• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem iyi biri mi kötü biri mi çözemedim...

Üzüldüm,
Tatlım benim allah kucağına almayı nasip etsin cnm duvarındada okumuştum yazdımda yanlış hatırlamıyosam sorununa gelince malesef kayınvaldeler böyle oluyo canım benimkide bi iyi bi kötü nezaman ne olucağını kestiremiyorsun kendi kızı değilsin sadece anne gibi yakın olmaya çalışıyolar ama bi yerde erkek annesi olduklarını unutturmuyolar tam güveniyosun arkamda bi anne daha var diyosun sonra bi bakmışsın püff uçup gitmiş seni çok iyi anlıyorum canım _Verda_ _Verda_ ama üzülmemen lazım canım allah muafaza dikkat et ve yorma kendini

Sağolasın canım.. Dediklerine katılıyorum, anne gibi olmuyor.. Bazı arkadaşlar anneni özlemişsin
Çağır gelsin filan demişler.. Önceden de belirttim ama tekrarlıyım annem şehir dışında ciddi bir sağlık sorunuyla alakalı tedavi görüyo o yüzden hadi gel dediğim her zaman gelemiyor..
Bebeğimi düşünüyorum sadece canım bana sıkı sıkı tutunsun, annesini bırakmasın.. İnşallah..

Sağolasın canım.. Dediklerine katılıyorum, anne gibi olmuyor.. Bazı arkadaşlar anneni özlemişsin
Çağır gelsin filan demişler.. önceden de belirttim ama tekrarlıyım annem şehir dışında ciddi bir sağlık sorunuyla alakalı tedavi görüyo o yüzden hadi gel dediğim her zaman gelemiyor..
Bebeğimi düşünüyorum sadece canım bana sıkı sıkı tutunsun, annesini bırakmasın.. İnşallah..
İnşallah tatlım dikkat et kendine alabilirsen bi kadın tutsan yarım gün

Canım geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğinizi size.
Annelerin yeri dolmaz çok doğru.
kv gelince benimkinden farkı yok içlerinde vicdan yok onların maalesef.
kendi kızları olsa koşarlar kızlar annesine kötü davransa dahi..
işte klasik kv profili...

Canım geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğinizi size.
Annelerin yeri dolmaz çok doğru.
kv gelince benimkinden farkı yok içlerinde vicdan yok onların maalesef.
kendi kızları olsa koşarlar kızlar annesine kötü davransa dahi..
işte klasik kv profili...

Aynen canım uzun zaman olmuş şimdi gördüm kusura bakma..
Bebeğimi kaybettim erken doğumla..
Aynı kayınvalide lohusalıkta da bana sıkıntı çıkardı..

Onu ALLLAH'A havale ettim...

Tatlim aslında kadın da kötü bi nasihat vermemiş hani bişeyi dillendirme öyle olur derler ya muhakkak ondandır hani.Tamam sen de aşırı hassassın.Ama Ona bence bu kadar yüklenme.

Benim de annem farklışehirde. Benim de düşük tehlike vardı galiba hala var. Tek başıma yattım evde. KV bir kere geldi saol sun, annem olsa böyle olmazdı ama
Anne nin yerini kimse alamaz zaten. Moralini bozma strese girme bu günlerin tadını çıkarmaya çalış ben öyle yapmaya çalisiyorum

Annem ve babamdan baskasini tanimam isterse kocamin annesi olsun beni uzmeye dahi kalksa cevabini alir oturur cok net bu hayatta annemden baskasi onemli degil bunu her zaman derim uzerimde hakki olmayan onceden belki yanindan gecip gittigim bir yabanci kadin icin zirnik kadar degeri olmaz isterse melek olsun valla ben bu konuda iyimser degilim melekte olsa uzak dururum samimi olmam bana kotulugu dokunmadikca saygimi seviyemi bozmam ama ileriai bana ters annemin yerine de kimse gecemez

Tatlim aslında kadın da kötü bi nasihat vermemiş hani bişeyi dillendirme öyle olur derler ya muhakkak ondandır hani.Tamam sen de aşırı hassassın.Ama Ona bence bu kadar yüklenme.
Ben yüklenmiyorum ama o boş durmuyor.
Evet nasihat verdi, lakin yanında söylediği farklı sözlerde vardı..
Ve o sözleri o vakitler sinirlendirmişti beni..

Benim de annem farklışehirde. Benim de düşük tehlike vardı galiba hala var. Tek başıma yattım evde. KV bir kere geldi saol sun, annem olsa böyle olmazdı ama
Anne nin yerini kimse alamaz zaten. Moralini bozma strese girme bu günlerin tadını çıkarmaya çalış ben öyle yapmaya çalisiyorum

Bebeğimi kaybettim erken doğumla yukarıda yazmıştım, daha dün 40'ım çıktı..
Tadını çıkaracak günlerim yok yani,
yine de sağol arkadaşım..
İnşallah sağ salim alırsın kucağına bebeğini..

Annem ve babamdan baskasini tanimam isterse kocamin annesi olsun beni uzmeye dahi kalksa cevabini alir oturur cok net bu hayatta annemden baskasi onemli degil bunu her zaman derim uzerimde hakki olmayan onceden belki yanindan gecip gittigim bir yabanci kadin icin zirnik kadar degeri olmaz isterse melek olsun valla ben bu konuda iyimser degilim melekte olsa uzak dururum samimi olmam bana kotulugu dokunmadikca saygimi seviyemi bozmam ama ileriai bana ters annemin yerine de kimse gecemez

Bebeğimi kaybettikten sonra bende artık öyle düşünüyorum..
Kimse anne gibi olamaz..
Bu lohusa halimle bile hala kayınvalidem
benimle uğraşıyor..
Ya sabır çekiyorum.. ANA gibi yar olmaz...
Sözlerinize sonuna kadar katılıyorum !

Back