• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem ölsün diyorum bana kızıyorsunuz!

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
ama haksızmıyım arkadaslar bu kadın bana hıcbır mutluluğu tattırmıyor canıma tak ettirdi,yenı doğum yaptım ,torununu dünyaya getirdim bana icerisi azda olsa yumuşar diye düşündüm ama nafile,daha da azdı:( bakın size sıralayım bırkac gunde yaptıklarını lütfen akıl verin

en basta normal doğum yaptıgımı cekemedi,neymiş efendım kendı kızları sezeryan olmus yarım kalmıs ben doğum yapar yapmaz ayaga kalkmısım

ikincisi kızıma gelıp gidip Allah benım kaderımı kızına yazsın diye ıyı dileklerde bulunuyor cok sanslıymıs hayatta,halbukı cok kötu gecmısı olmus

ücüncüsü bebegım erken dünyaya geldi küvezde kaldı gunlerce hastanede,bende süreklı hastaneye gıdıp geldım 3 saatte bır bebek emzırmeye gece yarıları bıle,hıc uyuyamadım dinlenemedim soğuklarda dikişlerim sızladı,hastaneden bebeğimi imza karsılığı cıkardım o gün öğleye kadar uyuduk eşim filan,öğlen 12 de kapı caldı baktım kayınvalidem eve girdi yarım saat sonra 15 kişilik gezek arkadaşları damladı,bana hiç haber vermedi,ev dağınık milleti görünce şoka girdim...perişan halde herkesi karşıladım

dördüncüsü bebek diğer odada yatıyor ilacını içirdim cok ağladı uyuya kaldı,misafirlerin içine getir dedi bende uyuyyor bıraz dinlensin öyle dedim,herkese sizin gözünüz nazarınız değer diye getirmiyor dedi,millet tuhaf oldu,oysaki kendi kızı 3 ay önce doğum yaptı kırkı cıkana kadar kimseye göstermemiş...

beşincisi lohusa olduğum için annemi cağırdım, annemın evimde kalmasına tahammül edemıyor kıskanıyor,mutfakta ağlatmış annemi sıkıştırmış ağzına geleni vermiş,annemde hiç karsılık vermemiş,susmuş icerde misafirler var kimse duymasın uzamasın diye

altıncısı , şimdi evime gelemiyor 1 haftadır cünkü anneme hic hos olmayan seyler söylediği icin yüzyüze gelmekten korkuyor haksız cünkü,yada annemın gitmesini beklıyor,oda 2 güne gidecek zaten

yedincisi,anası eşimi doldurmuş, eşim bana kötü davranmaya basladı ortada hicbirsey yokken,sudan sebeplere kızıyor birde lohusayım yenı doğum yaptım hem bebeğine hem bana daha cok ilgi göstermesi gerekirken evede gelmez oldu dükkanda yatıyor,dünyam karardı bebeğime bile sevinemıyorum:(

birde eşim bana kesinlikle annem bana şunu söyledi doğrumu diye sormaz,annesinin yaptıklarını anlatmak istedim dinlemek istemıyorum dedi kestirdi attı ,bende annene gelınce dınlersın tek taraflı dedim ,senide annemide dinlemiyorum diyor ama yalan!!!

şimdi ben ne yapmalıyım kızlar akıl verin lütfen cok mutsuzum:(((

Son düzenleme:
birincisi bunlar hiç yaşanmaması gereken ama herkesin basında olan gayet olağan ufak çakıl taşları..

ikincisi eşiniz en dogrsunu yapıyor sizi dinleyip gidip sizin yapmak istediginiz şeyi yapıp annesini öldürsünmü ne yapsın?

üçüncüsü bir insan neyse odur asla değiştiremezsiniz kadın belliki huysuz ama sizinde geçinmeye gönlünüz yokki onun huysuzluğunun üstüne sizde gitmeyin uyanık olup onun oyununa gelmeyin yoksa sizinde ondan ne farkınız kalır?

dördüncüsü o insana siz vermediniz o canı hala ölsün diyorum bana kızıyorsunuz diyorsunuz yani o kdr insanın yaptığı yorum bosuna bir insanın ölmesini istediginiz için 1 gr bile vicdanınız sızlamamış

beşincisi en güzel günlerinizi neden böyle ziyan ediyorsunuz cok merak ediyorum

altıncısı lohusalık psik farkında olup lütfen biraz daha sakin olun, rahat olun, siz karsıdakileri değiştireceginize kendinizi değiştirin umursamayın..

