Kayınvalidem oğluma bakmak istemiyor

Çok bencilsiniz. Son cumleniz bunu çok güzel ispatliyor. Muhtemelen aileniz bakmak zorunda hissediyor " yabancıdan farkı kalmaz " diye. Siz kendi ebeveyerinizi koşulsuz sevmiyorsunuz sizin ve aileniz için üzüldüm. Aileniz işinize yariyorsa en iyi sizin aileniz ama en ufak bir çıkarınıza uymazlarsa anında silmeye hazırsınız. Yazık.

Hâlâ bakıcak diyorsun
saraylar da yaşasa büyükler bir dünya hizmetçi olsa istemiyorum bakmiyacam diyorsa bakmaz zorlamanın bir anlamı yok

Oğlunun çocuğuna bak kizinkine bak
Iyide yaşlanınca elden ayaktan düşünce onlara kim bakıcak tabiki kimse sen bak ben bak kavgası olucak
Ve bu büyükler çocuk büyütürken o yaşlılığın verdiği sakin hayatı ne zaman yaşıyacaklar acaba

Hatırlıyorum üyeyi. Bu konu hakkında anket açmıştı. Kv si bakmak istemiyor diye aylardır kadını aramadığını torununun fotoğrafını göndermediğini yazmıştı.

Kayınvalidem büyük oğluma baktı. O zaman hamile olmadığım halde bi çocuğun daha olursa bakamam kızım dedi. Sağol anne buna baktın dahasını düşünürsem zaten planımı yaparım dedim çekildim kenara.

Hasta da değildi. Oğluma bakmayı bırakınca bi sürü hayvan aldı onlara baktı. O hayvanları almayı planlarken hamile kaldım 2.ye. Hayvanlar mı önemli çocuğum mu alma hayvan falan çocuğuma mı bak demeliydim?

Düpedüz bencillik bu düşünceniz.

Hatırlıyorum üyeyi. Bu konu hakkında anket açmıştı. Kv si bakmak istemiyor diye aylardır kadını aramadığını torununun fotoğrafını göndermediğini yazmıştı.
Yok artık ya . Şunu kaynanama göstereyim bir kere daha anlasın kıymetimi ahahah

Ne kadar çıkarcı bir düşünce şekliniz var. Gerçek ailelerde koşulsuz sevgi, saygı var bilin istedim.

Bende bunu anlamadim konu sahibi madem sağlıkçı eğer kamuda çalışıyorsa çok rahat ücretsiz izne ayrılabilir. Hadi yapmak istemiyor, kreşte içine sinmiyor neden bakıcı alternatifi düşünmüyor ki? Kamera sistemi kurdun mu içine sinmeyecek hicbir şey yok üstelik. Su durumda biraz maddiyatı düşündüğü akla geliyor, günahını olmak istemem ama eğer öyleyse sizin cebiniz dolacak diye kv neden zorlasin kendini konu sahibine sormak istedim ancak cevap vermiyor sanirim.
Üzücü olan kısmı kv yaşlanınca keyifle bakar mi acaba kendisi? Bakmak zorundasın derse ne tepki verir? Yoksa eşine parasıyla bakıcı tutalım mi der? Eğer seve seve bakacaksa sözüm yok ama böyle hissetmiyorsa yapılan sadece bencillik ve çok sinir bozucu.
Kv yerinde olmak istemezdim. Hamileyim zaten duygusalim bebeğimi şimdiden ne zorluklarla taşıyorum , biraz zor geçiyor sürecim. Ama o ileride beni bu kadar bile anlayamayacak mi yani.

