kayınvalıdem ne ıstıyor benden :(

20 yaşında işsiz güçsüz, ana baba rızasız kayınvalide evine kaçmış kaç kişi mutlu olmus ki sen olasın? Ben anlamıyorum, siz ne bekliyorsunuz ki yani? Hiç düşünmeden, planlamadan hayatınızla kumar oynayın, sonra da "ooo ben neler çektim/çekiyorum" E çekmeseydin kardeşim. Aklını kullansaydın madem. Kendi tercih ettiğin hayatı yaşıyorsun, şaşırtıcı bir sonuç da değil hani bu.

Eşinin işi gücü nedir? Neye güvenerek ev ve iş sözü veriyor sana 21 yaşında çocuk? Hem sen neden kendi işini kendin aramıyorsun herkes gibi? Siz iyi hayal kuruyorsunuz, ama gerçek hayat böyle değil be canım. Etiniz ne budunuz ne bakmadan boyunuzdan büyük işlere kalkışıyorsunuz. Cahil cesareti bu işte. Çek şimdi kayınvalideyi. Bu yaştan sonra onu mu değiştireceksin? Onunla yaşadıkça bunları yaşayacaksın zaten. Ayrı eve çıkın madem. Çıkamıyorsan suyuna git.

Ne aradınız da kaçtınız? Baban belli ki bunları düşünüp olmaz demiş. Biraz savretseydiniz. Bu adam askerliğini yapsaydı düzgün işe girseydi. Bu arada sen de çalışıp para biriktirseydin. Sonra evinizi kurardınız.

Kaynanan ne istiyo bilemicem. Kaçtığın için saygı duymuyo muhtemelen. Annesine babasına saygı duymayan kıza o neden saygı duysun?

Maddi durumunuz iyi derken kv ve kp nin durumu iyi sanırım. Senin değil. Ayrı ev açmak ellerine mi bakıcaksın?

Isim cok cok zor bende yeni evlendigomde ayni sorunlari yasadim maddi imkansizliklardan dolayi ayri eve cikamadik hemde yillarca evde kaynim gorumcem kayinbaba kaynana hepsi ayri ayri canimi sıkardi boyle omur mu gecer diye cok goz yasi doktum ama kara gin kararip kalmaz hepsi geride kaldi suan evim ayri esim devlet isime girdi yaptiklaro herseye ragmen her hafta gelip gidiyolar ama huzurumu bozmuyolar en azindan
Sana tavsiyem suan madem evi ayirma sansiniz yok esine surekli bid bid etme dert yanma adam arada kalip bogulmasin erkekler cok bunalmaya gelmez ve ikinci tavsiyem evliligin oturmadan sakin sakin suan cocuk filan yapiyim deme

bende erken evlendiğimi düşünüyorum..22 yaşındayım yeni evlenicem senden 2 yaş büyüğüm sadece evet ama benim nişanlım en azından 27 yaşında kendi ayakları üzerinde durabilen ikimizi de çekip çevirebilcek birisi.her konuda güveniyorum ona.merak ettim nişanlın bu yaşta ne iş yapıyoda durumu iyi.bana daha çok kayınpederinin durumu iyi gibi geldi.ayrıca eşine ananın dırdırı falan diye konuşuyosan ne olursa olsun hiç hoş değil üslubun.ayrı eve çıkamıyosanız çalışmalısın.ki sırf ayrı eve çıkmak için de değil kendin için çalışmalısın.herşey gelebilir insanın başına canım.arkanda ailen de yokmuş.inşallah yakın bi zamanda mutlu olursun

Ne askerligini yapmis ne de eviniz var. bi de uzakta calisiyomus sanki kp ve kv kiziymis gibi onlrla yasamissiniz. Ne diye kactiniz li? Duzeninizi oturtsaydiniz once keske

Kacmakla hata etmissin. Ilerde birgun kvden sunu bile soyleyebilir " ogluma kactin aileni hemen arkana aldin" bunu hep basina kalkar. Adam askerligini yapmamis daha neye guvenipte kacirmis seni oda soru isareti. Eger Ana Baba AHI aldiysan naparsan yap mutlu olamazsin.

Uzuldum acikcasi ama sunu bilir sunu solerim. Ailesi arkasinda olmayan insani ezerler.. gùn gelir esinde hep annemmi suclu der hayatinin en buyuk hayal kirikligini yasarsin sonucta onunda annesi tersine gelirsin yani. Ama yapicak bisi yok ailenle arani duzelt. Ben olsam bir damla uyuyamam walla

benım oglum syle bnm oglum bnm oglum dıye dıye kadın delırecek artık bu ev bana dar gelıyor artık her dk pesımde gezıo bı hatasını gorsem de esım yanmdayken basıma kaksın dıye allahm delırcem artık ah canm bnım aynen oyle yapmayı planlıyorum bende evımı ayırmam gerektıgının farkındayım.esımle konustum bunu o da bnmle aynı fıkırde sagolsun bı dedıgımı ıkı etmıyo

Eger boyle bısey soylerse neler olacagını o daha ıyı bılıyo soylemeyı bırak kacmamın adını bıle anmıyo artık cunku bn bu konuda bana bırı bısey derse neler yapacagımı soyledım o bırı kım olursa olsun .aılemle barısıgım zaten evlendıkten 1 ay sonra barıstılar bnmle ..

Zaten açık ve net olarak üst üste iki hata yapmışsınız.
1) Ailenizin onayı olmadan kaçarak evlenmek
2) Kayınpeder ve kaynana ile aynı evde yaşamak
Şimdi yapmanız gerekense (eğer boşanmayı kesinlikle düşünmüyor ve eşinizi seviyorsanız)
Eşiniz biran önce askerliğini yapıp gelecek ayrı eve çıkacaksınız daha sonra ise kendi ailenizin gönlünü almaya çalışacaksınız. Lütfen bu süreç içinde çocuk yapmayın. Şu durumda üçüncü bir hata olur.

aılemle aram ıyı evede cıkacaz ınsallah cocuk ısı de sımdı pek ıyı bakmıyorum bu duruna ınsallah duzene gırer hersey tek dılegım bu

Madem kacarak evlendin, bu sartlari kabul ettin demektir. Kaynana dirdirini dinleyip esinin gelmesini bekliyceksin. Ya bu arada babanin yemini de çok ilgincmis dogrusu hiç duymamistim

Ben maddi durumunuzun iyi oldugunu sanmiyorum 21 yasinda askerlik yok ne kazanabilir bu cocuk Allah aşkınada durumunuz cok iyi diye calismiyorsunuz .. ayri eve gecersiniz belki ama kıt kaannat zor yasarsiniz hatta yasayamassiniz

Eşin de seninle aynı fikirdeyse sorun yok o zaman canım en kısa zamanda bu düşüncenizi faaliyete geçirmeye bakın derim sinir hastası olmadan önce :)

Eşin askere gidinc enapcaksın, orda kafayı sıyırırsın emin ol.. İşe girmezsen işin yaş, işe gir ve eve çıkın... o zaman nasıl rahatlıcaksın bilsen heöen çıkardınız....

Bu kacma olaylari ne zaman son bulacak cok merak ediyorum .. birde ayni evde yasiyorsunuz eyvah diyorum.. sakin cocuk yapmayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…