Kayınvalidem iyi biri mi kötü biri mi çözemedim...

Sakın ha kayınvalideler genellikle halden anlamaz kendi annene bağırırsın çağırırsın ama onlara yapamazsın nazını çekemzler hemen başka tarafa çekerler knuyu çok hassastırlar kendileri sonra ben seni böle bilmiodum beni çok kırdın derler seni suçlu ilan ederler ne kadar geçerli nedenin olursa olsun. Ses yükseltirsen asrın tribini yersin kin tutulursun ya afedersin köpek gibi yapvarıp ağlaya ağlaya anne çok özür dilerim dicen ya da böle devam eder gider. Sinirlendim şimdi ya torunu hak edio o şimdi dimi evet çok edio

Şuan en önemli şey bebeğiniz
Kendinizi hiç bişey için üzmeyin stres yapmayın
Bebeğiniz doğunca taşınmak en mantıklısı .

Sakin boyle bir sey icin canini skma ve melegine kavusacagin gunu bekle. Ben iki hafta once 32 haftalikken aniden kaybettim melegimi. Bunu ogrendigimde kayinvalideme soyledim. İlk tepkisi Allahim benim ne gunahim vardi diye kendini yerden yere vurmak oldu. Ben hastanede yatarken onun tek derdi hastanede yemek cesidi olmamasiydi. Canimi bosuna skmisim onun icin. Sen sanslisin melegin seninle. Bu yuzden etrafindaki kimseyi gorme duyma. Sadece bebegine kavusacagin gunu bekle.

Kayinvaliden de sana kirilmis belli.
Muhtemelen goZ olur, oh cekilir, ya da sevinilir dusuk tehliken olduguna diye korkmustur.

Seni cok sevmiyor bence, bu da normal zaten evliligin ilk 5 yilinda, ama oglu icin yapiyor yaptiklarini. Ama sen de onu sevmiyorsun. Ve ondan bir seyler bekliyorsun ama o bir sey deyince geriliyorsun. Ondan ozur dilemen bile samimi deyildi ve onu hissetmis. Arayip sormamasi normal o da insan sonucta.

Canım kimse iyi veya kötü değildir gridir
Kimi açık kimi koyu gridir ama hepimz griyiz
Kaynana gelince hamilelkte olur böyle deyip idare edebilirdi.ama neden sizi idare etmek zorunda olsun ki
Ben de genel anlamdai yi biri olduğumu düşünüyorun ama birini çok da sevsem onun için çok da endişrlensem de bana hakaret etmiş ya da bağırmışsa umrumda bile değil gibi davranırım.çünkü o benim sevgimi kırmıştır bi kere...Aranızdaki diyalog tam olarak nasıl gelişti bilmiyoeum ama çok kırıldıysa belki umursamaz görünüşü ondandır sadece..

Bence kayinvalideniz sadece kendini dusunen merhametsiz ve kinci bi kadin bir dusuk tehlikesi olan bi kadinla zatan tatrisilmaz bide kanaman oluyo hala gelmiyo insan telaslanir noldu kizim aman gel yat der ilgikenir bisey yapar yani karnindaki bebek onun torunu yani kayin validen icin kendi mirali senin dusuk tehlikenden daha onemli

eğer taşınma durumunuz varsa , eşiniz kabul ediyorsa doğumu beklemeden hemen taşının bence. şuan en duygusal dönemdesiniz ve en yakınınızdaki n sık görüştüğünüz kişinin yani kv nin herşeyinden olumsuz etkileniyorsunuz , en iyi çözüm bir an önce taşınmak , hem doğumdan önce evdeki gereksiz eşyalarınızı da elemiş olursunuz biblolar gibi .. çocuğunuza yaşam alanı kalır ..

Abartmayın ya herkes taşının taşının demiş. Kendi annesi başka şehirde olsun ne olur? Atlasaydı bi otobüse bi gün kaynana kaldıysa iki gün o kalsaydı. Kdın büyük fedakarlık yapmış başkası hayatta kalmazdı. Ben sorumluluk alamam bakamam ilgilenemem annen gelsin diyebilirdi ki deseydi haklıydı.

Hastalıkları fazla dillendirmez eskiler. Böyle bi uyarı yapmış geçiştirebilirdin 3 günün hatrına.

Kaynanan da kotu esin de kotu. Ikisi bir olup hamile kadinin ustune gitmisler. Gecenlerde huysuzlugum tuttu esimin hakli oldugu bir konuda atisiyorduk. Esim birden "ozur dilerim senin soyledigin gibi olsun o daha mantikli." Ben boyleyim Sonradan caktim hamileyim diye stres yaptirmak istememis. Zaten normali de bu.

Imkanin varsa kesinlikle tasin bende kaesilikli apartmanda oturuyorum ama ne o tasinir nede biz tasinabiliriz surekli izlenmek gozetlenmek cok rahatsız edici kendi annemiz gibi olamaz bende her zaman hissediyorum boyle seyleri tek değilsin

Onu bunu boşver enyacım sen dinlenip rahat olmaya bak, kendini ve bebişini düşün canım
Geçmiş olsun.

Karnını nasıl saklıyosun? Ben olsam ağzımdan kaçırırdım yada dayanamaz söylerdim bravo valla ders almam lazım senin gibi akıllı hatunlardan benim neyim varsa ortada dersaneye gidicem saklamak istiyorum umarım beceririm konu sahibi geçmiş olsun Allah tüm annelere ysvrularını bağışlasın

Yorumun için teşekkür ederim canım haklısın inşallah sorunsuz bir
hamilelik olur.. Dün döktüğüm gözyaşını ben biliyorum.. Bundan sonra kafama takmıycam bebeğimi strese sokuyorum böyle olunca, bunun da farkındayım..

Ana gibi yar vatan gibi diyar olmuyo bende aynı binadayim kusuz eşim arkamda Allahtan annem uzakta hergun dusunmekten kahrloyurum burdan gitmek istiyorum imkânın varsa taşın doğumdan sonra ben öyle yapmayı dusunuyorum

Ah ah boşuna dememişler
bir şeyi anlamak için onu yaşamak gerekir diye..
Taşınma bu olay için değil, bunun öncesinde yaşadığım sıkıntılar yüzünden zaten gündemizde.. Hamile kalınca taşınamadık..
Allah yardımcımız olsun arkadaşım..

Onu bunu boşver enyacım sen dinlenip rahat olmaya bak, kendini ve bebişini düşün canım
Geçmiş olsun.
Sağol canım benim..
İnsan böyle durumda olunca
bir desteğe ihtiyaç duyuyo işte..
Inşallah bebeğim benimle kalır..
Bebeğiminden başka kimseyi düşünmüyorum zaten artık..

hepsimi aglayarak acıtasyon yaparlarya hepsimi.. benim kv kötü valla içinde iyilik oldugunu sanmıyorum en azindan bana ve ogluma karsı.. sen haklısın uzulme saglıkla bebegını kucagına al git o binadan keşke durumumuz olsa bizde gitsek görmek zorunda olmasam hergün

Ben annemle ayni ülkede bile degilim. Hamileligimde yoklugunu cok hissettim. Sizi anliyorum ama siz de anne oluyorsunuz. Daha guclu durun. Sizi uzen olaylari gormezden gelmeye calisin. Herkes ayni degil iste.
Gormezden gelemiyorsaniz kirildiginiz noktalari dile getirin kizmadan. Ayrica beni annem aramaz hergun. Ben ariyorum diye soylenip, kendi aralarinda sen konus sen konus yapiyorlardi duyuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…