Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalidem ve eltim beni deli ediyorlar haksız mıyım sizce?
- Konu Sahibi Fruma
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- elti evlilik kayınvalide
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Sabir sabir sabir...Kızlar biz 9 ay önce eltim kayınvalidem ve ben birlik oturuyoduk ev dublex olduğu için o çatı kakında oturuyodu 9 ay önce ayrıldı. Neyse benim eşim yanımda değil askerde 3 ayı kaldı hayırlısıyla. Kayınvalidem çok iyi niyetli temiz kalpli biridir severimde sayarımda her konuda lakin eltim ayrıldığından bu yana nerdeyse hergün evlerine gider beni götürmez ve gelirkende yanında getirir çay koy yemek hazırla vs. Herseyi ben yaparım ve yetmezmiş gibi kayınvalidem eltine akşamda burda kalın oğlumda gelsin beraber yemek yiyelim vs der eğer eltimgil kabul etse yatılıya kaldırır benim hep onlara hizmet etmek ve iyi davranmaı iste o derece yani... ama bende sıkıldım bu durumdan yani yapmak istediğim işlerim kalıyo kaynım geldiği için rahatta edemiyorum .. bunu belli etmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum söylesem bunu kayınvalideme suçlu ben olucam söylemesem 2 türlü... Şurda 3 ay kaldı sabret diyorum kendime ama sabırda bi yere kadar.. off kızlar ne yapmamı önerirsiniz vallahi bunaldım...
- 19 Ağustos 2014
- 135
- 80
- 28
- 33
Aynen ben de onu anlamadım önceden bir arada kalıyorlarmış sıkıntı yokmuş.Ayrılınca rahatsız olmaya başlamış. Ayrıca o evde uzun süre yaşamış olan elti her ne kadar o evden ayrılmışsa da orda misafir sayılmaz artık . Gerekirse bazen konu sahibi oturur o yapar dimi yaniEee ev ayrılmadan rahat ediyordun da şimdi mi kaynın rahatsız etti
Ev Kv nin evi istediğini çağırır
Arada laf vur sen bu evin düzenini bilirsin misafir sayılmazsın vs diye
git annende kal biraz da
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
Orası o rahatsız olduğun kaynının evi yalnız.
İstediği gibi gider gelir kalır da.
Beğenmiyosanız annenizin evinde kalın.
Ya da eşiniz askerliği bitirmeden evlenmeseydiniz.
Burası kaynımın evi değil bana göre eşimin evi. İstediği gibi gelir gider ona bisey demiyorum ama ben kaynımın eltimin hizmetçisi değilim hergün hergün benimde işlerim güçlerim var. Annemin evinde kalmama izin vermediler yoksa durmazdım siz yaşamadiginiz icin bilmiyosunuz bence bi kadar onyargili olmayin.Orası o rahatsız olduğun kaynının evi yalnız.
İstediği gibi gider gelir kalır da.
Beğenmiyosanız annenizin evinde kalın.
Ya da eşiniz askerliği bitirmeden evlenmeseydiniz.
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
Hayir rahatsiz olmuyordum cunku ev isini yemek vs beraber yapiyoduk eltimle bu sefer hepsini tek basima yapiyorum kayinvalidem ve eltim odada oturuyo ben hizmet ediyorum e canim birazda yardim etsin yani madem etmiyo hergun hergun gelip benim rahatimi bozmaya hakki yok. Ben onun evine gittigimde niye geldin der gibi surat yapiyo e ben niye buna karsilik o kadar kendimi yoruyorum zamanimi harciyorum ???Eee ev ayrılmadan rahat ediyordun da şimdi mi kaynın rahatsız etti
Ev Kv nin evi istediğini çağırır
Arada laf vur sen bu evin düzenini bilirsin misafir sayılmazsın vs diye
git annende kal biraz da
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
İzin vermiyorlar ona iste ..eşin askerden dönene kadar evinde kalsana
- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
Sizin durum normalde kvsiyle beraber oturanlardan bile daha kötüymüş. Kocan olmadığı halde orada ne işin var ki kendi ailende kalsana? Onun işlerini yapmak için ordaymışsın gibi zaten, kadın ne bekleyecek ki? Tabi ailenin durumunu bilmiyorum hayatta değillerse falan kusura bakma, onu yazmamışsın.Kızlar biz 9 ay önce eltim kayınvalidem ve ben birlik oturuyoduk ev dublex olduğu için o çatı kakında oturuyodu 9 ay önce ayrıldı. Neyse benim eşim yanımda değil askerde 3 ayı kaldı hayırlısıyla. Kayınvalidem çok iyi niyetli temiz kalpli biridir severimde sayarımda her konuda lakin eltim ayrıldığından bu yana nerdeyse hergün evlerine gider beni götürmez ve gelirkende yanında getirir çay koy yemek hazırla vs. Herseyi ben yaparım ve yetmezmiş gibi kayınvalidem eltine akşamda burda kalın oğlumda gelsin beraber yemek yiyelim vs der eğer eltimgil kabul etse yatılıya kaldırır benim hep onlara hizmet etmek ve iyi davranmaı iste o derece yani... ama bende sıkıldım bu durumdan yani yapmak istediğim işlerim kalıyo kaynım geldiği için rahatta edemiyorum .. bunu belli etmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum söylesem bunu kayınvalideme suçlu ben olucam söylemesem 2 türlü... Şurda 3 ay kaldı sabret diyorum kendime ama sabırda bi yere kadar.. off kızlar ne yapmamı önerirsiniz vallahi bunaldım...
- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
Senin kendi annenin evine gitmene izin vermeyebiliyorlarsa onlar ve sen buna uymak zorundaysan, kusura bakma hizmetçi olsan daha iyiydi, en azından istifa ederdin.Burası kaynımın evi değil bana göre eşimin evi. İstediği gibi gelir gider ona bisey demiyorum ama ben kaynımın eltimin hizmetçisi değilim hergün hergün benimde işlerim güçlerim var. Annemin evinde kalmama izin vermediler yoksa durmazdım siz yaşamadiginiz icin bilmiyosunuz bence bi kadar onyargili olmayin.
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
Ettiriyodu tabiki ama bana 1 diyosa onada 1 diyodu onr. Yemek o yapiyosa ev temizligini ben yapiyodum misafir geldiginde sofrayi o kufuyodu ben yikiyodum hic bi sorun olmuyodu ama bu sefer hepsini ben yapiyorum. Ben hergun gelmelerinden rahatsiz olmuyorum tabiki onlarinda evi. Ben sadece butun isleri bana yaptirmalarindan rahatsiz oluyorum benimki de can degil mi ama hergun hergun madem kayinvalidem getiriyo yardim da ettirsin yoksa benide dusunsun biraz haftada 1 gelse yeter ona 2 gunde bir 9 aydir..3 aile aynı evde nasıl yaşadınız vallahi bravo. Elti beraber otururken hizmet ettirmiyor muydu?
Yaş 19 yazıyor. Koca askerde. Cümbür cemaat oturtuluyor. Bu ailede böyle diye gelene gidene gelin hizmet ediyor. Yazık.
- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
- 773
Burası kaynımın evi değil bana göre eşimin evi. İstediği gibi gelir gider ona bisey demiyorum ama ben kaynımın eltimin hizmetçisi değilim hergün hergün benimde işlerim güçlerim var. Annemin evinde kalmama izin vermediler yoksa durmazdım siz yaşamadiginiz icin bilmiyosunuz bence bi kadar onyargili olmayin.
kim izin vermedi? kv ve kp mi? annenizin evinde kalmanıza kimse karısamaz unutmayın. o zaman sizin babanız da kv ile kalmanıza izin vermesin.
eşinize de tatlı dille söylerseniz sorun çıkarmaz herhalde.
kimseye hizmet etmek zorunda degilsiniz, geç otur cay mı koy dedi kv eltiniz icin ben yorgunum X koysun anne o da bu evin kızı sonuçta, diyin. ya da işiniz mi var hoşgeldiniz ama benim işlerim var oturamayacağım sizinle, diyin. söyleyebilin, bunlar kalp kıracak şeyler değil, kimseye kullandırtmayın kendinizi
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
Canım ailemin durumu iyi ama ailemde kalmami istemediler kv kb. hemde ailem baska sehirde zaten belkide ondandir bilmiyorumSizin durum normalde kvsiyle beraber oturanlardan bile daha kötüymüş. Kocan olmadığı halde orada ne işin var ki kendi ailende kalsana? Onun işlerini yapmak için ordaymışsın gibi zaten, kadın ne bekleyecek ki? Tabi ailenin durumunu bilmiyorum hayatta değillerse falan kusura bakma, onu yazmamışsın.
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
Kv. Kb. Da esimde istemedi.. tabi oyle dedim bi ara ama buyuk bi kavga cikti gelin boyle olmaz iste bize hizmet etmiyo dediler eger esim beni sevmese bosandirirlardi bile o yuzden susuyorum sabrediyorum az kaldi diyorum ama bazen iste bogaza kadar geliyokim izin vermedi? kv ve kp mi? annenizin evinde kalmanıza kimse karısamaz unutmayın. o zaman sizin babanız da kv ile kalmanıza izin vermesin.
eşinize de tatlı dille söylerseniz sorun çıkarmaz herhalde.
kimseye hizmet etmek zorunda degilsiniz, geç otur cay mı koy dedi kv eltiniz icin ben yorgunum X koysun anne o da bu evin kızı sonuçta, diyin. ya da işiniz mi var hoşgeldiniz ama benim işlerim var oturamayacağım sizinle, diyin. söyleyebilin, bunlar kalp kıracak şeyler değil, kimseye kullandırtmayın kendinizi
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
Senin kendi annenin evine gitmene izin vermeyebiliyorlarsa onlar ve sen buna uymak zorundaysan, kusura bakma hizmetçi olsan daha iyiydi, en azından istifa ederdin.
İzin vermiyolarEşiniz yokken neden siz de ailenize gitmiyorsunuz?
- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
Biz eski eltimle mutfaga beraber girerdik sizin gibi iste .is bölümü .tabi ayri evlerdeyiz.sonra bu arkadas cekti kendini geri mutfak isleri vs bana kitlendi .Ettiriyodu tabiki ama bana 1 diyosa onada 1 diyodu onr. Yemek o yapiyosa ev temizligini ben yapiyodum misafir geldiginde sofrayi o kufuyodu ben yikiyodum hic bi sorun olmuyodu ama bu sefer hepsini ben yapiyorum. Ben hergun gelmelerinden rahatsiz olmuyorum tabiki onlarinda evi. Ben sadece butun isleri bana yaptirmalarindan rahatsiz oluyorum benimki de can degil mi ama hergun hergun madem kayinvalidem getiriyo yardim da ettirsin yoksa benide dusunsun biraz haftada 1 gelse yeter ona 2 gunde bir 9 aydir..
Ikimizde de ay farkıyla çocuk var .o cocugunu bahane ediyor vs....
Sonra baktim olacak gibi değil , X ciğim suradan patates getirir misin .Xciğim pilavin altini kistim mi baksana ben bir su odayi süpüreyim
Oyle oyle kitlemek nasil oluyor tecrube etmistik
en kısa zamanda evinizin hanımı olmaniz dileği ile
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
İnsallah su 3 ay bi biteydi :)Biz eski eltimle mutfaga beraber girerdik sizin gibi iste .is bölümü .tabi ayri evlerdeyiz.sonra bu arkadas cekti kendini geri mutfak isleri vs bana kitlendi .
Ikimizde de ay farkıyla çocuk var .o cocugunu bahane ediyor vs....
Sonra baktim olacak gibi değil , X ciğim suradan patates getirir misin .Xciğim pilavin altini kistim mi baksana ben bir su odayi süpüreyim
Oyle oyle kitlemek nasil oluyor tecrube etmistik
en kısa zamanda evinizin hanımı olmaniz dileği ile
- 20 Ağustos 2015
- 6.490
- 15.604
- 248
Burası kaynımın evi değil bana göre eşimin evi. İstediği gibi gelir gider ona bisey demiyorum ama ben kaynımın eltimin hizmetçisi değilim hergün hergün benimde işlerim güçlerim var. Annemin evinde kalmama izin vermediler yoksa durmazdım siz yaşamadiginiz icin bilmiyosunuz bence bi kadar onyargili olmayin.
Size göre ne olduğu önemli değil ki.Çıkıp kvnin evine giderken bunları hesap etmiş olmanız gerekirdi.Evinizde gibi olamayacağınızı ve orda hizmet edeceğinizi.Başkasının düzeninde yaşamak demek o düzene uymak demek çünkü.
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
Kendi ailenizde niçin kalmıyorsunuz 3 ay?Kızlar biz 9 ay önce eltim kayınvalidem ve ben birlik oturuyoduk ev dublex olduğu için o çatı kakında oturuyodu 9 ay önce ayrıldı. Neyse benim eşim yanımda değil askerde 3 ayı kaldı hayırlısıyla. Kayınvalidem çok iyi niyetli temiz kalpli biridir severimde sayarımda her konuda lakin eltim ayrıldığından bu yana nerdeyse hergün evlerine gider beni götürmez ve gelirkende yanında getirir çay koy yemek hazırla vs. Herseyi ben yaparım ve yetmezmiş gibi kayınvalidem eltine akşamda burda kalın oğlumda gelsin beraber yemek yiyelim vs der eğer eltimgil kabul etse yatılıya kaldırır benim hep onlara hizmet etmek ve iyi davranmaı iste o derece yani... ama bende sıkıldım bu durumdan yani yapmak istediğim işlerim kalıyo kaynım geldiği için rahatta edemiyorum .. bunu belli etmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum söylesem bunu kayınvalideme suçlu ben olucam söylemesem 2 türlü... Şurda 3 ay kaldı sabret diyorum kendime ama sabırda bi yere kadar.. off kızlar ne yapmamı önerirsiniz vallahi bunaldım...
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
Size göre ne olduğu önemli değil ki.Çıkıp kvnin evine giderken bunları hesap etmiş olmanız gerekirdi.Evinizde gibi olamayacağınızı ve orda hizmet edeceğinizi.Başkasının düzeninde yaşamak demek o düzene uymak demek çünkü.
Ben evin tum duzenine uyuyorum zaten ev sanki benim gibi gelen misafirlerede cok iyi bi sekilde hizmet ediyorum cunku karsi yaraftanda bunu goruyorum ama eltimde bu yok.. neyse benim sorunum sadece hergun gelen eltime isimi gucumu birakip hiz.et etmek zorunda olmam onun disinda evle ilgili sorunum yok.
- 21 Ağustos 2016
- 823
- 368
- 18
- 43
Haklısın ama yaşın genç sen onların hizmetçisi değilsin ezdirme kendini eşinede söyle kafamı dağıtmak istiyorum aileme gidicem de..eltinede kv lafını esirgeme..yaşın geçince çok pişman olursun neden demedim diye..eltin kaldırsın az mabadını senin hizmetçi olman onun hoşuna mı gidiyor her gün orada