kayınvalıdem ne ıstıyor benden :(

sen bastan yapmissin hatayi zaten. Babanin seni ona vermek istememesi bosa degilmis iste !!!
Anne babalarimiz bizlerin kötülügünü istermi hic ???? Benim ilk ciktigim insanda tutturmustu kacarak evlenelim. Ailemin rizasi olmadigi icin. O zamanlar anlam veremiyordum Ailemin bu tavrina. Yinede kacmadim, Annemin Bababamin sözünü dinledim. Ha zor olmadimi oldu. Sevmistim cünkü cok Hemde. Simdi Allahima bin sükür diyorum, bni o hataya düsürmedi. Kacsaydim ayni senin durumunda olacaktim. Kayinvalideyle yasayip ezilecektim.

Anne babalarinizi dinleyin. Kötülük onlardan degil, karsi taraftan gelir iste böyle!!!!!

Ahh ahh! Ailen ne üzülmüştür. :KK43:
ev üstüne ev olmaz. biraz ders çıkarsanız ne olurdu..
Sevgi karın doyurmuyor değil mi?

Daha bir de askerliği var. İşe girmeyi düşündün mü?*

Madem kv politik sen de politik ol. Sabah onun gibi akşam onun gibi davran ,eşine şikayet etse bile eşin senin tatlı dilli konuştuğunu görünce annesinde kabahat arar zaten.

21 yasinda cocuk yahu o daha ne kocasi. Ne askerlik var ne bi'sey neyinize guvendiniz de adi konulsun dediniz? Bastan kacarak bu hayata tamam demissin yapacak bi'sey yok. Madem seni calistirmayacak kadar durumunuz iyi ayri eve cikin ozaman.

ben yabancı bı yere gelın geldım kımseyı tanımıyorum o da korkuyo basıma bı ıs gelır dıye bıraz dısını sık askerlıgım bıtsın ayrılcaz ısınde olcak evınde dıyo ona guvenıyorum babam aılesını ıstemedıgı ıcın vermedı benı ama esımı cookk sevıyorum sırf onun ıcın atlanacam 1 yıl aılemle barıstm zaten evlendıkten 1 ay sonra barıstılar sıkıntım yok o konuda ama artık yapacak bı sey yok zaten evlendım gerısını dusunemem sımdı ılerıye bakıp kaynanama nasıl davranmam gerektıgı konusunda akıl ıstıyorum sızden ..daha ıkı hafta olmadı kaynanam bnm oglumlu sozlere basladı yok bnm oglum bnm oglum kaynbabana bnm oglum senın gelının dıyo nıye oyle dıyon ayırıyon bızı dedım o bnm oglum cunku bn dogurdum dıyo esımı benden kıskanıyo nasıl devam eder bu bılmem :KK43:

Yine bir sanki ilk defa kendisi kaçmış ve ilk defa kendisi aynı evde oturan biriymiş de çıkabilecek sorunları tahmin edememiş gelin konusu. Kaçıp yada aynı evi kabul edipte bu tür olaylara hala şaşırmalarına inanamıyorum. Ciddi ciddi oturup iki dk düşünmediniz mi? Ayh aşık oldum ben deyip direkt kaçtınız mı yani?

benım annemle babam ayrıydı benı babaanem buyuttu babamda annemde baska bırısıyle evlı sımdı kardesmle benı kımse takmıyodu bende evlenınce kaynanam annem kayınbabam babam oolur dedım kendıme bı soz verdm ama boyle olacagını bılememıstım ben hep ıyı anlasmaya calıstıkca kaynanam bı tık daha uzaklasıyo benden ..

sende onun gibi davran madem yapacak başka bir şeyin yok gündüz burnundan getir akşam canımlı cicimli ol sarıl marıl ..Ama dikkat et kv bunları kayıt altına almasın sonra kendi kazdığın kuyuya düşme :KK66:
Ayrıca 21 yaşında çocuk nasıl koca oluyor onu da söylemeden geçemeyeceğim :KK43: Şimdilerde sizi çok seviyor evet çünkü daha yeni evlisiniz,birbirinize karşı heyecanınız bitmemiş ehhhh yaşlarda küçük kafada bir karış havada .Umarım ileri zamanlarda da kocan yanında olur ...
Bu arada eğitim düzeyiniz ne maddi durum iyi demişsiniz ama kv lerin maddi durumundan mı bahsettiniz ,zira lise 18 yaşında bitiyo ne ara bu çocuk para kazandı :110:

offf offf yasın da kucuktur senın esın askerlık bıle yapmamıs nıye babanı dınlemezsın ah o sana kotuluk eder mı babanın yanında her turlu kaprısı yaparsın kp nın kv nın yanında yapamazsın baba evını ozlersın kaçtıgın ıcın gerı de gıdemezsın çok zor durumun bunları hangı heyecanla göze aldın

sana tavsıyem kayın valıdenle ıyı gecın kötu dedıklerını duyma görme evınde yasıyosun ne dıyosa he anne tamam anne de bı sure sonra alışır sana senden ıyısı olmaz yapacak baska bıseyın yok şimdilik

slm arkadaslar ben yenı katıldım buraya evlıyım 11 ay oldu bız esımle bır yıl konusup severek evlendık oncesınde sadece yuzuk takalım laf cıkmasın ıstedık ama babam vermek ıstemeyınce kactık esım ılk zamanlar bızden uzakta calısıyodu .kaynanam ve kayınbabamla beraber yasıyoruz. sımdı esım yanımıza gelınce cook degıstıler. hele kaynanam resmen ıkı yuzluluk yapıyo .esım evdeyken ayrı evde yokken ayrı hareketler yapıyo gunduz canımı sıkıyo gece canım cıcım nasıl olacak bılmıyorum cogu kez uyarıyorum onu anne boyle yapma boyle konusma dıye kusuyor bana esım gelncede sıkayet edıyo ama nasıl sıkayet resmen sucsuz yere ıftıra atıyo .neyse kı esımde benden yana annem ben evlenelı cooooookk degıstı dıyo o onceden boyle degıldı dıyo.ama elımız kolumuz baglı ayrı eve cıkamıyoruz cunku esımın askerlıgı var nasıl devam eder bu boyle bılmıyorum kı kafam cook karısık esımı soylene soylene yıpratmak ıstemyorum da :KK43: lutfen bı akıl verın kafayı yıcem artık :KK43:
Ya bende kaçarak evlendim ama şöyle körü körüne ne olursa olsun deyip kendini ateşe atanlara hiç anlam veremiyorum. Hiç mi düşünmezsiniz evlenince evdeki hesabın çarşıya uymayabileceğini? daha askerliğini yapmamış birine kaçıp da gidip kayınvalidenin yanına oturup sonrada şöyle oluyor böyle oluyor deme göz göre göre duşmuşsun bu hataya sen. Annen baban nasıl insanlar bilmiyorum ama herkes maalesef anne baba konusunda pek Şanslı olmayabiliyor o konuda bişey Söylemek doğru olmaz ama keşke biraz daha sabredip de önce okulunu bitirip eline mesleğini Alıp sonra kendi hayatın hakkında böyle büyük kararlar verseydin. Şimdi yapabileceğin hiçbirşey yok gibi görünüyor canım.

Kaçmak; ateşe atlamak ..
Ayrı eve çıkın ..
Ev ev üstüne olmaz. .
İşe git çalış.
.

slm arkadaslar ben yenı katıldım buraya evlıyım 11 ay oldu bız esımle bır yıl konusup severek evlendık oncesınde sadece yuzuk takalım laf cıkmasın ıstedık ama babam vermek ıstemeyınce kactık esım ılk zamanlar bızden uzakta calısıyodu .kaynanam ve kayınbabamla beraber yasıyoruz. sımdı esım yanımıza gelınce cook degıstıler. hele kaynanam resmen ıkı yuzluluk yapıyo .esım evdeyken ayrı evde yokken ayrı hareketler yapıyo gunduz canımı sıkıyo gece canım cıcım nasıl olacak bılmıyorum cogu kez uyarıyorum onu anne boyle yapma boyle konusma dıye kusuyor bana esım gelncede sıkayet edıyo ama nasıl sıkayet resmen sucsuz yere ıftıra atıyo .neyse kı esımde benden yana annem ben evlenelı cooooookk degıstı dıyo o onceden boyle degıldı dıyo.ama elımız kolumuz baglı ayrı eve cıkamıyoruz cunku esımın askerlıgı var nasıl devam eder bu boyle bılmıyorum kı kafam cook karısık esımı soylene soylene yıpratmak ıstemyorum da :KK43: lutfen bı akıl verın kafayı yıcem artık :KK43:
Önce kaçıp kendi aileni uz sonra da kendin üzül . Baştan kokmus balik

