Kayınvalidem ve eşimin menfaat ilişkisi, boşanmalımıyım?

Sen Almanya’larda doğ, büyü sonra kalk kıçı kırık bi herife nasıl iyi karılık yapacağım derdine düş, fena bi kaynanaya nasıl gelinlik yapacağım telaşına düş, hepsiyle uğraşmak yetmezmiş gibi 1 sene sonra hoop çocuk kucağında.
Hanımefendi hayatınız gerçekten bu kadar değersiz mi?
Okumadınız mı? Bi mesleğiniz yok mu? Daha 1 senede çocuk neden? Çok hatalısınız.

Tamamını okuyamadım bile hâlâ boşanmalı mıyım diye soruyorsun tabii ki boşanmalısın. Adam zaten baştan seninle Almancı gelin diye evlenmiş besbelli bu. Keşke hiç çocuk vs yapmasaydın bu kişiden. Zaten bana göre yurtdışındaki gurbetçi kızlarla burdaki çoğu kişi maddi menfaatler doğrultusunda evleniyor. İstisnaları vardır elbet ama gördüğüm çoğu örnek bu yönde. O yüzden taa oralardan düzeninizi bozup gelmeyin bunlar için.

Devamlı uçuşlar kapandı diyorsunuz 6 ay gibi bir süreden bahsediyorsunuz ama bende Almanya’dayım uçuşlar bu kadar uzun kapanmadı hiçbir zaman.Hatta oturumu ve vatandaşlığı olanlar hiç sorun yaşamadı.
Onca olay olmuş devamlı tekrar gitmişsiniz bu neyin hırsı?Dahala ne yapayım diyorsanız biz ne desek pekte dinleyecek gibi değilsiniz.

Malesef bazi adamlar böyle aileleriyle evli oluyor. Parmaginda oynatiyor oglunu oda koca adam izin veriyor. Senin icin cok üzüldüm keşke en baştan dönseydin bunlari yasamicaktin

Yerinde olsam Almanya'da kalir cocugumu orada buyuturdum. Bu kaosun icinde cocugun ne isi var? Demek telefonlari acmiyordu esin hamileyken, simdi de sen acma. Ulasamasin sana bakalim. Bu kadar basiretsiz bir adamin pesinde kosma sakin.

Karşındakiler zaten bişeyleri anlıyor olsa, insani duyguları olsa bunları sana yapamazlardı.
Sen sülaleyi boşver. onlar bir hak verir sonra kaynanan ve oğluşu yalan der, iftira der ak pak olur ortalık
Kendini kurtarmaya bak sen

Ay evliliğin 3 senesinden bunları yaşadıysan 13 senesinde ne yaşayacağını düşünsene bi. Ana kuzusu bi erkekle asssssssla yapamazdım. Olur da o çocuğun büyüdüğünden sürekli sana karşı doldurulup kullanıldığını düşün. Asla böyle bi evliliği devam ettirmek istemezdim. Assssssla

Allah aşkına onların zorla elinizden aldığı kıçı kırık bileziğe mi kaldınız. Naparsa yapsınlar ana oğul. İsterlerse bir taraflarına da takabilirler. Hep böyle hanımefendi, akıllı gördükleri kızları ezmeye çalışır bu çomarlar zaten. Azıcık çirkef yüzünüzü görsünler, hele o kaynana iftira neymiş görür umarım mahkemede.

Cok tesekkür ederim. Onlar daha cok pisman olacaklar. Daha cok baslarini yere vuracaklar. Bundan emin olun. Umarim bana yaptiklarindan hesabini Rabbim sorar onlardan. Ben insan gibi davrandim herzaman. Buüyüğüm dedim, esim dedim, sesimi cikarmadim ama yanlis yapmisim. Sesimi cikarincada gercek yüzleri cikti ortaya.

Etmiyorum zaten. Etmiycemde. Cünki normal degiller. Bende ana kuzusu bir erkeknmi degilmi diye evlilikten önce hareketlerine baktim. Sma annesini susturup hic takmiyordu hep bana bakiyordu. Annem hep bos bos konusuyor felan diyordu. Yani en ufak anakuzisu hiss vermedi bana, hic bir hareketi de bulunmadi. Tabki evlendigim güne kadar. Cünki numara cekmisler

Sezeryan oldum eşim küfür ediyordu diye okudum bundan sonrasını okurmaya ne hacet var böyle evlilik olmaz kabul etmem şahsım adına.. çocuklar olumsuz ortamda büyüyünce daha kötü oluyor ayrı ol daha iyi mutsuz anne mutsuz çocuk !

