slm arkadaslar ben yenı katıldım buraya evlıyım 11 ay oldu bız esımle bır yıl konusup severek evlendık oncesınde sadece yuzuk takalım laf cıkmasın ıstedık ama babam vermek ıstemeyınce kactık esım ılk zamanlar bızden uzakta calısıyodu .kaynanam ve kayınbabamla beraber yasıyoruz. sımdı esım yanımıza gelınce cook degıstıler. hele kaynanam resmen ıkı yuzluluk yapıyo .esım evdeyken ayrı evde yokken ayrı hareketler yapıyo gunduz canımı sıkıyo gece canım cıcım nasıl olacak bılmıyorum cogu kez uyarıyorum onu anne boyle yapma boyle konusma dıye kusuyor bana esım gelncede sıkayet edıyo ama nasıl sıkayet resmen sucsuz yere ıftıra atıyo .neyse kı esımde benden yana annem ben evlenelı cooooookk degıstı dıyo o onceden boyle degıldı dıyo.ama elımız kolumuz baglı ayrı eve cıkamıyoruz cunku esımın askerlıgı var nasıl devam eder bu boyle bılmıyorum kı kafam cook karısık esımı soylene soylene yıpratmak ıstemyorum dalutfen bı akıl verın kafayı yıcem artık
bende dusundum ıse gırmeyı ama maddı durumumuz ıyı oldugundan esım pek ıyı bakmıyor bu ıse bende soyledım ananın dırdırından bıktım barı bı ıs bul calısıyım dıye ama bı arastırıyım dedı bakalım ınsallah olur
benım oglum syle bnm oglum bnm oglum dıye dıye kadın delırecek artık bu ev bana dar gelıyor artık her dk pesımde gezıo bı hatasını gorsem de esım yanmdayken basıma kaksın dıye allahm delırcem artık ah canm bnım aynen oyle yapmayı planlıyorum bende evımı ayırmam gerektıgının farkındayım.esımle konustum bunu o da bnmle aynı fıkırde sagolsun bı dedıgımı ıkı etmıyoOnlar anlamaz oğullarının Eşleriyle mutlu olduğunu daha doğrusu anlamak istemezler canım benim de var öyle bi kvdem ama şükür hergun yüzünü görmek zorunda Değilim evime de zırt pırt gelmezler. Senin de fırsatın varsa ayrı eve Çık yoksa olan evliliğine huzuruna olur en guzel zamanlarını kvdenle Geçirme ve mümkünse farklı apartman hatta farklı mahallede yani olabildiğince de uzak oturun yakın oturursanız yine yüzünü hergun görmek zorunda kalabilirsin.
Eger boyle bısey soylerse neler olacagını o daha ıyı bılıyo soylemeyı bırak kacmamın adını bıle anmıyo artık cunku bn bu konuda bana bırı bısey derse neler yapacagımı soyledım o bırı kım olursa olsun .aılemle barısıgım zaten evlendıkten 1 ay sonra barıstılar bnmle ..Uzuldum acikcasi ama sunu bilir sunu solerim. Ailesi arkasinda olmayan insani ezerler.. gùn gelir esinde hep annemmi suclu der hayatinin en buyuk hayal kirikligini yasarsin sonucta onunda annesi tersine gelirsin yani. Ama yapicak bisi yok ailenle arani duzelt. Ben olsam bir damla uyuyamam walla
aılemle aram ıyı evede cıkacaz ınsallah cocuk ısı de sımdı pek ıyı bakmıyorum bu duruna ınsallah duzene gırer hersey tek dılegım buZaten açık ve net olarak üst üste iki hata yapmışsınız.
1) Ailenizin onayı olmadan kaçarak evlenmek
2) Kayınpeder ve kaynana ile aynı evde yaşamak
Şimdi yapmanız gerekense (eğer boşanmayı kesinlikle düşünmüyor ve eşinizi seviyorsanız)
Eşiniz biran önce askerliğini yapıp gelecek ayrı eve çıkacaksınız daha sonra ise kendi ailenizin gönlünü almaya çalışacaksınız. Lütfen bu süreç içinde çocuk yapmayın. Şu durumda üçüncü bir hata olur.
Eşin de seninle aynı fikirdeyse sorun yok o zaman canım en kısa zamanda bu düşüncenizi faaliyete geçirmeye bakın derim sinir hastası olmadan önce :)benım oglum syle bnm oglum bnm oglum dıye dıye kadın delırecek artık bu ev bana dar gelıyor artık her dk pesımde gezıo bı hatasını gorsem de esım yanmdayken basıma kaksın dıye allahm delırcem artık ah canm bnım aynen oyle yapmayı planlıyorum bende evımı ayırmam gerektıgının farkındayım.esımle konustum bunu o da bnmle aynı fıkırde sagolsun bı dedıgımı ıkı etmıyo