- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
- Konu Sahibi acembuselik
ha onu bilemiyorum. gerçi bizim daha çok yeni. hani böyle "sen geçen böyle demişsin" olayımız olmadı. ama mesela ev için eşya soruyorlar "nasıl bi şey düşünüyorsun" diye, ne cevap versem olay oluyor. ve bunlar hep sözlümün yanında oluyor. onları kastettim ben.
en iyisini yapıyorsun. bak beni rahatsız eden bi konu var mesela, ben de kalkar yardım ederim hep, ama bi fark ettim ki geçen gün, benim görümce hep oturuyor, hatunun çayını bile ben veriyorum. hayır kızla bi sorunum yok aksine çok severim ama orası onun anasının evi, neden yani?
evet hayatım olur desen bile sorun olur çünkü sorun yaratmak için oturuyolar onlar karşına... bak aklıma geldi anlatayım. başına taş düştü heralde bayramda (nişanlıyken) bana bayramlık almak istedi, bi bayram önce adını bile anmamıştı bende ilerleme var sanırım dedim eşim ve ben akşam iş çıkışı avm de buluşalım sende oraya gel orda bakalım dedim tamam dedi. orta halli bi mağazaya girdik bi pantolon beğendim hemde çok hoşuma gitti. bedenini arıyorum dört kere geldi yanıma başka bi mağazaya gidelim beğenmediysen diye, bende heralde çıkmak istiyo dedim çıktım ordan. başka bi yere girdik ne giysem o büyük oldu o geniş oldu o eğik oldu dedi. sonra eline incecik bi penye almış gelmiş bu nsıl diyor havalar soğuk dedim üstüne bişi lazım. başka yere gidelim dedi gittik orda bi bluz beğendim o da beğendi altına bi pantolon beğendim o pantolonla bu olmaz geniş oldu bu söyle oldu bu ve gene başka yere gidelim. başka yerde de aynı tavır ve bende evliya sabrı! eşim patladı yeter önce beğeniyosun sonra olmadı deyip ordan oraya sürüklüyosun dedi o da çıkardı parayı alın siz kendiniz bakın dedi bindi dolmuşa döndü evine