Kayınvalidem, Objektif Bakar Mısınız?

Gerçekten eziyet çekiyormuşsunuz, çok zor ya. Siz bu konuyu halledebildiniz mi peki?

Eşimle dün konuştum annesiyle konuşacağını söyledi. İnşallah durum düzelir yoksa ben de çok sinirlendim bu duruma

Vala hiç de abartmıyorsunuz kendinizi kandırmayın size neden ailene yılda bi kez gidebilirsin diyebiliyor neden lafınızı söylemeyip kendinizi ezdiriyorsunuz yada görümcenize sende yardım et demiyorsunuz
Çünkü dersem sert bir şekilde söyleyeceğim, laflarımı kaldıramayacaklar biz masumuz moduna geçecekler. Ben biraz dan dun konuşuyorum çünkü. Kırmadan incitmeden bir yolunu bulmaya çalıştım ama olmuyor sanırım illa kırılacaklar

Daha 1 aylık evliydik o zaman, geçimsiz gelin olmayayım diye hemen dönelim dedim eşime Salaklık ben de ama

Sizinki de benimki gibiymiş hatta daha beter, iyi ki tavrınızı koymuşsunuz ben de koyacağım artık.

Yaa bulaşıkları siz mi yıkıyordunuz? Ben yıkasam tam ortadan çatlardım sanırım

Evet kendimi o kadar doldurmuşum ki kötü bir söz kullanmışım orda. Haklısınız güzel bir yorum teşekkür ederim

Ufak defek şeyleri yaptım inanın gözümde değil yine yaparım. Benim sinirime dokunan şey madem kendi kızına kıyamıyorsun e bana da yaptırma be kadın. Çok iyi yapmışsınız bu arada tebrik ederim keşke ben de sizin gibi olabilseydim

Vallahi kayınvalidenize çok gıcık oldum. Benimki de her gittiğimiz yeri, evimize aldığımız bir şeyi hatta ayağımdaki çizmeye kadar fiyat soran bir kadın. Eşimin evli olup ev geçindirdiğini bildiği halde memleketime ev yaptırcam diyip para isteyen birisi bir de

İşte ben de patlamadan çözmek istiyorum

Haklısınız biraz kırmak gerekiyor artık

Evet baskın karakterli birisi ve üstümde hakimiyet kurmak istiyor. Bir iki kere "onun soyadı x oldu, bizim oldu artık" vs gibi söylemlerde bulundu ters ters bakınca bir daha bunu söyleyemedi. Çok gıcık olmuştum ama

Haklısınız böyle böyle kafaya takmamayı öğreneceğim
kayinvalidelerde gelinleri kendi yasam tarzlarina benzetme cabasi hep vardir niye bilmiyorum sanki evlenmiyoruzda kayinvalide terbiye okuluna gidiyoruz
kizi gibi gormesini beklemeyin goremez cunkcunku sizde oz anneniz gibi gormeyin kizi gibide davranmayin mesafe herzaman iyidir

Aaaa hakikaten kızı gibi görüyormuş. Benim kv 'de lafta ayrım yapmaz ama ayrımın babasını yapar.Hersene Eltimin doğum günü kutlanır hazırlık yapılır ben 5 senelik gelin oldum doğum günümu öğrenemedi.Bak görüyorsun bunda ayrım yok dimi şimdi?

Ne güzel çözmüşsünüz olayı. İnşallah ben de halledebilirim en kısa sürede

Ne ayrımı şekerim resmen öz kızı gibi davranıyor sana niye biz böyle insanları çekiyoruz anlamıyorum gerçekten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…