Hayir rahatsiz olmuyordum cunku ev isini yemek vs beraber yapiyoduk eltimle bu sefer hepsini tek basima yapiyorum kayinvalidem ve eltim odada oturuyo ben hizmet ediyorum e canim birazda yardim etsin yani madem etmiyo hergun hergun gelip benim rahatimi bozmaya hakki yok. Ben onun evine gittigimde niye geldin der gibi surat yapiyo e ben niye buna karsilik o kadar kendimi yoruyorum zamanimi harciyorum ???
Öyledir elbet yoksa niye hergün gelsin ki dimi soyleyim diyorum sonra surda 3 ay kaldi sabret diyorum bakalim nereye kadarHaklısın ama yaşın genç sen onların hizmetçisi değilsin ezdirme kendini eşinede söyle kafamı dağıtmak istiyorum aileme gidicem de..eltinede kv lafını esirgeme..yaşın geçince çok pişman olursun neden demedim diye..eltin kaldırsın az mabadını senin hizmetçi olman onun hoşuna mı gidiyor her gün orada
Kaynim evdeyken rahat degilim. Eltim varkende surekli hizmet etmek durumunda oldugum icin hergun hergun bunaliyorum. Evdeyken her isi beraber yapiyoduk eltimle. Kaynim geldigindede odada fazla oturmuyodu bende istedigim islerimi yapiyodum istedigim zaman uykum geldiginde odama gidebiliyordum vsEltinden değil kaynımdan rahatsız oluyorum demişsin
Ev işi değil konu
Kaynım akşam geliyor rahat edemiyorum diyorsun
Ben de aynı evde iken sıkıntı yoktu şimdi neden oldu diyorum
Kaynim evdeyken rahat degilim. Eltim varkende surekli hizmet etmek durumunda oldugum icin hergun hergun bunaliyorum. Evdeyken her isi beraber yapiyoduk eltimle. Kaynim geldigindede odada fazla oturmuyodu bende istedigim islerimi yapiyodum istedigim zaman uykum geldiginde odama gidebiliyordum vs
Valla ister inan ister inanma kayninvalidem gelir yatma der eltingil gitsin oyle yat der yok dersem bana kızar demiyimde yani morali bozulur sonra bana tavır yaparSen yine işini yap git uyu kaynın uyuma mı diyecek
Sen kendinden ödün verirsen herkes rahata alışır
Yok kayinbabam var da o aksam 12 gelir sabah 8 gider 3 ay sonra esimle ayrilcaz zaten o yuzden bu kadar sabrediyorum. İlk basta kabul etmediler ama esim konustu tamam dedilerElti ayri eve ckmis. Kayinpeder yok sanirim. Kayinvalde dublex evde tek yasicak siz baska evde yasicak misiniz bence bu duzen boyle gidicek asil sorunlarin esin gelince baslicak gb geldi bana allah yardimcin olsunda dublex bile olsa ev ev ustune kurulmaz tavsiye bu konuda pasip lma ayri eve cik
Valla ister inan ister inanma kayninvalidem gelir yatma der eltingil gitsin oyle yat der yok dersem bana kızar demiyimde yani morali bozulur sonra bana tavır yapar
Geçmiş olsun o zaman.İzin vermiyolar
Kv. Kb. Da esimde istemedi.. tabi oyle dedim bi ara ama buyuk bi kavga cikti gelin boyle olmaz iste bize hizmet etmiyo dediler eger esim beni sevmese bosandirirlardi bile o yuzden susuyorum sabrediyorum az kaldi diyorum ama bazen iste bogaza kadar geliyo
İzin vermiyorlar ona iste ..
Sizin karar verme yetiniz yok mu? Siz yetişkin bir bireysiniz farkına varın Allah aşkına. İzin vermiyorlar ne demek onlar sizin sahibiniz değil ...İzin vermiyolar
Yapani buldu mu yaptirir bu kv ler canim surekli bekler hem neymis yaa kocam olmayacak kaynim gelcek ikide bir ne sacma gelmek istediklernde kabul etme bahane bul surekli bosver yuz verdi mi basa cikamazsin esin gelince bu defa da oglumuzu gorelim ozledim dye sizden cikmazlar uzak ve soguk durKızlar biz 9 ay önce eltim kayınvalidem ve ben birlik oturuyoduk ev dublex olduğu için o çatı kakında oturuyodu 9 ay önce ayrıldı. Neyse benim eşim yanımda değil askerde 3 ayı kaldı hayırlısıyla. Kayınvalidem çok iyi niyetli temiz kalpli biridir severimde sayarımda her konuda lakin eltim ayrıldığından bu yana nerdeyse hergün evlerine gider beni götürmez ve gelirkende yanında getirir çay koy yemek hazırla vs. Herseyi ben yaparım ve yetmezmiş gibi kayınvalidem eltine akşamda burda kalın oğlumda gelsin beraber yemek yiyelim vs der eğer eltimgil kabul etse yatılıya kaldırır benim hep onlara hizmet etmek ve iyi davranmaı iste o derece yani... ama bende sıkıldım bu durumdan yani yapmak istediğim işlerim kalıyo kaynım geldiği için rahatta edemiyorum .. bunu belli etmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum söylesem bunu kayınvalideme suçlu ben olucam söylemesem 2 türlü... Şurda 3 ay kaldı sabret diyorum kendime ama sabırda bi yere kadar.. off kızlar ne yapmamı önerirsiniz vallahi bunaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?