canım kesinlikle bu işin içinde bir iş var.sakın kanma böyle oyunlara.kirada oturmak 3 gün sonra zor gelicek gelecekler yanına.onu bırak kira olmasa bile sakın kabul etme.zaten anlaşamadığın belli.oğluda nasıl bunu sana söylüyor anlamadım.
ahh bende de aynı sorun var arkadslar ama onların kendı evı ama ben onlarla oturmak ıstemıyorum hergun beraber olacaksın sabah kahvaltısı yok aksam kahvaltısı yok temızlıgını yap ben bunları ıstemıyorumkendı evım olsun ne annemlere ne kayınvalıdeye yakın olmak ıstıyorum.etrafında goruyorum altlı ustlu oturanları rahat olamıyor gelın her sey ona bakıyor esıyle yalnız kalamıyor ben nısanlıma anlattım boyle boyle dedım tatm demıstı basta sımdı evının arka kısmındakı hayvanlrından ayrılmak ıstemıyormus baska apartmanda yaşayamazmıs nasıl ıkna edecem onları kırmadan bılmıyorum banada akıl verırımısınız
kızlar akıl verin ne olur. ben nişanlıyım çok kavgalar ettik. yeri geldi nişan atacak duruma geldim. ama her sorunu çözdük tam herşey iyi gidiyoken. benim kayınvalide oğluyla konuşmuş kendi evini bize verecekmiş kendisi alt kata kiraya inecekmiş. yeme içme bir olacakmış. bizim kendi evimiz olurmuş borç harç olmadan birlik dirlik yaşar gidermişiz.
nişanlım bana anlattı yüz yüze konuşalım bunlar telde konuşulmaz dedim.
ardından annesi aradı aman kızım şöyle böyle sen onu kandır beni dinlemez yaparsan sen yaparsın gelin burda oturun ne olur falan. napmalıyım yardım edin. lütfen senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?