- 30 Haziran 2013
- 21.692
- 1
- 17.573
- 498
ben serklajlıyım çalışmıyorum dısarı çıkmıyorum sadece okuldakıler mecburen bılıo annem kayınvalıdem fılan bılıyo o kadar yatıyorum sureklı evde zaten kendı memleketımde degılım esımın memleketındeyız baska bır ılçedeyız gıdıp gelmıyorz benı kötu gelın sanıyolarKarnını nasıl saklıyosun? Ben olsam ağzımdan kaçırırdım yada dayanamaz söylerdim bravo valla ders almam lazım senin gibi akıllı hatunlardan benim neyim varsa ortada dersaneye gidicem saklamak istiyorum umarım beceririm konu sahibi geçmiş olsun Allah tüm annelere ysvrularını bağışlasın
Niye çözmeye çalışıyorum? Kötü bir insansa bir ömür aynı binada yaşamak istemem.. İyi bir insansa herşeye değer derim, katlanırım.. Komşu kayınvalidemin 30 yıllık komşusu, benim hamilelik haberimi oturmuş hemen bu komşuyla paylaşmış bir insan.. Nazar olayını zerre düşünmedi.. Sağır sultana bile duyurdu hamileliğimi.. Artı kızlar dün ben bu olayı çok detaylandırmadan anlatmak istemiştim.. Eltim biz hastanedeyken bu komşuya görümceme gittiğimizi söylemiş.. Ben de düşük tehlikesini söyleyince k.Valide eltimi kastederek o böyle söyledi sen niye böyle diyosun diyerek tepki gösterdi.. Ayrıca eskiden eltimle yaşadığımız bazı şeylerden de örnek verdi.. Ben de bunun üstüne sinirlendim.. Germeyin beni dedim.. Olay böyle ilerdi yani..Neden çözmeye çalışıyorsun ki onun da kendince kendine göre açıklamaları vardır. O bunun kötü insan olduğunu da tescillemez aslında. Düşük tehlikeni söylemenle ona göre:
1. nazar değip gerçekten düşürebileceğini düşünmüş olabilir.
2. komşuyu tanıyordur sevmiyordur özel konulara girmene kızmış olabilir.
3. bazı geri kafalı kadınlar düşük gibi durumlarda kadın kaynaklı bir kusur olduğunu düşünürler ve senin öyle olduğunu düşünmesini istememiştir.
Oğlunu kasıtlı doldurmak yerine bu can havliyle hareket etmiş gibi geldi bana.
Aynen öyle arkadaşım daha ne lafları var da çok fazla konulara girmek istemiyorum.. Hamilelikte gerilmek istemediğim için.. Henüz ben hamile kalmadan önce doğmamış torununa beddua ettiğini duydum ben.. Şu anda da torununu çok düşündüğünü zannetmiyorum.. Oğlunun gözüne girebilmek için sanırım yapıyo.. Çünkü dün yanında hıçkıra hıçkıra ağladım, bana sırtını döndü.. Yüzüme bakıp teselli verebilirdi, ağlama kızım bebeğine bir şey olmaz diyebilirdi, ama demedi...Klasık kaynana modeli kaşıkla verip kepçeyle isteyen cinsten biraz yardımı dokunduysa illa olay çıkması laZım tabii
Kbakmada cok huysuz davranmissinMerhaba kızlar.. Geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım.. Bu arada 3 sene gebe kalamadım.. Her gün iğne vuruluyorum bu nedenle.. Kaynanam refakatçi kaldı yanımda, hastaneye kaldırıldım.. Annem şehir dışında olduğu için kayınvalidem kaldı yanımda.. Peki bunda ne var diceksiniz? Sorun şu ki; ben kayınvalidemin iyi bir insan mı yoksa kötü biri mi.. ne olduğuna karar veremedim.. Bir yanıyla samimi bulamıyorum nedense.. Bugün tartışma yaşadık..Bu arada aynı binada yaşıyoruz.. Komşunun biri geldi ben oradayken.. Uzanmıştım ben de, iğneden gelmiştim.. Kadın sordu işte ne oldu filan diye ben de açık açık dedim düşük tehlikesi diye.. Komşu gitti kayınvalidem bana hesap sormaya başladı, vay ben neden demişim öyle?? Saklamam gerekmiş.. Ben de yalan söyleyemedim dedim.. Ne var yani germeyin beni, canım isterse açarım camı tüm sokağa bağırırım! Benim düşük tehlikem var diye.. Bir anda sinirlendim bana hesap sorunca.. Eve çıktım eşim geldi annesi ağlamış sızlamış.. Senin amacın ne dedi bana.. Ben de tebrik ederim annen iyi doldurmuş dedim.. Eşim de gidelim konuşalım, annem bir şey demedi.. Ağlıyodu sadece dedi.. Neyse gittik biz konuşmaya.. Ben de olayı anlattım.. Kayınvalide görümceme gidicekmiş kalmaya iki üç günlüğüne.. Benim stresim kendime yeter dedim.. Hastanede kaldın benimle teşekkür ederim seni kırdıysam da özür dilerim..
