Eltim sizce nasıl biri?

Arkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.

2 ay kadar önce “spirali olanlar da hamile kalabiliyormuş kazara” diye bi konu açmıştı bana kendisinde de var ben bi art niyet aramadım. (Kendisinde spiral var :) )

Düğünümüze 1 ay var ve geçen gün beni kenara çekip hamile olma ihtimali olduğunu söyledi. Ben tabi sevindim ama inanın onun 1 gram samimi olduğuna inanmıyorum.
Bugün yine yazdı bana test yaptırdım %98 hamileyim inşallah sende kalırsın aramızda ay olur spiralle kaldım inanamıyorum Rabbim ol der ve olur vsvsvs.

Arkadaşlar linçlemişsiniz ama benim takıldığım konu bana bunu söylemek zorunda değil tabi ama ısrarla doktor bu nasıl bi mucizedir yerinden hiç oynamamış falan demiş ben diyorum şimdi keseyi gördünüz mü doktora gittik test yapacak dış gebelik olmasın diye diye geçiştiriyor. İnanın hiç kimsenin çocuğuyla ilgilenmiyorum fakat bari yalan söylemeyin. Kimse aptal değil arkadaşlar.
(Hastanede çalıştım o yüzden soruyorum olağanı)

Hamileliği öne geçmek için Şuan planladığını düşünüyorum. Yoksa isterse 10 tane doğursun.
Bu elti mi yoksa fesatlık abidesi mi nasıl davranmalıyım ? Yorumunuz nedir?

Ayrıntı: elti kayınvalideyle beraber yaşıyor yıllardır ama konuşmuyorlar ve eltim kapalı ben açığım bu zamana kadar herşeyi eleştiriyordu ailelerin yanında genelleyerek makyajı, epilasyona gitmeyi, modern kapalıları. Şuanda makyajda yapıyor, tüyde aldırıyor. O zaman niye eleştirdin ben yapıyorum diye mi?
Spiral yüze yüz korur diye bir tabirmi var varsa eger taktırıp salicam herşeyi derdi tasayi yani. Ne kadar sacmalamissin. Oldu sen evlendin diye onlarda hemen bı bebek yapalım dedi ve Allah'ın işi işte oldu 😂

Arkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.

2 ay kadar önce “spirali olanlar da hamile kalabiliyormuş kazara” diye bi konu açmıştı bana kendisinde de var ben bi art niyet aramadım. (Kendisinde spiral var :) )

Düğünümüze 1 ay var ve geçen gün beni kenara çekip hamile olma ihtimali olduğunu söyledi. Ben tabi sevindim ama inanın onun 1 gram samimi olduğuna inanmıyorum.
Bugün yine yazdı bana test yaptırdım %98 hamileyim inşallah sende kalırsın aramızda ay olur spiralle kaldım inanamıyorum Rabbim ol der ve olur vsvsvs.

Arkadaşlar linçlemişsiniz ama benim takıldığım konu bana bunu söylemek zorunda değil tabi ama ısrarla doktor bu nasıl bi mucizedir yerinden hiç oynamamış falan demiş ben diyorum şimdi keseyi gördünüz mü doktora gittik test yapacak dış gebelik olmasın diye diye geçiştiriyor. İnanın hiç kimsenin çocuğuyla ilgilenmiyorum fakat bari yalan söylemeyin. Kimse aptal değil arkadaşlar.

Hamileliği öne geçmek için Şuan planladığını düşünüyorum. Yoksa isterse 10 tane doğursun.

Ayrıntı: elti kayınvalideyle beraber yaşıyor yıllardır ama konuşmuyorlar ve eltim kapalı ben açığım bu zamana kadar herşeyi eleştiriyordu ailelerin yanında genelleyerek makyajı, epilasyona gitmeyi, modern kapalıları. Şuanda makyajda yapıyor, tüyde aldırıyor. O zaman niye eleştirdin ben yapıyorum diye mi?
Samimi olma derim oldukça itici fesat biri. Sakın hemen çocuk yapmayın evliliğin tadını çıkartın. Sanırım kendisi gezemiyor çocuklarla sana şimdiden çocuk fikrini aşılıyor ki evde kal çok vaktin olmasın diye her şeyi düşünüyordur. Çok tehlikeli mesafeli ol