Etmiyorum zaten. Etmiycemde. Cünki normal degiller. Bende ana kuzusu bir erkeknmi degilmi diye evlilikten önce hareketlerine baktim. Sma annesini susturup hic takmiyordu hep bana bakiyordu. Annem hep bos bos konusuyor felan diyordu. Yani en ufak anakuzisu hiss vermedi bana,
Soyle oldu. Ben subat 2020 geldim. Subatin sonuna dogru ucak seferleri iptal edildi. Ta temmuzda acildi. Temmuzada geri dönüş biletim vardi, ucaklar acildigi halde biletimi iptam ettiler cunki cok fazla ucaklar yoktu ucan. Artik orasini bilmiyorum. Hatta esim ve kayinvalidemin zorlamasiyla 2 kere tahliye ucaklari gitti oldugum yerdrn basvurdum, ama bana konsolosluktan dedilerki, senin burada oturumun var ilk önce sıra vizesi bitmek üzere olan türk vatandaslarina dediler. Banada tahliyr ucaginda yer bile vermediler. Ucaklar acildiktan sonra dedim ya, biletimi yinede iptal etti THY. Bunun üzerine zaten ben artik 7 8 aylik fln hamileydim asag yukari. Ve dogumumu annemlerin yaninda yapmak istedim, yoksa cocugumun da pasaportu olmazdi türkiyedr dogursaydim. 6 aylik bahsettigim sürede söyle. Annemlere yikda 2 kere, yani 6 ayda bir geliyordum. Havalimani bize uzak degildi zaten. Ve esimin izniyle ve verdigi süreyle gekiyordum. Her gelisimde zaten 12 gün geliyordum sadece. Yani yilde iki kere 12 gün ailemi göruyordum.

Kusura bakmayın ben buna inanmadım
Türklükten vazgeçmemeyi anlamadım
sizin kafanız çok karışık bence
tüm kavramları karıştırmışsınız
Hanimefendi sormuştu, hayatiniz nasildi orada diye. Bende anlattim türklük derken, demek istedigim şu, bazi insanlar burada ayni almanlar gibi hayat, ilişki vs sürdürmeye basliyorlar. Onlar gibi oluyorlar. Ben ve ailemde bizim türk geleneklerimizi vs devam sürdürenlerdendik. Bu sekil di demek istedigim. Diyorumya, bazen anlatmak istediklerimi farkli anlasıliyorum.

Bu yaptiklari cok kötüydü evet. Zaten boyle nasil bir hayat sürerim diye sürekli sorup duruyordum kendime. Ve zaten o dönemden sonra bosanma kelimesinde hic düşmedi zaten agzimdan. Cocugumu güzel bir ortamda büyütecem. Mutlu olmasi icinde elimden geleni yapicam.

Biraz da türk geleneklerini sürdürme odaklı olduğun için böyle bir aileye girip işini, kurulu düzenini vs bırakıp gelmişsin herhalde zira daha vizyoner düşünebiliyor olsaydın ne ilk başta bu kişiyle evlenirdin ne de şimdi bu kadar şeyden sonra boşanmalı mıyım diye sorardın.
İnşallah bu aileye geri donmezsin ve çocuğunla birlikte güzel bir hayat surersin.

Öyle evet. Zaten ben onunla birkac kez evlilik uzmanina gittim, problemlerimi anlattim. Evlilik uzmani da herzaman anlattiklarimdan sonra, sizin aranizda bosanacak bir durum görmüyorum vs diyordu. Ben anlattim herseyi ama, aileyi nasil kurtaririz diye ugrasti. Ben de bosanmak istedigimi soyledim birkac kez. Ama o doktor kadin bosanmaktan yana degildi. Birkac sey önerdi hep. Uzak yere tasinin dedi.mesela kayinvalideden. Yada hamilelikteki ugradigim seylere ragmen eşime uyarida bulunup bundan sonra söhle yapacaksin böyle yapacaksin dedi. Esimde ilk baslarda uyguladi, bendd bir nevi belki kafa yerine gelir diye düşündüm. Ama olmadi. Yapacak birsey yok. Elhamdulillâh cocugum da yanimda, imkanlarim da var, ben basimin caresine bakarim. Krallar gibi de yasar gideriz elimden geldigince. Ha esimde alsin anasini alsin parasini otursun aşağ

Geri dönmiycem kesinlikle, artik o kapı kapandı benim için. Alnım da ak. Yapan eden düşünsün bu saatden sonra. Ilk bosananda son bosananda olmiycaz zaten. Ha, evet bu adama cok fazla şans verdigim için, budur tek suçum. Insan olur dedim, olmadı. Yardinlar aldik aile danişmanindan, dedim belki duzelir. Olmadi. Bundan sonra herkes yoluna

Yani okudukça cahillikleri deli ediyor insanı.
Siz ilk zamanlar covid kapsaniz çocuğa bir şey olsa ne olacak kim verecek vebalini bunlar ne biçim insanlar ?
Çok şanslısınız Almanya gibi bir avantajınız var.

Yani okudukça cahillikleri deli ediyor insanı.
Siz ilk zamanlar covid kapsaniz çocuğa bir şey olsa ne olacak kim verecek vebalini bunlar ne biçim insanlar ?
Çok şanslısınız Almanya gibi bir avantajınız var.
Diyorum ya, cok vicdansizlar. Ve kendi istekleri icin kimsenin ne sagligini ne baska seyi umursarlar. O anda cocuk türkiyede dogsun diye yapmadiklari kalmadi. Birde ailemi birbirine kattilar felan. Kimse vebal felan umursamadi. Ama artik bitti. Artik ne benim, nede cocugumun yüzünü görecekler birdaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…