allah kolayliklar versin ne diyeyim. ama bu dunyada kimsenin ettigi yanina kalmaz.Obur dunyayi dusunmeden yasiyan insanlara aciyorum.

ama haksızmıyım arkadaslar bu kadın bana hıcbır mutluluğu tattırmıyor canıma tak ettirdi,yenı doğum yaptım ,torununu dünyaya getirdim bana icerisi azda olsa yumuşar diye düşündüm ama nafile,daha da azdı:( bakın size sıralayım bırkac gunde yaptıklarını lütfen akıl verin

en basta normal doğum yaptıgımı cekemedi,neymiş efendım kendı kızları sezeryan olmus yarım kalmıs ben doğum yapar yapmaz ayaga kalkmısım

ikincisi kızıma gelıp gidip Allah benım kaderımı kızına yazsın diye ıyı dileklerde bulunuyor cok sanslıymıs hayatta,halbukı cok kötu gecmısı olmus

ücüncüsü bebegım erken dünyaya geldi küvezde kaldı gunlerce hastanede,bende süreklı hastaneye gıdıp geldım 3 saatte bır bebek emzırmeye gece yarıları bıle,hıc uyuyamadım dinlenemedim soğuklarda dikişlerim sızladı,hastaneden bebeğimi imza karsılığı cıkardım o gün öğleye kadar uyuduk eşim filan,öğlen 12 de kapı caldı baktım kayınvalidem eve girdi yarım saat sonra 15 kişilik gezek arkadaşları damladı,bana hiç haber vermedi,ev dağınık milleti görünce şoka girdim...perişan halde herkesi karşıladım

dördüncüsü bebek diğer odada yatıyor ilacını içirdim cok ağladı uyuya kaldı,misafirlerin içine getir dedi bende uyuyyor bıraz dinlensin öyle dedim,herkese sizin gözünüz nazarınız değer diye getirmiyor dedi,millet tuhaf oldu,oysaki kendi kızı 3 ay önce doğum yaptı kırkı cıkana kadar kimseye göstermemiş...

beşincisi lohusa olduğum için annemi cağırdım, annemın evimde kalmasına tahammül edemıyor kıskanıyor,mutfakta ağlatmış annemi sıkıştırmış ağzına geleni vermiş,annemde hiç karsılık vermemiş,susmuş icerde misafirler var kimse duymasın uzamasın diye

altıncısı , şimdi evime gelemiyor 1 haftadır cünkü anneme hic hos olmayan seyler söylediği icin yüzyüze gelmekten korkuyor haksız cünkü,yada annemın gitmesini beklıyor,oda 2 güne gidecek zaten

yedincisi,anası eşimi doldurmuş, eşim bana kötü davranmaya basladı ortada hicbirsey yokken,sudan sebeplere kızıyor birde lohusayım yenı doğum yaptım hem bebeğine hem bana daha cok ilgi göstermesi gerekirken evede gelmez oldu dükkanda yatıyor,dünyam karardı bebeğime bile sevinemıyorum:(

birde eşim bana kesinlikle annem bana şunu söyledi doğrumu diye sormaz,annesinin yaptıklarını anlatmak istedim dinlemek istemıyorum dedi kestirdi attı ,bende annene gelınce dınlersın tek taraflı dedim ,senide annemide dinlemiyorum diyor ama yalan!!!

şimdi ben ne yapmalıyım kızlar akıl verin lütfen cok mutsuzum:(((

yeni doğum yapmışsın,hamilelik psikolojisi falan filan derken sinirlerin bozulmuş...madde madde kaınvalidenin kötülüklerini sıralamayı bırak önce...herkes gidecek eşinle sen yalnız kalacaksın...hiçbir erkek annesinin kötü yönlerini duymak ve görmek istemez...biraz daha polyyannacılık oyna ve eşini kendinden soğutma...

herseyi bırakında benim annemi aglatan herkim olursa olsun gozum gormez kimmis oda annenizi aglatıyor oylesini evimede almam kim ne derse desin..tamam esimle aramın bozulmasını istemem ama annemide uzen kadına esim kızmasın aman birsey demesin diyede sessiz kalmam

Allah yardimcin olsun... Allaha havale et bosvermekden baska care yok malesef ne derse desin takma... Kendim yapabilirmiydim bilmiyorum... :19: sanirim esinde iki arada bir derede kalmis.... keske annen biraz daha kalabilse insanin kendi annesi yaninda olunca daha rahat ediyor güc aliyor sabrediyor....