Siz biraz kötü düşünüyor olabilir misiniz🙈Hamile olabilir sizin önünüze hamile kalarak nasıl geçti hiç anlamadım. Hamile kalmakla öne geçmenin ne alakası var? Düğününüzü mü gölgede bırakacağını düşünüyorsunuz? Siz nişanlısınız zaten. Onun da zaten 2 çocuğu varmış. Siz bence başka şeylerden dolayı eltinizden rahatsız olmuşsunuz her yaptığı batıyor.
Bazı insanlar maalesef böyle hamile olunca ilgi alaka bende olur düşünüyor eltiside öyle düşünmüştür benim elitimde yaptı aynısını

Şimdi eltin fesattır değildir bilemem Allah herkese gönlüne göre versin. Benim eltim de safoz bi kızcağızdır benden küçük yaşça kayınvalidemle yaşıyor ve daha bizim evlilik ufukta görünmüyorken hamile kaldı.
Sonra noldu biliyor musun o doğum yapıcak diye bizim isteme tanışma ertelenmek istendi. Doğum yaptı diye nişan alışverişleriydi gidip gelmelerdi yok sayıldı. Düğün tarihi belirlemeye gidilince çocuğun agucukları konuşuldu.
Yani isteyerek yapmadı tabi eminim ama biz ikinci plana atıldık. Hatta plandan tamamen çıkarıldık. Asla yeni gelin muamelesi görmedim yok sayıldım. Müstakbel kayınvalideceğimin gözü sanki dünyaya gelen ilk torun kendisindeymiş gibi başka hiçbir şeyi görmedi.
Gerçi bizimki ilk torundu sizin 3. olacak ama şimdiden Allah yardımcın olsun. Sana tavsiyem asla hiçbir şeyini anlatma. Mesafe koy ve her şeye gülümse. Bu kızı biz üzemiyoruz şu işe bak diyip kudursunlar.

Fesatlık yok bence sonucta yeni evlisiniz,yıllardır çocuğunuz olmuyosa o zaman bu şekilde söylüyorsa o zaman Fesatlıktır.
Benim anakonda eltim öyle yapti çünkü,tüp bebeğimin negatif olduğunu öğrendiğimiz gece,herkesi gizliyip wptan durum yapmisti annelik ile ilgili sözler,bebeğinin fotolarini vs.
Fesatlık bu kadin size cok yakin davraniyo ben hissettimkendi
Sizin başınıza gelince size yapan eltiniz fesat, bana gelince kötü düşünen ben. Herkes başına geleni önemsiyor…

Kendinize gelince size yapan eltiniz fesat. Benim açtığım konuda herkes beni suçlamış. Herkes kendine yapılanı kötü biliyor demek ki pes 🫠

Şimdi eltin fesattır değildir bilemem Allah herkese gönlüne göre versin. Benim eltim de safoz bi kızcağızdır benden küçük yaşça kayınvalidemle yaşıyor ve daha bizim evlilik ufukta görünmüyorken hamile kaldı.
Sonra noldu biliyor musun o doğum yapıcak diye bizim isteme tanışma ertelenmek istendi. Doğum yaptı diye nişan alışverişleriydi gidip gelmelerdi yok sayıldı. Düğün tarihi belirlemeye gidilince çocuğun agucukları konuşuldu.
Yani isteyerek yapmadı tabi eminim ama biz ikinci plana atıldık. Hatta plandan tamamen çıkarıldık. Asla yeni gelin muamelesi görmedim yok sayıldım. Müstakbel kayınvalideceğimin gözü sanki dünyaya gelen ilk torun kendisindeymiş gibi başka hiçbir şeyi görmedi.
Gerçi bizimki ilk torundu sizin 3. olacak ama şimdiden Allah yardımcın olsun. Sana tavsiyem asla hiçbir şeyini anlatma. Mesafe koy ve her şeye gülümse. Bu kızı biz üzemiyoruz şu işe bak diyip kudursunlar.
🫠🫠🫠🫠

Alt tarafı 3 göz eve sıkışmış Anadolu köylüsü, sanırsın Koçlara Sabancılara gitmiş bu elti, abartmasak mı?
Sabancılar farklı evlerde mi yaşıyorlar hep dip dibeler 😂 sen kimsinde insanları sınıfa ayırıyorsun? Sen kimsin çingene mi dağ çobanı mı? Çobanda insan çingene de Anadolu köylüsü de . Hadi naşş