Sizin dogurdugunuz coguca canı istemiyosa bakmaya bilir ne demek bakarsa iyi bakmazsa yabancı bu mantıkta en iyisi çocuk yapmamak

Nasıl bir çözüm bulursunuz bilemiyorum ama benzer durumu görümcem yaşadı. Kv görümcenin ilk çocuğuna 4 yıl bakmış ve 3 yaşında kreşe verin çok sıkılıyor baş edemiyorum demiş görümce nasıl olsa bakılıyor biraz daha büyüsün diye 4 yaşında kreşe vermiş. 2. Çocuk konusu olduğunda kv ye bakar mısın diyen olmadı kv hep söz vermiyorum sağlığım falan derdi hatta neyse 2. Doğdu kv 51 yaşında olmasına rağmen ben bakamıycam dedi üstelik belli bi rahatsızlığı yok ama gezmeyi seven biri. Çocuğa bakıcı ayarladılar o dönem görümce çok kırıldı kv istemiyorum gerekirse bakıcı parasını verelim dedi sonuç olarak olay geçti bitti çocuk 3 yaşına gelmeden kreşe başladı. Yani ilk çocuktaki rahatlık pek olmadı. Benim düşüncem anneler bakmak zorunda değiller. Kendi hayatları var belli bi yastan sonra kafa hiç kaldırmaz bence. Ben çocuklarıma kendim bakıyorum biri yaklaşık 4 biri 1 yaşında aşırı zorlanıyorum bazen diyorum keşke bakan olsa da çalışsam çok bunalıyorum.kiminin annesi torun hareketli diye bile yardım ediyor kızına gelinine imreniyorum ben de. Benim de çocuksuz tek bir anım yok bazen tek basıma kalmak istiyorum ama imkansız üstelik annelerim 55 yaşında gençler ama inanın beş dk mesafede olmalarına rağmen haftada bir uğruyorlar… ben de kırılıyorum siz de kırılıyorsunuz kendinizce ama istemiyorlar ne yapalım zorla olacak şey değil ki çocuk bakmak
Ha sorsan çok seviyorlar çok tatlılar özlüyorlar. İşte arada küçük olanı bırakıp bi yemeğe gidiyorum ben de büyük ayrılmıyor benden

YARIN KREŞE BAŞLIYOR OĞLUM. HAFTASONU GÖRÜŞTÜM VE ORYANTASYON İLE HER GÜN SAATLERİ 1 SAAT 1 SAAT ARTTIRARAK başlayak.

Kayınvalidemle birlikte gidiyoruz, o sınıftayken onun neler yapacağını izlemeye. Bugün telefonda konuşurken teklif ettim istersen sende gel diye. Ben kuzuma çok alıştım nasıl ayrılacağım diye ağlıyor kadıncağız. Aslında kendisi çokta istemiyor ayrılmayı dış güçlere karşı gelemiyor.

Neyse sözün özü; çok fazla kötü yorumun yanındaki yol gösterici yorumlar bu 2-3 günlük süreçte bana çok destek oldu. Bayramın 4. gününden beri her gün aralıksız 15 saat çalıştım neyseki yarın ilk tatil günüm. Hem bu izinsiz çalışma hem oğluma ne olacak kaygısı kaç günümü çaldı benden. Şükürler olsun bir şeyler yoluna giriyor.

Desteğini esirgemeyen herkese tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

He bu arada linçci tayfa gelin biraz daha yazın da hatta biraz daha beğenmedim butonuna tıklayında içiniz iyice rahat etsin. O yazdıklarınız emin olun hiç bir işe yaramıyor. İnsanlar bu platforma bir yardım umduğundan birşey danışma İHTİYAÇından geliyor.

Kadını kırmış mıyım sorumu sordum sonra ne hadsizliğim kaldı ne bencilliğim. Ohoo aman ne mesajlar yarabbim? Hadsizlik yaptığım için burdayım zaten , bir şeyleri halledemediğim için.
Yerden yere vurmanız gereksiz. Anlaşılan çoğu insan deşarj olmaya geliyor bu platforma.

