Eltim sizce nasıl biri?

Maalesef kıskanç insanlar hep var hayatımızda zaten eşini sana kötüleyen bi insandan ne hayır gelir ki. Hem o adama çocuk veriyor memnun olmasa verir mi? Herkes fesatlığında boğulsun.
Eşi kendisine saygılı herseyini yapıyor yardımcı oluyor o sarayda olsa ben çadırda mutlu olsam derki ne kadar mutlusunuz ilişkinizi kıskanıyorum hiç birseyden memnun olmuyor o yüzden samimiyetine inanmıyorum

Yaratıcı bir tanımlama olmuş. :KK53: Altın varak nerede diye sormuyorum. :KK70:
Seneler önce avizeciler çarşısına girip abajur istiyorum ama varakli y...arakli bişey olmasin diyisim, sonra utanctan kalp krizi geçirip götüm götüm dükkandan çıkışım geldi aklima. Icerde ki müşterilerin ve dükkan sahibinin ölümcül sessizliği esliginde bcbxbxbxbbx

Seneler önce avizeciler çarşısına girip abajur istiyorum ama varakli y...arakli bişey olmasin diyisim, sonra utanctan kalp krizi geçirip götüm götüm dükkandan çıkışım geldi aklima. Icerde ki müşterilerin ve dükkan sahibinin ölümcül sessizliği esliginde bcbxbxbxbbx

Ben bu yorumu alıntılayayım beğeni cevap geldikçe hatırlayıp gülmek istiyorum.

Konu sahibesi eltiniz bana endişeli gibi geldi. Öncesinde sürekli spiralle kalınıyor mu diye sohbet etmesi, sonra sizinle büyütmek istemesi hemen arkasından spirale rağmen hamile olduğunu öğrenmesi vs.
3. çocuk için korkuyor olabilir mi? Regl geciktikten sonra test yapana kadar kafasına takmış ve sürekli konusunu açmış olabilir. Sizi yanına arkadaş istemiş gibi geldi bana bu süreçte.

Arkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.

2 ay kadar önce “spirali olanlar da hamile kalabiliyormuş kazara” diye bi konu açmıştı bana kendisinde de var ben bi art niyet aramadım. (Kendisinde spiral var :) )

Düğünümüze 1 ay var ve geçen gün beni kenara çekip hamile olma ihtimali olduğunu söyledi. Ben tabi sevindim ama inanın onun 1 gram samimi olduğuna inanmıyorum.
Bugün yine yazdı bana test yaptırdım %98 hamileyim inşallah sende kalırsın aramızda ay olur spiralle kaldım inanamıyorum Rabbim ol der ve olur vsvsvs.

Hamileliği öne geçmek için Şuan planladığını düşünüyorum. Yoksa isterse 10 tane doğursun.
Bu elti mi yoksa fesatlık abidesi mi nasıl davranmalıyım ? Yorumunuz nedir?

Ayrıntı: elti kayınvalideyle beraber yaşıyor yıllardır ama konuşmuyorlar ve eltim kapalı ben açığım bu zamana kadar herşeyi eleştiriyordu ailelerin yanında genelleyerek makyajı, epilasyona gitmeyi, modern kapalıları. Şuanda makyajda yapıyor, tüyde aldırıyor. O zaman niye eleştirdin ben yapıyorum diye mi?
Aynı evde konuşmadan nasıl duruyorlar. Çocuk konusunda zaten sizden önde ekstra önceliğe ihtiyacı yok.nisanlin çocuk seven biriyse araları da iyiyse samimiyetten (birazda bosbogazliktan) söylüyordur. Yani iyi olalım , bak ben sana herşeyimi anlatıyorum gibisinden mesafe candır.

Arkadaşlar ben nişanlıyım. Eltim var o da 2 çocuğu (8-9 yaş) olan birisi. Düğünümüz var 1 ay sonra ve bu zamana kadar hep eltim inşallah ilk geceden çocuğunuz olur diyordu. Ben asla yorum yapmıyordum bu konuya ama hep annelerimiz bi araya geldiğinde torun bakma muhabbeti dönüyordu hatta eltim bende bakarım gelip sana yardım ederim diyordu. Ve hep Allah olmayanlara versin 2 çocuk bana yeter diyordu.

2 ay kadar önce “spirali olanlar da hamile kalabiliyormuş kazara” diye bi konu açmıştı bana kendisinde de var ben bi art niyet aramadım. (Kendisinde spiral var :) )

Düğünümüze 1 ay var ve geçen gün beni kenara çekip hamile olma ihtimali olduğunu söyledi. Ben tabi sevindim ama inanın onun 1 gram samimi olduğuna inanmıyorum.
Bugün yine yazdı bana test yaptırdım %98 hamileyim inşallah sende kalırsın aramızda ay olur spiralle kaldım inanamıyorum Rabbim ol der ve olur vsvsvs.

Hamileliği öne geçmek için Şuan planladığını düşünüyorum. Yoksa isterse 10 tane doğursun.