Eltim ilk söylediği hamileliği güya düşük yaptı sonradan öğrendim bizim düğünden önce spirali çıkartmış ama bilerek söylemedi ağzından kaçırdı.
Şuan da 6 aylık hamile 😀
Ne sacma aile iliskisi, siz niye dis kapının mandaliyken gireceginiz aileden birilerinin seks hayatina bu kadar hakimdiniz, niye sizle paylasiliyordu tum bunlar. Birak kayin ailemi, ailemden kim nasil ne sekilde korunur, hic bilmem.

Cok sacma lakayt bi aile, Allah size sabir versin.

Ne sacma aile iliskisi, siz niye dis kapının mandaliyken gireceginiz aileden birilerinin seks hayatina bu kadar hakimdiniz, niye sizle paylasiliyordu tum bunlar. Birak kayin ailemi, ailemden kim nasil ne sekilde korunur, hic bilmem.

Cok sacma lakayt bi aile, Allah size sabir versin.
Ağzımı yokluyordu sandı ki ben hemen doğurucam. E yeni gelin bebekte olursa eyvah o kenarda ezilecek gibi hissetti cahillik diyorum sadece. Olsun 10 tane doğurdun vallah gözüm yok herkes kendi büyütecek. Onun gözünün korkmama sebebi evde bekar amca var masraflar ondan çocuklara bakan çokkk 😀

Kıskançlık için yapmış olabilir bizim çocuğumuz yok olmuyor eltim benden 5 yıl sonra evlendi 6 ay sonra hamile kaldı doğurdu sonra biz tüp bebek yapmaya başladık onun çocuğu 1 bucuk yaşındaydı ve çocuk düşünmediğini söylemişti sonra bizim tedavi tutmadı 2 ay sonra öğrendim ki 3 aylık hamile meğer tam biz tedavi görürken yapmış sürekli kıskanır ağzıyla söyler esin sana çok iyi davranıyor seni seviyor falan diye benim eşim böyle değil der bilerek yaptığına eminim😔
Acaba sizi kırmamak için söylememiş olabilirmi

Sabancılar farklı evlerde mi yaşıyorlar hep dip dibeler 😂 sen kimsinde insanları sınıfa ayırıyorsun? Sen kimsin çingene mi dağ çobanı mı? Çobanda insan çingene de Anadolu köylüsü de . Hadi naşş
Kaç ay geçmiş aradan ama hala bi şeyler taze kalmış galiba. Bu kafayla daha çok çekeceğiniz var yazık size.

sabancıların hangileri aynı evde yaşıyor? Hepsi farklı farklı evlerde yaşıyorlar. Hangi hayal dünyasında yaşıyosun bacım sen? Zenginler hiç komün halinde yaşamıyolar. İstanbullu gelin, yalı çapkını falan izleyip gerçek sandın sen herhalde

sabancıların hangileri aynı evde yaşıyor? Hepsi farklı farklı evlerde yaşıyorlar. Hangi hayal dünyasında yaşıyosun bacım sen? Zenginler hiç komün halinde yaşamıyolar. İstanbullu gelin, yalı çapkını falan izleyip gerçek sandın sen herhalde
O dizileri izlemiyorum ben canım saçma geliyor sen izliyorsun demek kii kıyamamm izlerken kendini kaybediyorsundur eminim 😂😂😂😂

Kendinize gelince size yapan eltiniz fesat. Benim açtığım konuda herkes beni suçlamış. Herkes kendine yapılanı kötü biliyor demek ki pes 🫠
Eltiniz nasıl becermis kaymamış spiral ile hamile kalmayı. Bende de var on yılı geçti. Eltinizde kese göründü mü. Dış gebelik değildir insallah

Benim eltimde ben birinciyi dogurmadan ikinciyi dogurdu ben ikinciyi dogurmadanda üçüncuyu dogurdu ama bundan bana ne yani kaç tane dogurur dogursun kendi bilir sizde takilmayin böyle şeylere o dogurdu diye sizdemi dogurmalisiniz hemen yarişmada degilsiniz sizin ayri hayatiniz var boṣ verin.

X