Kayınvalidem oğluma bakmak istemiyor

Aile tabi ki dar zamanda yanında olmalı ama sizinki gayette keyfi bir beklenti. Planlarınıza göre şurada 3 ay kalmış gayet başınızın çaresine bakabilirsiniz. Kreş çok mu kafanızı kurcalıyor oyun ablası yada bakıcı tutun koyun eve kamera oldu bitti. Diş hekimiyim demişsiniz maddi durumunuz da buna elverişlidir.

E yuh ama artık evet tek ebeveyn sen ve babasının ben gurbet elde tek başıma büyüttüm ne annem ne kv kimseden fayda gormedim zorunda da değiller ben de ona göreyim ama ben de gitmek zorunda hissetmiyorum özleyen gelir diyorum.. kararınca gidiyorum benim kv sende olsa kafanı taşlara vurursun galiba ameliyat oldum kimseyi bulamadım yanımda benim annemin de biberleri var emek emek büyüttü ne diyim biber mi çocuk lu gel de gel yoksa annem değilsin mi? Ne nazlı gelinler var valla maşallah helal olsun ne diyim......

5 Sene o kadar kolay öyle mi 60 yaşındaysa 65 oluyor
O yaşlıda aynı yaşta kalmıyor dahada yaşlanıyor çocuğun pesinde koşmak o kadara kolay mi ya
Başkalarının ailesi bakıyordur ama bakmam ben diyenin de hakkı vardır zorunlu değildir
Takıldınız bir 5 yasa kadar bakıcak diye
Bakarsa bakar bakmaz babannelik biter ondan sevgisini esirgeyen birisiniz sevemez diyorsunuz
Düşünceniz doğru degil
Tabiki kadın çalışsın alabileceği izni alsın ama büyükler bakmıyorsa bakıcı tutulucak oda yoksa çocuğu çöplüğe konmayacak gerekirse işinizden ayrilicaksiniz bu kadar basit
Bu direnmenin anlamı ne yani

Biber falan bahane, yorulmuş apaçık.
Olabilir..
Çocuk sizin, babaanne dedenin değil.
Üç gün bakıcı alın, eşinizde evde diye anladım.
Bakmayacak insanı zorlamanin anlamı yok.
Bu zamana kadar bakmış sağolsun der yoluma bakarım ben olsam.
Ha yarı yolda birakmasa iyiymiş ama yapacak bişey de yok..

Sizin gibi bencil ve hadsiz insanlar cok uzun yasiyor. Sanki bilmem nerenin ceo’su ucretsiz izin al evde bak madem. 60 yasina gelmis insanlar bi yazi da koylerinde gecirmesinler mi cok ayip ya nasil bu kadar bencil bu kadar nankorsunuz bu yasa kadar bakmis zavalli kadin bide

Bu zorunda değil tayfası, ebeveynlerine yaşlanınca bakmayan evlatları linç etmekte sakınca görmez ama…
Ne alaka?
Aileme çocuk baktırmadım ama baktırmak isteseydim ve bakmasalardı onlara yaşlılıklarında bakmayacakmıyım?
Bana bakmışlar bide çocuklarıma bakmak zorundalar ne

Böylelerinin daha çok kıymeti oluyor valla. Kv den hiç bir beklentiye girmedim onu alın bunu alın diye dayatmadığım gibi önlerinde amade oldum. Sonuç kv bana küsmüş kapımı açmıyor. Sebeb ne kaynıma arabamı vermedim

İşte kimseye iyilik yapmayacaksın. Kadın bu yaşına kadar bakmış çocuğunuza, şimdi bakmak istemiyor diye tüm baktığı süreçlerin önemi kalmadı; bir de üstüne sanki zorunluymuşçasına çocuğu göstermemeyi düşünüyorsunuz. Sizin gibi insanlara iyilik de yaramıyor valla.

Anne baba darda yetişir konusuna da her konuda katılmıyorum. Darda bir hafta bakarsın, 3 sene değil. 3 tane çocuk yapsanız 3’üne de mi bakmak zorunda mesela?

Evet bırakacak gerekirse.
Ben bıraktım çocuklarıma o bu şu baksın demedim.
İkisinide kendim büyüttüm sonra tekrar işe döndüm.
Doğurmayı kendim istedim, ne diye başkası büyütsün yada büyütmek zorunda olsun?
İlerde çocuklarımda aynısını yapsın, doğuracaklarsa sahip çıksınlarz. Bakamayacaklarsa doğurmasınlar.
Çünkü ben bakamam.
Arada hastalık olur tatil olur elbet bikaç gün bakarım.
Ama sen çalış ben senin çocuğuna bakarım demem, çünkü bakmam biliyorum.
Eşlerin anneside kafası az benim gibi olursa oda bakmaz, bakmasında

Siz iki çocuk yapsanız 5 yıldan 10 yıl eder. E kardeşiniz yapsa anneye bıraksa fln. Bir kadının üç çocuğu olsa hepsinden ikişer torun olsa beş yılla kurtulunacak gibi değil torun bakma işi var öyle arkadaşlar onunkine baktı benimkine bakmıyor diye dertlenen de o yüzden

Hayır bide bakanda yaranamiyor, bakmayanda
Ozaman en iyisi bakmamak
Hem yorulmassın hem laf yemessin
Diğer türlü yorulduğunla kalırsın

altı üstü beş yıl mı yanlış mı okudum öyle mi yazılmış ay evet gerçekten öyle yazılmış çocuğun en zor zamanı değil mi o yaaa beslenme alışkanlığı, uyku alışkanlığı ,konuşma ,tuvalet alışkanlığı ,en enerjik olup +büyüme atakları geçirdiği dönem zaten 60-65 li yaşta insanların tuvalete gidecek hali kalmıyor konuşurken ağzından takma dişi çıkıyor ne o gelin hazretleri altı üstü çocuğa bakıyorsun 5 yılcık diyor...
kaç gün yapıyor 5 yıl yaklaşık 1825 gün
ne var canım 1825 güncük

1 saat çocuğunla saklambaç oyna desen oynayamaz ama 60 yaş kadından 5 yıl bakıcılık yapmasını bekle oldu...

Valla öyle yazılmış 5 yıl alt tarafı

5 yıl daha yaşayacağımızın garantisi bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…