Kayınvalidem, Objektif Bakar Mısınız?

Bak senin düşünce yapın da yanlış. Kaynının eli kolu yok mu? Kendine bardak alamıyor mu? Kız kardeşleri ona hizmet etmek zorunda mı? Önce bu konudaki fikrini değiştir gerisi gelir.

Ve siz hala kırmadan nasıl söylerim derdinseniz öyle mi?
Balayında size yapılan resmen terbiyesizlik.
Neden her arayışında cevap verdiniz? Ya da "niye arıyorsun önemli bir şey mi var?" diye niye sormadınız?

Ayrıca o kim oluyor ki ailenize gitmenize sınır çiziyor.
Densizliğine karşılık "ne münasebet? Aileme istediğim zaman gider istediğim kadar kalırız buna kimse karışamaz" demeniz şart.
Bunun daha yumuşatma yolu var mıdır bilmem ama kv niz o sınırı çoktan aşmış.

Sizden sürekli bir şey istenirse artık yüzsüzlüğe vurup gülerek "benden önce ne yapıyordunuz da her şeye beni koşturuyorsunuz? Hadi biraz işlenin de kalkıp kendiniz alın" deyiverin..

Senin kayınvaliden balayında her gün telefonla aramış benimki level atlayıp balayına bizimle gelmek istedi götürmedik diye ağlayıp küstü

Onlar sizi ezmeye çalışmış gibi geldiler eşinizle konusun ilk o bi yolunu bulabilir belki o bulamasa siz kötü olmadan söyleyin kavga olmasın baktınız anlamıyorlar dan dun girin onu ilgilendirmez annenize gidip gelmeniz

Kaynana milleti biz 3 kız kardeşiz ne ben ne annem utanıyorum gelinden bişey istemeye :)) nasıl uyanmiyorlar anlamıyorum

Ben bu yaz annemlerle 10 günlüğüne yazlığa gittim k.v deli olmuş.normalde naptin ettin diye sorar baktım hiç sormuyor eşime dedimki annen niye hiç sormadı ... (insan bi der nasıl geçti tatil.) Eşimde unutmustur dedi (erkekler gerçekten saf) sonra biara fırsat geçince sizde hiç sormadınız dedim. Başladı konuşmaya yok o kadar nasıl gitmişim oğluna günahmış bilmem ne aç kalıyormuş. Bende dedimki siz gelip hazirlasaydinz birlikte yeseydinz. Ben nasıl hazirlym calisyorum falan dedi. Tinn umurumda değil seneye yine giderim.ama 4 senede ogrendgm en büyük tecrübe POLİTİKA izlemek oldu.asla eşinize dır dır yapmayın ve aileyi kötülemeyin masum şefkate muhtaç kız olun hatta annen beni nekadar seviyor falan deyintecrubeyle sabit eşinizle aranzi iyi tutun.

Çay dahi demlemem evlerinde cunku kv benim evimde ben şoyle oturayimda keptinn bana hizmet etsin demisti iyi herkes kendi evinde hizmet eder o zaman dedm ve dedigimide yaptim şükür ki.
Ne oz kızı ne benimsemesi cok nadir olur oyle seyler islerine gelirse kızısın gelmezse el kızısın..

Sevilmek ve değer görmek istiyorsanız rahatsız olduğunuz şeyleri yapmayın. Çok fazla bir problem yok herkeste olan şeyler. Her insanın nefsi var ve insanlar bazen çıkarları için birbirlerini kullanırlar. Bir ailede yetişen kardeşler bile ailelerinden farklı muamele görebilirler. Çalışana iş verilir. Çalışmayandan umut kesilir o hep yatar. Eğer yaptığınız iş sorunuza gidiyorsa yapmayın gitmiyorsa yapın karşılaştırmayın. Tabiki onun öz kızı değilsiniz. Eleştiriye açık olun kendinizi bol bol ifade edin. Elestieilince ben gelinim diye dusunmeyin. Herkes insan o gözle bakin.

Ben de ailemden çok uzak bir şehre evlendim. Eşim mükemmel bir insan değil ama aileme ne zaman gidip ne zaman geleceğimle ilgili kararları hep 2miz aldık. Bir kere bile bu konuyu ailesine sormadı. Kimseye de yorum yaptırmaz. Çünkü bu karar bizi ilgilendirir. Ki beni memleketime sık gönderir hiç ikiletmez. Ne demek yılda bir kere gider demek. Bence baştan taviz vermeyin, sizin aileniz ayrı kimse bunlara karışamaz.

Öyle mi dersiniz? İnşallah kendi kendimi dolduruyorumdur çünkü annemin evinde kalkıp sofraya bir çatal getirmemişimdir şimdiye kadar. Böyle yapmak zorundasın gelinsin vs denilince çıldıracak gibi oluyorum

Öyle diyene de ben sizin bildiğiniz gelinlerden değilim de yapma geç. Allah Allah onlar gelin değil de köle almış herhalde evlerine. Ama siz de çok pasifsiniz, bu kadar pasif kalmayın. Ya eşinizle konuşun halletsin ya da yapabiliyorsanız çat çat söyleyin lafları. Kayınvalidenizin ağzıyla da hareket etmeniz bir garip, yok ne kadar kalacaksınız dendi döndük, yok bilmem ne. Ne kadar kalmak istiyorsan o kadar kal. Eşin de biraz ana kuzusu gibi, yavaş yavaş onu da çekmen lazım o taraflardan artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…