• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve eltim beni deli ediyorlar haksız mıyım sizce?

Kizlar cok ozur dilerim ama ne kadar evliligi yipratici sozler kullaniyorsunuz. Bakin evlilik ozveri ister. Hemen oyle git,sinik olma laflari ne kadar dogru. Cunku anladigim kadarıyla bu kizcagizimizin evlendigi esinin ailesi bu sekil yasamayi benimsemis insanlar cunku bu yasanilanlar normal degil ve bunu normal goruyor olmalari konuyu onlarin gozunde normallestirir. Kuzum senin yapacagin sey eşini beklemek ve geldiginde sen onun karisisin. Esler bizim çocuklarımızdir. Akilli kadin eşini yonlendirir. Esin geldiginde tatli dilinle soyle hafif yanasarak icten ice ayrilmak istediginin mesajlarini verirsin. Ama direk annen bana bunu yapti su bana sunu yapti deme. Unutma annesi ve abisi senden once de vardi. Onlari kotulemen itici olur. Alttan alta işleyin ayol kocalarinizi. Akilli kadinsin bunu yap. Fevri olmayalim arkadaslar. Yasanilanlar dogru degil bunu tasvip etmiyorum. Ama adımlarınızi evliligi yikmaya yönelik degil kocanizi kendi yaniniza cekerek ilerleyin

Kızlar biz 9 ay önce eltim kayınvalidem ve ben birlik oturuyoduk ev dublex olduğu için o çatı kakında oturuyodu 9 ay önce ayrıldı. Neyse benim eşim yanımda değil askerde 3 ayı kaldı hayırlısıyla. Kayınvalidem çok iyi niyetli temiz kalpli biridir severimde sayarımda her konuda lakin eltim ayrıldığından bu yana nerdeyse hergün evlerine gider beni götürmez ve gelirkende yanında getirir çay koy yemek hazırla vs. Herseyi ben yaparım ve yetmezmiş gibi kayınvalidem eltine akşamda burda kalın oğlumda gelsin beraber yemek yiyelim vs der eğer eltimgil kabul etse yatılıya kaldırır benim hep onlara hizmet etmek ve iyi davranmaı iste o derece yani... ama bende sıkıldım bu durumdan yani yapmak istediğim işlerim kalıyo kaynım geldiği için rahatta edemiyorum .. bunu belli etmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum söylesem bunu kayınvalideme suçlu ben olucam söylemesem 2 türlü... Şurda 3 ay kaldı sabret diyorum kendime ama sabırda bi yere kadar.. off kızlar ne yapmamı önerirsiniz vallahi bunaldım...

Sizi neden götürmüyor yanında??

Annenle aynı şehirde yaşıyosan annenin yanına git eşin zaten yokmuş yada eşin gelene kadar sabır ama taviz verme kendini hizmetçi gibi alıştırtma onlara saygısızlık yapma ama kendi isteklerini yapacağın işlerini de yap.

Eltin gelin olmuyo mu bide hizmetmi bekliyo hergün aynı eve giden 7 kat el olsa hazır yiyip kalkmaz bence kv değil eltiye yönel sen ona iş buyur kendini bişey sanmasin

Onlar izin vermiyorsa izinsiz gitmem diyorsan baban gelsin alsin seni

Sanırım her iki ailede bu tür evliliğe alışkın. O yüzden sizin ailenizin onayı var.

İnşallah olması gereken gibi bir evliliğe tez zamanda kavuşursunuz. Bu düzenin böyle gitmemesi adına kendi evlatlarınıza doğruyu göstermenizi çok isterim

Back