Bu arada allah bebeginizi size bagaslasin ....:nazar:

allah kolayliklar versin ne diyeyim. ama bu dunyada kimsenin ettigi yanina kalmaz.Obur dunyayi dusunmeden yasiyan insanlara aciyorum.

tesekkur ederım,haklısın arkadasım o kadın dığer dunyasını dusunmuyor,gozlerını hırs bürumus,kendınden baskasını düsünmez yaptıklarını anlatmaya kalksam sayfalar almaz,oglunu paylasamıyor benımle kendıne rakıp görüyor

herseyi bırakında benim annemi aglatan herkim olursa olsun gozum gormez kimmis oda annenizi aglatıyor oylesini evimede almam kim ne derse desin..tamam esimle aramın bozulmasını istemem ama annemide uzen kadına esim kızmasın aman birsey demesin diyede sessiz kalmam

benımde cok gücüme gitti vicdanlarım sızladı duyunca ağladım,ben sonucta annemı buraya kayınvalıdemın mısafırlerını agırlasın hızmetcılık yapsın ağır sozler işitsin dıye cagırmadım,bana yardımcı olsun dıye ama kadının agzından burnundan geldı:(

slm cnm şimdi okudum konularını az çokta bence senin tek sorunun kayınvalidenle değil eşinlede var anladığım kadarıyla sen o evde mutsuzsun pskolojin bozulmuş biran evvel destek al hamilelikte tetiklemiş eşinde para var ama sorumluluk yok senin anlattıklarından bunu anladım he şunuda ekliyim erkekler iyide olsa kötüde olsa haklıda haksızda olsa asla bağırarak dediğini yaptıramazsın dahada ters teper sen bence biraz sakinleş içinden kız belli etme kızdığını ve eşinle tatlılıkla anlat sürekli mız mızlanan eş istemez benden öneri ister beni ciddiye alırsın ister almazsın oda sana kalmış ben iyi niyetimle anlattım gerisi sana kalmış allah kolaylık versin

canım haklısında beddua etme döner dolaşır bulur derler ya..allaha havale et.mesafe koymaya çalış belli etmeden..

yeni doğum yapmışsın,hamilelik psikolojisi falan filan derken sinirlerin bozulmuş...madde madde kaınvalidenin kötülüklerini sıralamayı bırak önce...herkes gidecek eşinle sen yalnız kalacaksın...hiçbir erkek annesinin kötü yönlerini duymak ve görmek istemez...biraz daha polyyannacılık oyna ve eşini kendinden soğutma...

daha önceden dediğin gibi yapıyordum eşim kendımden ve evınden soğmasın dıye hep tatlı dille yaklasıyordum,ama bu annesinin yaptıkları herseyden soğuttu beni eşiminde böyle dinlemeden anlamadan davranışlarından da soğdum,cok tuhaf duygular icersindeyim en güzel anlarım böyle kötü gecıyor bu kayınvalıde cadısından,esım bebegım ve ben bırtek resım bıle cekınemedık bır araya gelıp hatıra olsun dıye ...ilk anları karelemek istedım hersey yarım kaldı

slm cnm şimdi okudum konularını az çokta bence senin tek sorunun kayınvalidenle değil eşinlede var anladığım kadarıyla sen o evde mutsuzsun pskolojin bozulmuş biran evvel destek al hamilelikte tetiklemiş eşinde para var ama sorumluluk yok senin anlattıklarından bunu anladım he şunuda ekliyim erkekler iyide olsa kötüde olsa haklıda haksızda olsa asla bağırarak dediğini yaptıramazsın dahada ters teper sen bence biraz sakinleş içinden kız belli etme kızdığını ve eşinle tatlılıkla anlat sürekli mız mızlanan eş istemez benden öneri ister beni ciddiye alırsın ister almazsın oda sana kalmış ben iyi niyetimle anlattım gerisi sana kalmış allah kolaylık versin

tesekkur ederım cevabın ıcın konuma özen gösterıp detayıyla ınceleyıp samımı cevap verdıgın ıcın cok haklısın...

canım benım ya çok uzuldum.. Allah yanına bırakmaz onun kımsenın yanına bırakmaz. Allah kolaylıklar versın. iş bıraz esınde bıtıyo gıbı canım.. mesafenı koy sende.. hele annene oyle davranması kabul edılır gıbı degıl. :53:

benımde canım nasıl sıkkın bı bılsen.. keşke bende bı konu açıp derdımı anlatabılsem sızlere. evlılık boyle bıse ıste dogum kaynana kayınbaba vs vs:S mutlulugunu golgelıyorlar ınsanın

