• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve eltim beni deli ediyorlar haksız mıyım sizce?

Hayir rahatsiz olmuyordum cunku ev isini yemek vs beraber yapiyoduk eltimle bu sefer hepsini tek basima yapiyorum kayinvalidem ve eltim odada oturuyo ben hizmet ediyorum e canim birazda yardim etsin yani madem etmiyo hergun hergun gelip benim rahatimi bozmaya hakki yok. Ben onun evine gittigimde niye geldin der gibi surat yapiyo e ben niye buna karsilik o kadar kendimi yoruyorum zamanimi harciyorum ???

Eltinden değil kaynımdan rahatsız oluyorum demişsin

Ev işi değil konu

Kaynım akşam geliyor rahat edemiyorum diyorsun

Ben de aynı evde iken sıkıntı yoktu şimdi neden oldu diyorum

Haklısın ama yaşın genç sen onların hizmetçisi değilsin ezdirme kendini eşinede söyle kafamı dağıtmak istiyorum aileme gidicem de..eltinede kv lafını esirgeme..yaşın geçince çok pişman olursun neden demedim diye..eltin kaldırsın az mabadını senin hizmetçi olman onun hoşuna mı gidiyor her gün orada
Öyledir elbet yoksa niye hergün gelsin ki dimi soyleyim diyorum sonra surda 3 ay kaldi sabret diyorum bakalim nereye kadar

Eltinden değil kaynımdan rahatsız oluyorum demişsin

Ev işi değil konu

Kaynım akşam geliyor rahat edemiyorum diyorsun

Ben de aynı evde iken sıkıntı yoktu şimdi neden oldu diyorum
Kaynim evdeyken rahat degilim. Eltim varkende surekli hizmet etmek durumunda oldugum icin hergun hergun bunaliyorum. Evdeyken her isi beraber yapiyoduk eltimle. Kaynim geldigindede odada fazla oturmuyodu bende istedigim islerimi yapiyodum istedigim zaman uykum geldiginde odama gidebiliyordum vs

Kaynim evdeyken rahat degilim. Eltim varkende surekli hizmet etmek durumunda oldugum icin hergun hergun bunaliyorum. Evdeyken her isi beraber yapiyoduk eltimle. Kaynim geldigindede odada fazla oturmuyodu bende istedigim islerimi yapiyodum istedigim zaman uykum geldiginde odama gidebiliyordum vs

Sen yine işini yap git uyu kaynın uyuma mı diyecek

Sen kendinden ödün verirsen herkes rahata alışır

Uc ay sonra nadil ayri eve cikicaksiniz? Esinin isi hazir mi? Evi var mi? Esyalariniz duzuldu mu? Ve en onemlisi madem askere gidecrkti ailen evlensinler ama bizimle kalicak kizimiz oglan donene kadar diyemedi mi? Yani es askerde bayan kayin elti kaynana ayni evde vallahi pesss ya siz cooooook iyidiniz yada kimsenin aklina bu ince dusunce gelmemis ki siz rahat edesiniz

Elti ayri eve ckmis. Kayinpeder yok sanirim. Kayinvalde dublex evde tek yasicak siz baska evde yasicak misiniz bence bu duzen boyle gidicek asil sorunlarin esin gelince baslicak gb geldi bana allah yardimcin olsunda dublex bile olsa ev ev ustune kurulmaz tavsiye bu konuda pasip lma ayri eve cik

Sen yine işini yap git uyu kaynın uyuma mı diyecek

Sen kendinden ödün verirsen herkes rahata alışır
Valla ister inan ister inanma kayninvalidem gelir yatma der eltingil gitsin oyle yat der yok dersem bana kızar demiyimde yani morali bozulur sonra bana tavır yapar

Elti ayri eve ckmis. Kayinpeder yok sanirim. Kayinvalde dublex evde tek yasicak siz baska evde yasicak misiniz bence bu duzen boyle gidicek asil sorunlarin esin gelince baslicak gb geldi bana allah yardimcin olsunda dublex bile olsa ev ev ustune kurulmaz tavsiye bu konuda pasip lma ayri eve cik
Yok kayinbabam var da o aksam 12 gelir sabah 8 gider 3 ay sonra esimle ayrilcaz zaten o yuzden bu kadar sabrediyorum. İlk basta kabul etmediler ama esim konustu tamam dediler

