Kayınvalidem ve eşimin menfaat ilişkisi, boşanmalımıyım?

Bunlar sanki seni maddi manevi sömürmek icin almış ama kafalarındaki olmamış ...
Eşiniz yanınızda dursa kaynanayi s.et derdim afedersin ama malesef kendi yolunuzu çizmelisiniz gibi duruyor
Aynen oyle. Maddi yönden eşim, kayinvalidemde manevi yönden...tutacak hicbiryerlerini bulamiyorum. Eşim saglam olsa kv biseye müdahele edemez. Ama o ettiriyor işte...simdi otursunlar analı oğullu mutlu mutlu

Bu kadar sikayetiniz varsa boşanın... Onlar normal değil de siz de hiç normal değilsiniz. Sürekli kv eşime para veriyor da veriyor lafı yahu sanane oğlu istediğini verir. Sen sürekli Almanyaya gitmek istiyorsun ailene o da onun annesi...

Siz yaşadığım seyleri biliyormusunuz da okadar cabuk hüküm veriyorsunuz. Kayinvalidem parayi veriyor düdüğü çalıyor, bu yüzden benim de evimde huzur kalmiyor. Banane diye birsey yok işin sonu bana degiyor. O o şekilde kiymetli oluyor her istedigi yapiliyor 1 numara oluyor. Daha hala sözünüzün arkasindamisiniz, istedigini verir sanane diyerek. Demek ki sizde ayni kafadansiniz. Ama bu normal bir durum degil. Heleki 10 kekre uyarmama ragmen. Benim almanyaya gidiş nedenimde keyfimden olmadigini bircok kez belirttim. Iki tane tansyon hastasi annem babam var, bu yüzden pasaportumun ölmemesi icin yilda iki kere gidiyorum almanyaya, esimin müsade ettigi kadar kaliyorum yilda toplam 20 gün asag yukari. Cokmu yani, kimse anasini babasini görmeyecekmi. Eger 6 ayın bir gününü gecirirsem giris cikista, birdaha ne anama birsey olsa yetisebilirim ne babama. Sizce bir evlat olarak bu mu dogru? Benim eşim ayni yerde ailesiyle oturdugu halde, her haftasonunu orada gecirmek istiyordu, kisacasi anasinin etiginin altindan cikamazken, benim yilda toplam 20 gün ailemi ziyaret etmem fazla mi? Esimin annesi ve esimin menfaatli bir iliskisi olmasaydi, kv min esime verdigi para beni ilgilendirmezdi elbet, ama parayi veren düdüğü çalinca, olmuyor hanim efendi

Şunu da size belirteyim, evlenmeden önce esime giris cikis yapacagimi acikladik ve sorduk. Onun acisindan bir problem olmadigini bize sözlenirken beyan etti.

Almanyadan vatandaşlık aldınız mı? Almadıysanız hemen almaya çalışın ve mümkünse Türkiyeye dönmeyin. Güzel bir hayatınız varmış aslında keşke en başından evlenmeseymissiniz ama nasip yapacak bişey yok olan olmuş. Eşiniz ve annesi çıkarcı insanlar belli. Tek şu şekilde affedebilirsiniz eşiniz annesini turkiyede bırakıp Almanyaya gelir ve temelli orda yaşarsınız. Bunu kabul ediyorsa gelsin etmiyorsa boşanın

Korku filmi gibiydi

Evet, dedim eşime de hic oralı olmuyor. O ne bizim için işini bırakıp türkiyede dahi olsa yerinden kımıldamaz, nede ailenin yanından biryere gider. O ailesini bir tür destekleyici olarak görüyor, a farkli seviyede. Tabikide herkesin annesi babasi herzaman evladinin arkasinda olur, ama o özgüvensizliğini oradan tamamliyor. O hicbiryere gitmez. Kendisi bilir, zaten birsey beklemiyorum ben ondan

Abla kendin anlatmışsın zaten her şeyi bak senin aslında bir dönüm noktası var hayatında evlenmeden önce ve evlendikten sonra ve şimdi ikisini karşılaştır en çok hangi dönem seni yıprattı en çok hangisinde hayal kırıklığı yaşadın kendini değersiz mutsuz hissettin sonra şunları sor en çok ne zaman kendimi mutlu güvende enerjik değerli her şeye gücü yeten. Bunları cevapladıktan sonra birde şunu sor çocuğumun nasıl bir hayat sürmesini isterim mutlu huzurlu şiddetin olmadığı bir ortam mı yoksa bunların hepsinin olduğu üstüne benimde yıprandığım mutsuz olduğum bir hayat mı
Abla sana şunları söyleyeceğim bazen mutlu ailenin sırrı veya huzurlu ailenin sırrı aile bireyleri hep bir arada olunca olmaz bazen annenin olmaması iyidir sadece baba ve çocukları bazen babanın olmaması iyidir sadece anne ve çocukları peki kim bu olmaması gereken anne baba eşine karşı sorumluluklarını getirmeyen eşine muhabbet sevgi saygı değer verip duymayanlar. Şunu unutma ki siz ikiniz bir olmadıkça ne o evin huzuru olur ne de çocuğun o ortamda sağlıklı büyür kendini düşünmüyosan dünyaya getirdiğin canı düşün ve onu en iyi şekilde yetiştirmen için ne gerekiyosa onu yap