Canım benim ne diyeyim allahım kolaylıklar versin,sakın kimseye karşı böyle dilekte bulunma,hep islah et allahım akıl fikir ver bana sabır ver gibi dualar et.Malesef böyle gelinin en güzel günlerini bile zehir eden kayınvalideler çok fazla tıpkı benimki gibi:2:malesef yıllar geçiyor ama huyları değişmiyor sen kendini üzdüğünle kalıyorsun içinde hep onun yüzünden yaşayamdığın güzel günlerin acısı kalıyor dahada kinleniyorsun farkına varmadan kendini üzüp yıpratıyorsun canım:50:boşvermeye çalış mücadele edebiliyorsan et ama saygı çerçevesinde nediyeyim kelin ilacı olsa kendine sürer:26:malesef

eşinize direk annen söyle annen böyle demeyin önce ona ilgi ve sevgi verip kendinize cekin ve sakin zamanındda usuluyle anlatın..
yoksa eşiniz sizi hiç bir zaman dinlemez.

ama ne olursa olsun beddua etmek yakısmaz allaha havale edin

canım bu psikolojide kayınvalidenin ölmesini istemen normal. kim senin gibi olsa ister. benim annemi ağlatacak, eşimi dolduracak...vs vs. kimse de yanlış anlamasın. başınıza gelse siz de aynısını düşünürsünüz eminim.
canım eşinle aranı açma derim ben. yoksa kayınvaliden bunu daha çok fırsat bilecektir. hiç bişey anlatma eşine. çünkü annesi o ne de olsa. kötülemez ve sana da pirim vermez. umurunda değil gibi davran bebeğinle zaman geçir. ev dağınıkmı boşver. onun arkadaşları takma. dır dır mı ediyor dinleme. evet nazar olur diye bebeğimi getirmedim de. o seni kızdırmak istiyor. canını sıkma. eşine de çok fazla yansıtma.

canım benım ya çok uzuldum.. Allah yanına bırakmaz onun kımsenın yanına bırakmaz. Allah kolaylıklar versın. iş bıraz esınde bıtıyo gıbı canım.. mesafenı koy sende.. hele annene oyle davranması kabul edılır gıbı degıl. :53:

ah sorma canım nasıl acıyor annem gözümün önünden gitmiyor o hali burada hızmetcı gıbı sabahtan aksama kadar camasır yıka yemek yap evı topla bebegın durumuna üzül kaynanamın tafralarını agır sözlerını cek bırde esımle benım aramın böyle olmasına üzül ,anne olunca annemın kıymetını cok daha ıyı anladım hıc rahat ettıremedım

edasummm Allah yardimcin olsun insallah
kavga etmeden kendini savunmalisin..esine karsida kayinvalidene karsida
o an eger ki nazar degmemesi icin cocugu getirmiyor dediginde:,,sana öyle birsey dedigimi hatirlamiyorum Anne,elbette görmelerini isterim ama biliyorsunuz cok zor günler gecirdik zor uyuttum.."bitti.
hem sen rahat edersin hemde karsindaki insan ,baskalarin yaninda sana nasil davranacagini ögrenmis olur diye düsünüyorum.
Esini doldurdugunu düsünüyorsan bunu esinle hemen konusmaya calis bence:,, seni cok seviyorum ama böyle davranmalarin iliskimizi zedeliyor halbuki sana en cok ihtiyacim oldugu bir dönemdeyiz.."v.s gibi
yani burda yanlis anlasilmasin ne diyecegini degil de ,sadece kendini iyilikle güzellikle kalp kirmadan savunmani tavsiye etmeye calisiyorum.. an ki duygularini neler hissettigini hem kayinvaliden hem baskalarinin yaninda da ifade edebilirsin
15 kisinin aniden baskin yaptiginda:,, Anne deminden beri burdasin bana haber verseydin bende misafirlerimi güzel karsilamak isterdim,sonucta onlar sikintimizi bilmez ama sen en yakin sahidimizsin gec yattik uyuyamadik..."böyle bir konusmada diger kisilerde kayinvalidende iyilikle seni soktuklari sikintilari anlarlar ve kayinvaliden icinde hos bir durum olmamis olacak bu..
inan savunmalarinin seni nasil rahatlattigini ve kayinvalidenin laflarininda azalacagini görecegini saniyorum.
Sen elinden geldiginde esine iyi davran onu önemse bunu ona hissettir insallah o da seni anlicaktir.

Back