Baştan bir önceli mesajınız gibi ılımlı yazsaydınız linç edilmezsiniz. Babannesine tek başıma yapmadım biber mi önemli çocuk mu dedim yok efendim kreşlerin hepsi kötü gibi suçlayıcı diliniz buna sebep oldu. Kendi adıma 27 aylık bir çocuk bebek değildir ve kreşe başlıyor diye bu kadar dertlenmeniz ve 1,5 yıldır zaten bakan insana bu kaçar suçlamanız çirkin geldi. 27 ve 30 ay arasında çok fark yoktu zaten.
Doğru bir karar verdiniz umarım güzel bir eğitim hayatı geçirir

Merhaba,
Öncelikle bir çocuğun ebeveyni anne babasıdır anane babane baklamla yükümlü zorunlu tutulamaz. Kendinizi gereksiz yıpratıp ne evliliğinizi ne çocuğunuzu ne eşinizi ne kv nizi yormayın. 60 yaş gayet yorulmuş bir yaş inzivaya çekilip dinlenmek istemesi kadar normal bişey olamaz tek yanlış vaadedilen süreden önce bırakıyor olması. Ama yine de kalp kırmamak teşekkür edip çözüme odaklanmanız en mantıklısı. Kv lerin zorunlu tutulması trip atılıp kü sülmesi kadar saçma birşey yok. Zarzor giden ilk evliliğimin son damlası çocuğa annen bakmak zorunda kavgalarıydı. Şuanki evliliğimden olan çocuğama bakabilecek o kadar insan varken yine biri ben bakarım demedi eşim ile başbaşa verip her sıkıştığımozda çözümü kendimiz bulduk çok şükür çokta sağlıklı psikolojisi sağlıklı bir evladımız var. Okulu kontrol edilebilir bir okul seçip ortamı sağlıklı olacak şekilde iyice araştırup size en müsait okula yazdırın çocukta sosyalleşir yaşlılarla büyüümesinden inanın daha iyi. Kamera kayıtlı birsürü okul var ara ara gidip izleyebilir içinizi rahatlatabilirsiniz. Ağlamakla zaman kaybetmeden okul araştırın derim

Insallah güzel alisir. Alismasi zaman alicaktir, ama ondan sonra pek sorun oluyor. Kücük oglum ilk zamanda hic gitmek istemedi. Artik bana dönüp iki kere bakmiyor bile. Hemen kahvalti masasina gecip kahvaltisini seciyor dış gücler kim anlamadim, ama ortada kötü niyet yoksa en azindan aile iliskileriniz normal devam edebilir. Yinede ara sira destegi muhakkak olacaktir.

Dış güç Kayınpeder. Çok komik esprili adamdır konuşurken. Ama kayınvalideme de söz hakkı bırakmaz , bişey yapılacaksa yapılacaktır. Başka bir seçenek yoktur. Kayınvalidem o dediyse sorgulamaz. Öyle görmüş bu zamana kadar belki de öyle alışmış.

Ayy komikmiş sizin olanda gerçektenninşallahh kreşe alışsında; beni görmesin küçük bey razıyım.

Anladim. Bazi evliliklerde düzen maalsef böyle. Demek ki bencil ki hepinizi nasıl dara soktugunun farkinda bile degil kac gündür. Ama kres yeri buldugunuz iyi olmus. Ben kayinvalidenin birden bire birakmasina sasirmistim zaten. Size ama bu durumda ihtiyac olsa yine yardim eder.

Çocuk yaparken başkası bakar diye hesap edip yapmamak lazım. Çocuğa bakmakla sorumlu olan sadece anne ve babadir. Kimse bakmak zorunda değil. Ben de çalışıyordum ama üç yaşına girmek üzere olan oğluma işi bırakıp kendim baktim. Bir kere bile başkası uyutmadi, annem, eşimin annesi gelse bile sadece oyun vs oynar benim işim varken ilglenir ve hepsi o kadar. Kimse benim çocuğumun bakıcısı değil. Keşke siz de işi gücü hesaba kayıp hareket etseymissiniz.

Ben 17 aylık kreşe verdim at gibi çocuk yanı dayakta yemedi dahası konuşması hızlandı yemesi hızlandı paylaşmayı öğrendi çocukları fanus içinde tutarak sadece kötülük ederiz bence şimdi yaz tatilindeyiz dönüşte tam gaz devam mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…