıcılık yapmasi değil,öyle olsa her türlü annem de gelir,başka çözüm yolları da buluruz.

yookkk ben seni dogru anladım , ben kendimin kini yazdım sadece ,

Anneanne babaanne hiç biri çocuğa bakmak zorunda değil. Belli, bakmak istemiyor ki zaten böyle vazifesi de yok. Kendi annenizden yardım isteyin, o da gönülsüz olursa artık bir şekilde başka yollar denemelisiniz.

Ne kayınvalideniz ne de kendi anneniz gelmeye MECBUR DEĞİLLER.
Doğurmak tercihinizdi.
Yardım etmek zorunda değiller.

Sadece gelsin görsün’ün altında gelsin baksın olduğunu anlamayacak değiliz :)
Yardımcı olur ifadesi bakmayı da içeriyor.
Kadın akıllı ben olsam ben de bakmam bebek çocuk yük ve zor

Ben gerçekten anlatamadım,kendi tercihiydi ihtiyacımız olduğunda gelip bir süre (en fazla bir ay) bakmak. Kendisi istese de zaten baktırmam,annem de aynı şekilde annemede baktirmam

Gerçekten bazı üyeleri anlamak mümkün değil,ezberlemiş gibi aynı cumleleri söylüyorlar "bakmak zorunda değil de değil" evet bencede bakmak zorunda değiller,daha kaç kere söylemem lazim.

Doğduğundan beri hiç görmeye gelmediler,tasinacagimiz için ve okuarin açılması ihtimali olduğu için ihtiyacınız olduğunda hem torunumu gormeye geleyim hem de yardımcı olmuş olurum diyen kendisi.

Hatta ilk dönem okullar açılmaz bu gidişle,biletini de aldık zaten,illa bakmak için gelmek zorunda değilsin,torunumu goremeye istediğin zaman gelebilirsin dedik,kayınvalide de kabul etmedi,siz taşınınca ya da okul acilirsa gelirim dedi.

1 ay sonra işe baslasaniz olmuyor mu?
Ev kredisi oduyoruz,bir de malum doğum izni şu bu derken çocuklarda geri kaldılar,kendi çocuğum önce gelir elbet ama öğrencilerimi de bir yerde düşünmek zorundayım,malesef bu süreçte ücretli ataması da yapılmıyor.Yani müdür bir ay için kesinlikle ücretli almaz,çocuklarda mağdur olurlar

Öncelikle allah analı babalı büyütsün çocuğunuzu sağlıkla büyüsün inşallah kv konusuna gelince bende anne olarak ne idüğü belirsiz bi adamla evde olsun istemezdim çocuğumu hak veriyorum kesinlikle o anlamda sizin anneniz gelemiyor mu o en azından yardımcı olsa ya da yaşadığınız yerde hiç yakınınz yokmu gelebilicek

neden kendiniz bakmıyosunuz bir sene ücretsiz izin alın.

Yaşadığım yerde tek bir tanıdık var o da zaten kızıma bakacak ama evi çok uzak,tasinacagimiz yere yakın oturuyor,onların da bizim de aracımız yok,eşi kronik hasta olduğu için de toplu taşımaya binmek istemiyor,çünkü iki araç değişip gelmesi lazım.

Annem siz istediginiz an gelirim sorun olmaz diyor.Esim çok üzgün annesinin gelmesini çok istiyor,kardeisni istemediğim için de içten içe bana kızgın olduğunu hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…