Ya bende kaçarak evlendim ama şöyle körü körüne ne olursa olsun deyip kendini ateşe atanlara hiç anlam veremiyorum. Hiç mi düşünmezsiniz evlenince evdeki hesabın çarşıya uymayabileceğini? daha askerliğini yapmamış birine kaçıp da gidip kayınvalidenin yanına oturup sonrada şöyle oluyor böyle oluyor deme göz göre göre duşmuşsun bu hataya sen. Annen baban nasıl insanlar bilmiyorum ama herkes maalesef anne baba konusunda pek Şanslı olmayabiliyor o konuda bişey Söylemek doğru olmaz ama keşke biraz daha sabredip de önce okulunu bitirip eline mesleğini Alıp sonra kendi hayatın hakkında böyle büyük kararlar verseydin. Şimdi yapabileceğin hiçbirşey yok gibi görünüyor canım.
Kactin mi sende ? Körü körüne kaçmadın mi? Sizin yorumunuzdan bişey anlamadım kaçmak kaca ayrılıyor :mad:

Kactin mi sende ? Körü körüne kaçmadın mi? Sizin yorumunuzdan bişey anlamadım kaçmak kaca ayrılıyor :mad:
anlatmak istediğim söyle canım. Ben şu yaşıma kadar anne baba sevgisinden mahrum büyüdüm Dünyanın en bencil anne Babasına sahiptim. Hayatımı butun çocukluğumu boşver ne gerek varlarla büyüdüm berbat bi Hayatım vardı hatta yoktu diyebilirim. Isteseydim 18 Yaşında hiç düşünmeden gidebilirdim. Eşimle o zamandan beri tanışıyorduk zaten ama ben Sonrasını düşündüm ya evlendiğimde de mutlu olamazsam ne yapardım. Önce okulumu bitirdim mesleğimi elime aldım daha sonra evlendim ve öyle ne olursa olsun deyip bütün Şartları kabul edip gitmedim herşey benim elimdeydi istediğim herşey de oldu çok şükür düğünümde annem babam dışında Butun Yakınlarım akrabalarım vardı arkamdaydı. Çünkü güveniyorlardı bana benim kararıma. Şimdiden sonra inan çok rahatım hiç kaçmış muamelesi görmedim ki buna izin de vermem zaten. Anlatabiliyor muyum aradaki farkı canım bende kaçtım ama ben kendi kararlarımı kendim alabileceğim yaşa gelince kendi ayaklarımın üzerinde durabildiğim zaman kaçtım ve evlendim. Ki Butun akrabalarım da boyle anne babayla başka türlüsü olmazdı zaten kızım diyerek hep arkamda olup sahip çıktılar

bende ısterdm annem babam yanmda olsn coookk sk-ıkıntılar cektm evlendım dıye okuılu bırakmadım ama dısardan okuyorum bende derslerm de super cok sukur esımde yardmcı oluyo saolsn aıleme gıtmek konusu da soyle gıdıp evlerınde kalabılırm tabı eskısı gıbı rahat olmam amababaannem elınden gelenı yapar bana ona guvenm tam esımınde aynı tabık ı de kaynana dırdırı tabı var askerlık zor ama o gelınce hersey duzelecek emınım cunku bende esıme askıma cookk guvenıyorum sadece annesı sıkıntımız o da zamanla anlar oglunun bensız olamaycagını ..

bende ısterdm annem babam yanmda olsn coookk sk-ıkıntılar cektm evlendım dıye okuılu bırakmadım ama dısardan okuyorum bende derslerm de super cok sukur esımde yardmcı oluyo saolsn aıleme gıtmek konusu da soyle gıdıp evlerınde kalabılırm tabı eskısı gıbı rahat olmam amababaannem elınden gelenı yapar bana ona guvenm tam esımınde aynı tabık ı de kaynana dırdırı tabı var askerlık zor ama o gelınce hersey duzelecek emınım cunku bende esıme askıma cookk guvenıyorum sadece annesı sıkıntımız o da zamanla anlar oglunun bensız olamaycagını ..
Onlar anlamaz oğullarının Eşleriyle mutlu olduğunu daha doğrusu anlamak istemezler canım benim de var öyle bi kvdem ama şükür hergun yüzünü görmek zorunda Değilim evime de zırt pırt gelmezler. Senin de fırsatın varsa ayrı eve Çık yoksa olan evliliğine huzuruna olur en guzel zamanlarını kvdenle Geçirme ve mümkünse farklı apartman hatta farklı mahallede yani olabildiğince de uzak oturun yakın oturursanız yine yüzünü hergun görmek zorunda kalabilirsin.

babam yemın ettı ben o cocuga kız verırsem annemle ılıskıye gırmıs olayım dıye esımde bu sene bı adı konulsun ıstıyodu yapacak hıcbısey yok 11 ay olmus gerısını dusunemem ama haklısın kaynvalıde olması cokk sıkıntılı 11 ayda boyleyse esım yokken daha neler olacak allah bılır
Nasıl yemin o öyle enteresan :KK57:

X