ailenize en bastan neden anlatmadınız olanları? anladıgım kadarıyla her kosulda destek olacaklarmıs. küçük de değilsiniz anlamadım keşke korunsaydınız. almanyadayken eşinizi sevdiğinizi özlediğinizi soyluyorsunuz ama o size küfrediyor, sevgi boyle bişey degil lütfen kendinize gelin. biran once ailenizin yanına donmeye bakın, ayda bir türkiye ye gelirsiniz cocugunuzu babasına gostermek icin, birkac gün kalır donersiniz. boyle bir adama fazla bile ama sonucta babası, cocugunuz icin katlanacaksınız. üzüldüm biran once kurtulun bu adamdan

Nerden başlayayım?

Hadi tanımadan evlendin, hadi yazıştın ettin(bu tanımak değil) gittin gördün ilk günden gördün yüzlerini(!) kendine bunu nasıl yaptın annesine cinsellik tarif eden hadi hazırlan diyen erkek müsfettesinin yanından nasıl çıkıp gidemedin, o gün gitseydin şimdi bunlarla uğraşacak mıydın?

Hadi gitmedin, devamlı olarak görmeye devam ettin gerçek yüzlerini, neden çocuk yokken katlandın? Çünkü senin de tutturduğun gelenekler işte tam olarak bunlar.

Son olarak tüy dikip çocuk yaptın, çünkü geleneklerin de bunlar var, kadının görevi çocuk doğurmak eşiyle ilgilenmek eş ailesine hizmet etmek, çünkü sen kadınsın geri duracaksın. Boşanma nedeni olmamış senin için bunlar.

Ta ki sana artık artık diyorum ne yazık küfür etmeye başlayınca anlamışsın ki heralde geleneğinde bu yok, bir şeyleri farketmeye başlamışsın.

Almanya gibi bir şansın olsun, gel bunlarla uğraş, hala seni manipüle etmelerine izin ver.

Bir şey diyeyim mi? Keşke senin imkanlarınla bizim gibi birilerine denk gelseydi bu adam ve bu aile, onu feleğin çemberinden geçirip ben neyime güvenmişim dedirtirdik. Bulmuş sizin gibisini, dön tabi arkana bile bakma, hatta aileni Almanya’yı da sil, çocuğunu ver deli adamla anasının eline sen de işte geleneklerinle mutlu mutlu yaşa.

Almanyayi hak etmek diye birseymi var?

Boşan demek en son isteyeceğim şey aslında evli bir insan için çünkü evlendikten sonra çok düzüşmek gerekiyor bu kararı alabilmek için. Fakat şunu demem gerekiyor ki;mutlu değilsen umutlu değilsen maddi problemin yoksa ailenin yanında daha huzurlu isen ayrılmış bir kadın olmaktan gurur duy,gurur duy ki sana bu eziyeti yapanlar cezasını çeksin hem bu dünyada hem ahirette. Şöyle de yapabilirsin eğer ayrıldıktan sonra kendini daha iyi hissedeceğine inanıyorsan boşanmak istediğini emin bir şekilde söyle ve kenara çekil bak bakalım annesinin oğlunun tavırları değişiyor mu? Belki de ne de olsa ayrılmaz diye bu egemenliği sürdüyorlar. Eğer ki ayrılmanı istemiyorlarsa otur anlaşma yap bundan sonrasında istediklerin için bu da vereceğin son şans olur. Ya da tamam ayrıl şeker göze al eğer alabilirsen uygula her iki türlü de senin faydana ama onlara da da katlanma bebeğini düşün psikolojisinin bozulmasına izin verme evladının.

Boşan demek en son isteyeceğim şey aslında evli bir insan için çünkü evlendikten sonra çok düşünmek gerekiyor bu kararı alabilmek için. Fakat şunu demem gerekiyor ki;mutlu değilsen umutlu değilsen maddi problemin yoksa ailenin yanında daha huzurlu isen ayrılmış bir kadın olmaktan gurur duy,gurur duy ki sana bu eziyeti yapanlar cezasını çeksin hem bu dünyada hem ahirette. Şöyle de yapabilirsin eğer ayrıldıktan sonra kendini daha iyi hissedeceğine inanıyorsan boşanmak istediğini emin bir şekilde söyle ve kenara çekil bak bakalım annesinin oğlunun tavırları değişiyor mu? Belki de ne de olsa ayrılmaz diye bu egemenliği sürdüyorlar. Eğer ki ayrılmanı istemiyorlarsa otur anlaşma yap bundan sonrasında istediklerin için bu da vereceğin son şans olur. Ya da şans falan verme direk karar ver ayrıl,eğer bunu artık göze alabilirsen uygula her iki türlü de senin faydan olur ama onlara katlanma bebeğini düşün psikolojisinin bozulmasına izin verme evladının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…