slm arkadaslar ben yenı katıldım buraya evlıyım 11 ay oldu bız esımle bır yıl konusup severek evlendık oncesınde sadece yuzuk takalım laf cıkmasın ıstedık ama babam vermek ıstemeyınce kactık esım ılk zamanlar bızden uzakta calısıyodu .kaynanam ve kayınbabamla beraber yasıyoruz. sımdı esım yanımıza gelınce cook degıstıler. hele kaynanam resmen ıkı yuzluluk yapıyo .esım evdeyken ayrı evde yokken ayrı hareketler yapıyo gunduz canımı sıkıyo gece canım cıcım nasıl olacak bılmıyorum cogu kez uyarıyorum onu anne boyle yapma boyle konusma dıye kusuyor bana esım gelncede sıkayet edıyo ama nasıl sıkayet resmen sucsuz yere ıftıra atıyo .neyse kı esımde benden yana annem ben evlenelı cooooookk degıstı dıyo o onceden boyle degıldı dıyo.ama elımız kolumuz baglı ayrı eve cıkamıyoruz cunku esımın askerlıgı var nasıl devam eder bu boyle bılmıyorum kı kafam cook karısık esımı soylene soylene yıpratmak ıstemyorum dalutfen bı akıl verın kafayı yıcem artık
bende dusundum ıse gırmeyı ama maddı durumumuz ıyı oldugundan esım pek ıyı bakmıyor bu ıse bende soyledım ananın dırdırından bıktım barı bı ıs bul calısıyım dıye ama bı arastırıyım dedı bakalım ınsallah olur
Maddi durum iyiyse ayrı eve neden çıkmıyorsunuz?bende dusundum ıse gırmeyı ama maddı durumumuz ıyı oldugundan esım pek ıyı bakmıyor bu ıse bende soyledım ananın dırdırından bıktım barı bı ıs bul calısıyım dıye ama bı arastırıyım dedı bakalım ınsallah olur
Yavrum ne acelen vardı kaçtın bari eşin askerliğini yapsaydı. Ailen izin vermiyorsa mutlaka senin iyiliğini düşünmüştür.21 yasnda esım bende 20
Ahhh ahh akılsız basınnn.... Yahu kaçmak ne demek koca mı kalmadı, erkek mı yok, bekelsenız tatlı dılle hersey hallolur zaten hangımızın kocasını aılesı ılk etapta bagrına basmış ki, hersey zamanla yerıne oturuyor..bende dusundum ıse gırmeyı ama maddı durumumuz ıyı oldugundan esım pek ıyı bakmıyor bu ıse bende soyledım ananın dırdırından bıktım barı bı ıs bul calısıyım dıye ama bı arastırıyım dedı bakalım ınsallah olur