Ayrıntı: elti kayınvalideyle beraber yaşıyor yıllardır ama konuşmuyorlar ve eltim kapalı ben açığım bu zamana kadar herşeyi eleştiriyordu ailelerin yanında genelleyerek makyajı, epilasyona gitmeyi, modern kapalıları. Şuanda makyajda yapıyor, tüyde aldırıyor. O zaman niye eleştirdin ben yapıyorum diye mi?
Siz biraz kötü düşünüyor olabilir misiniz🙈Hamile olabilir sizin önünüze hamile kalarak nasıl geçti hiç anlamadım. Hamile kalmakla öne geçmenin ne alakası var? Düğününüzü mü gölgede bırakacağını düşünüyorsunuz? Siz nişanlısınız zaten. Onun da zaten 2 çocuğu varmış. Siz bence başka şeylerden dolayı eltinizden rahatsız olmuşsunuz her yaptığı batıyor.

Eltin, hayattaki tek başarısı pembiş yuvası, kocişi ve bebişleri olan bir kadın izlenimi verdi. Peki siz nasıl birisiniz? Ne işiniz var böyle bayat sohbetlerde. Boş verin enerjinizi başka şeylere kanalize edin. Elti meselesi daha çok su kaldırır.

Sen de git suni döllenmeyle 4üze hamile kal 7. Ayda da sezaryanla doğum yap. Oldu bittiiii... bu kıskanç eltiyi ancak böyle alt edersin(!)
Tövbe ya Rabbim yaaa.. ne oluyor bu kadınlara anlamıyorum yahu. Çok boş vaktiniz mi var böyle saçma sapan konulara takılıp kuruyorsunuz

Çok mu fazla 'eltilerin savasi' izlediniz de eltinizin size nispet için çocuk doğuracağına inandiniz. Asıl sizin düşünceniz fesatlik.
Kendinizi fasulyenin nimetinden saymişsiniz.
Bir de 'one geçmek için mi yaptı' demissiniz.. konuşmadığı kaynanasını gozunde Hürrem Sultan olmayı da çok umursuyordur, emin ol😂😂

Ne alaka ya 😂 koca onun koca, bebe onun bebe. Ben eltimden 10 ay önce evlendim, onun düğününde 5 haftalık hamileydim, hamile olduğumdan haberim bile yoktu 😂 kesin benim sinsirella da senin gibi düşünmüştür jdjdjdj
10.haftamda kalbi durdu bebeğimin ve aldırdım. Meydanı ona mı bırakmış oldum yani? Ne korkunç düşünceler bunlar. Sizin düşünce yapınız tamda bu. Kadının zaten 2 tane evladı var zaten her türlü 2-0 önünüzde 😂 Rabbim sizin kalbinize iyilikler versin inşallah.

Çok mu fazla 'eltilerin savasi' izlediniz de eltinizin size nispet için çocuk doğuracağına inandiniz. Asıl sizin düşünceniz fesatlik.
Kendinizi fasulyenin nimetinden saymişsiniz.
Bir de 'one geçmek için mi yaptı' demissiniz.. konuşmadığı kaynanasını gozunde Hürrem Sultan olmayı da çok umursuyordur, emin ol😂😂
Ben bu arkadaştan doğal yollarla hamile kalabiliyorsa bile tüp bebek yöntemiyle üçüz bebek yapar vibe i aldım 😂😂😂 eltilerin maçı 3-3 berabere biter bakalım şampiyonluğu 3-4 kim yapar hdhdhdg

Arkadaşlar linçlemişsiniz ama benim takıldığım konu bana bunu söylemek zorunda değil tabi ama ısrarla doktor bu nasıl bi mucizedir yerinden hiç oynamamış falan demiş ben diyorum şimdi keseyi gördünüz mü doktora gittik test yapacak dış gebelik olmasın diye diye geçiştiriyor. İnanın hiç kimsenin çocuğuyla ilgilenmiyorum fakat bari yalan söylemeyin. Kimse aptal değil arkadaşlar.
(Hastanede çalıştım o yüzden soruyorum olağanı)

Canim eltiler Boyle bir taraf ne kadar takmazsa diger taraf bir yerini yirtiyor sidik yaristiracam diye takma mesafeli ol her seyini anlatma..Ha bir de Guya sende begenmediklerini elestierdiklerini bir bakmissin kendi yapiyor sasirma Buna

Bu konuda fesat biri var ama o eltiniz değil ne yazık ki. 🥹 Anne olunca anlarsınız, öne geçmek için/inat olsun diye yapılacak bir şey değil çocuk. Ya kendisi zaten istiyordur ya da dediği gibi kazayla olmuştur. Umarım siz de biraz olgunlaştıktan sonra çocuk yaparsınız. Kafa yapınız biraz değişik
Rabbim anneliği sonuna kadar hak eden, evlat sahibi olmak için çırpınan anne adaylarına anne olmayı nasip etsin 🙏💞
Sen de git suni döllenmeyle 4üze hamile kal 7. Ayda da sezaryanla doğum yap. Oldu bittiiii... bu kıskanç eltiyi ancak böyle alt edersin(!)
Tövbe ya Rabbim yaaa.. ne oluyor bu kadınlara anlamıyorum yahu. Çok boş vaktiniz mi var böyle saçma sapan konulara
Bacım benim kimseyi alt etme gibi derdim yok hatta benim elti benim ikizim bile olsa kıçıyla güler hdhdhdj bana beddua niteliğinde Rabbim sana çok çocuk versin diye dua eder misin 🤣 ben çocukları çok seviyorum 🤓💗🌺
Bunu çghb ya da güldür güldür bir senaryoda kullanmalı çok iyi ya hdhdhdh

X