Bende tam tersi kayinvalidemle altli üstlü veya yanyana dairede oturmak istiyorum
inşallah dileğim gercekleşirdelikafadulden
kızlar akıl verin ne olur. ben nişanlıyım çok kavgalar ettik. yeri geldi nişan atacak duruma geldim. ama her sorunu çözdük tam herşey iyi gidiyoken. benim kayınvalide oğluyla konuşmuş kendi evini bize verecekmiş kendisi alt kata kiraya inecekmiş. yeme içme bir olacakmış. bizim kendi evimiz olurmuş borç harç olmadan birlik dirlik yaşar gidermişiz.
nişanlım bana anlattı yüz yüze konuşalım bunlar telde konuşulmaz dedim.
ardından annesi aradı aman kızım şöyle böyle sen onu kandır beni dinlemez yaparsan sen yaparsın gelin burda oturun ne olur falan. napmalıyım yardım edin. lütfen senağlama
nan arzu iyimisin?
ya sen kafayı yedin ya da kaynanan bir melek :uhm:
hangisi çabık söle
30 dan sonra koca bulunca kafayi yedim bacim-tatlicadiarzu-delikafadulden
kayinvalidecim yani annecim bi melek melek onsuz yapamam ben:asigim:
kızlar akıl verin ne olur. ben nişanlıyım çok kavgalar ettik. yeri geldi nişan atacak duruma geldim. ama her sorunu çözdük tam herşey iyi gidiyoken. benim kayınvalide oğluyla konuşmuş kendi evini bize verecekmiş kendisi alt kata kiraya inecekmiş. yeme içme bir olacakmış. bizim kendi evimiz olurmuş borç harç olmadan birlik dirlik yaşar gidermişiz.
nişanlım bana anlattı yüz yüze konuşalım bunlar telde konuşulmaz dedim.
ardından annesi aradı aman kızım şöyle böyle sen onu kandır beni dinlemez yaparsan sen yaparsın gelin burda oturun ne olur falan. napmalıyım yardım edin. lütfen senağlama
bende yeni evliyim canım.anlıyorum seni..kira olmasa neyse ama kira varsa gereksiz şeyler almayın..borçlar bitsin alırsınız..çalışıyormuşsunda..belki aylarca misafirin olmayacak..bende de sadece masa var ..takımım yok..işimide görüyor..ya birde şunu anlamadım..kayınvalidenin alt kata taşınacağı yer 1+1 ise ,onun üstüde 1+1 değilmidir?yani sizin oturacağınız yer yada onun şu anda oturduğu yer diyim:))
bu iş b.ka sarar anacım denemeyin bile yarın kira vermiyim der size gecer..
kayınvaliden tutturur tabi
ne güzel iş yaptırcak kafasına göre çekip çevircek birini bulmuş
sakın kabul etme,bir tas çorba iç gerekirse sende gir çalış ama yinede
altlı üstlü oturma
Kızlar msjı okurken endişeli bir şekilde gülümsedim benim annemde 1 tane oğlu var şimdi evlilik konusu yok 23 yaşında daha ama tutturuyor bir oğlum var ayrımı oturucam birlik olcaz dairelerde ayrı olsa iyi oda yok ikna edemiyoruz bizim gelinimizde böyle bi konu açıyormuş diye gülesim geldi:roflol:
Konuyu açan kardeşimizde bence güzel bir şekilde kabul etmeyin sizde nişanlınızı ikna edin talebin sizin tarafınızdan olduğunu hissettirmesin bence çok zor olur hele yeni evli biri için öyle bir ye ayrı yat nekadar zor olur geldiginiz saat sorun olur gittiginiz saat sorun olur evliligin en güzel yılları ilk yıllardır
Aynen öyle olacak. Bence hiç kimse hakkında olumsuz bir laf etmeden, kıvırmadan, ima etmeden kendini ortaya koy. "Çok ince düşünmüşünüz teşekkürler ama benim evlilikten beklentim bu şekilde yaşamak değil" de ve herhangi bir açıklama yapman gerektiğini düşünme. Yeteri kadar karalı bir ifade ile konuşursan, bu konuda tartışmak ve konuşmak istemediğini vurgularsan sonuç alırsın. Nişanlın ve/veya kayınvalidene seni ikna etmelerinin mümkün olmadığını, bunun senin fikrin değil kararın olduğunu da söylemeyi unutma ki, her 2-3 yılda bir karşına benzer tutumla çıkmasınlar.
Tabi bu yazdıklarım ayrı evim olmazsa bu iş olmaz diyebiliyorsan geçerli. Onunla
evleneyim de ne olursa olsun diyen gözü kara bi sevdalıysan.. söyleyecek bir şeyim yok,
Allah mesud etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?