Hergün gelmiyordur herhalde nasıl işleriniz kalıyor ikiside mi oturuyor hiç.mi kalkmıyor yani gelse gelse en fazla haftada bir geliyordur zaten o zaman sizde abla frl beraber yapalım falan de. keşke eşiniz askerden gelince evlenseydiniz anneniz nerede biraz ona gidin

Valla ister inan ister inanma kayninvalidem gelir yatma der eltingil gitsin oyle yat der yok dersem bana kızar demiyimde yani morali bozulur sonra bana tavır yapar

Yapsın az suratı düşünce hep onun dediği olursa o da bunu kullanır

Nasıl çocuk ağladı diye her istediğini yapmıyorsak bu Kv için de geçerli azıcık suratı düşmesin diye bu kadar çabaya gerek yok

Onlar gidince yat derse de yabancı değil onlar bu evin insanı dersin oldu bitti

Gerekirse de ayrılmadan önce yatıyordum ya şimdi ayrı evleri oldu diye neden yatamayım de geç

Kv. Kb. Da esimde istemedi.. tabi oyle dedim bi ara ama buyuk bi kavga cikti gelin boyle olmaz iste bize hizmet etmiyo dediler eger esim beni sevmese bosandirirlardi bile o yuzden susuyorum sabrediyorum az kaldi diyorum ama bazen iste bogaza kadar geliyo

sen gelinsen eltin de gelin.. o mantıktaki eltiyi de tahmin edebiliyorum gerçi, ohh her akşam geliyor o eve misafir gibi hizmet ediliyor, evinde olsa kendi yapacak ama kv evinde keyif yapıyor.
annene anlatsan durumunu mesela, baban dese kızım biraz da bizde kalsın diye, babana da mı karşı çıkarlar?

yaşın da küçükmüş daha, eltin kaç yaşında? bana açıkçası eşin askerden gelse bile en azından 1 sene daha onlarla oturursunuz gibi geldi maalesefm daha eşinin işi olacak, ev bulunacak, eşya alınacak az masraf değil eve çıkmak..

Abooo ben hayatta yapmazdim yenge gel de birseyler hazirlayalim.yicekmisiniz derdim evet derse eyi gel madem yapak derdim isim var benimde zaten felan derim

Kızlar biz 9 ay önce eltim kayınvalidem ve ben birlik oturuyoduk ev dublex olduğu için o çatı kakında oturuyodu 9 ay önce ayrıldı. Neyse benim eşim yanımda değil askerde 3 ayı kaldı hayırlısıyla. Kayınvalidem çok iyi niyetli temiz kalpli biridir severimde sayarımda her konuda lakin eltim ayrıldığından bu yana nerdeyse hergün evlerine gider beni götürmez ve gelirkende yanında getirir çay koy yemek hazırla vs. Herseyi ben yaparım ve yetmezmiş gibi kayınvalidem eltine akşamda burda kalın oğlumda gelsin beraber yemek yiyelim vs der eğer eltimgil kabul etse yatılıya kaldırır benim hep onlara hizmet etmek ve iyi davranmaı iste o derece yani... ama bende sıkıldım bu durumdan yani yapmak istediğim işlerim kalıyo kaynım geldiği için rahatta edemiyorum .. bunu belli etmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum söylesem bunu kayınvalideme suçlu ben olucam söylemesem 2 türlü... Şurda 3 ay kaldı sabret diyorum kendime ama sabırda bi yere kadar.. off kızlar ne yapmamı önerirsiniz vallahi bunaldım...
Yapani buldu mu yaptirir bu kv ler canim surekli bekler hem neymis yaa kocam olmayacak kaynim gelcek ikide bir ne sacma gelmek istediklernde kabul etme bahane bul surekli bosver yuz verdi mi basa cikamazsin esin gelince bu defa da oglumuzu gorelim ozledim dye sizden cikmazlar uzak ve soguk dur

Ya nası iş bu allah aşkına sen besle büyüt gözünden sakın sonra da nikahlandı diye elalem kızını senin evine gelmesine izin vermesin. Senin kıyamadığına bide hizmetçilik yaptırsın. Bu geri kafalı zihniyet ne zaman değişecek artık ya.
Siz askerliğini yapmamış adamla niye evlendiniz ve aileniz buna nası izin verdi.
Hadi evlendiniz bu adamın askere gideceği belli ailen neden baştan pazarlığını yapmadı neden oğlan askerdeyken kız benim evimde olacak demedi.

Back