Hamileliğin verdiği duygusallıkla ağlamaya başladım.. Bi'kere bile demedi ki kızım sen hamilesin üzme kendini ağlama diye.. Orada vicdanını ölçtüm diyebilirim.. Neyse eve çıktım wcye girdim.. Yine kanamam gelmiş.. Ben başladım banyoda ağlamaya.. Sonra eşim geldi yanıma..Sakinleşmem çok zor oldu..Saatlerce kanamam oldu.. Eşim kayınvalideme kanamamın olduğunu söylediği halde, hiç yanıma gelip ilgilenmedi benimle.. Demem o ki; çok kırgınım.. Doğumdan sonra taşınmayı düşünüyorum, ya da artık muhattap olmak istemiyorum.. Düşük tehlikem olduğu için sadece wcye kalkıyorum.. Arada sırada yemeğe filan çağırıyodu.. Annemin geçen sene şehir dışına taşınması üzdü beni.. Yoksa beni bırakmazdı kayınvalide eline.. Annem her gün arayıp halimi soruyor.. Ama yanımda olması gibi olmuyor.. Onu çok özlüyorum.. Hiçkimse insanın annesi gibi olmuyor.. Henüz bekar olan kızlar, annenizin kıymetini bilin..
Yorumun için teşekkür ederim canım haklısın inşallah sorunsuz bir
hamilelik olur.. Dün döktüğüm gözyaşını ben biliyorum.. Bundan sonra kafama takmıycam bebeğimi strese sokuyorum böyle olunca, bunun da farkındayım..
canım kayınvalıden çok kötu bısey yapmamıs kötu bırı dıyemem ama nasıl dıyım senın hıslerını anlayıs gösterememıs tabı kı bu durumda sen cok hassassın ve ıstedıgını yaparsın
ılk bebegımı kaybetmeden once ben de oyle yaptım ıstedıgıme soylerım soylemem dedım ama bu bebısı kımse bılmıo dogurabılırsem canlı canlı o zaman ıstee ben hamıleydım dorgurdum dıycem
neden bılıo musun
bu deneyımı yasamamıs ınsanlar senı oyle kırıyo kı
sana acıyolar
ah vah edıyolarr
kadersız dıyolarrr
kendı bebebklerıne sarılıp ohh ıyı kı yapmısım teyzesıııı dıyolarr
bebiş bebiş bebişş dıye yanınada peşlerinde gezıyolar resmen senı çatlatmak ıcın
dogurganlıgını ön plana cıkarabılmek ıcın ahhh kocam ceketını attı gebe kaldım ayol nasıl koruncaamı sasırdım diyolarrrr
neler neler ınan oyle zoruna gıdıyo kı bunlar keske kımseye soylemeseydım dıyosun
ben kayınvalıdenın dogru soyledıgını anladım cnm yasayarak anladım dılerım rabbımden sen onun dogru soyledıgını anlama dılerım rabbımden daha hıc tehlıken olmasın sağlıkla kucagına al cnm benım seni çok sevdıgımı bılıyosun....
Üzüldüm,Merhaba kızlar.. Geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım.. Bu arada 3 sene gebe kalamadım.. Her gün iğne vuruluyorum bu nedenle.. Kaynanam refakatçi kaldı yanımda, hastaneye kaldırıldım.. Annem şehir dışında olduğu için kayınvalidem kaldı yanımda.. Peki bunda ne var diceksiniz? Sorun şu ki; ben kayınvalidemin iyi bir insan mı yoksa kötü biri mi.. ne olduğuna karar veremedim.. Bir yanıyla samimi bulamıyorum nedense.. Bugün tartışma yaşadık..Bu arada aynı binada yaşıyoruz.. Komşunun biri geldi ben oradayken.. Uzanmıştım ben de, iğneden gelmiştim.. Kadın sordu işte ne oldu filan diye ben de açık açık dedim düşük tehlikesi diye.. Komşu gitti kayınvalidem bana hesap sormaya başladı, vay ben neden demişim öyle?? Saklamam gerekmiş.. Ben de yalan söyleyemedim dedim.. Ne var yani germeyin beni, canım isterse açarım camı tüm sokağa bağırırım! Benim düşük tehlikem var diye.. Bir anda sinirlendim bana hesap sorunca.. Eve çıktım eşim geldi annesi ağlamış sızlamış.. Senin amacın ne dedi bana.. Ben de tebrik ederim annen iyi doldurmuş dedim.. Eşim de gidelim konuşalım, annem bir şey demedi.. Ağlıyodu sadece dedi.. Neyse gittik biz konuşmaya.. Ben de olayı anlattım.. Kayınvalide görümceme gidicekmiş kalmaya iki üç günlüğüne.. Benim stresim kendime yeter dedim.. Hastanede kaldın benimle teşekkür ederim seni kırdıysam da özür dilerim..
Hamileliğin verdiği duygusallıkla ağlamaya başladım.. Bi'kere bile demedi ki kızım sen hamilesin üzme kendini ağlama diye.. Orada vicdanını ölçtüm diyebilirim.. Neyse eve çıktım wcye girdim.. Yine kanamam gelmiş.. Ben başladım banyoda ağlamaya.. Sonra eşim geldi yanıma..Sakinleşmem çok zor oldu..Saatlerce kanamam oldu.. Eşim kayınvalideme kanamamın olduğunu söylediği halde, hiç yanıma gelip ilgilenmedi benimle.. Demem o ki; çok kırgınım.. Doğumdan sonra taşınmayı düşünüyorum, ya da artık muhattap olmak istemiyorum.. Düşük tehlikem olduğu için sadece wcye kalkıyorum.. Arada sırada yemeğe filan çağırıyodu.. Annemin geçen sene şehir dışına taşınması üzdü beni.. Yoksa beni bırakmazdı kayınvalide eline.. Annem her gün arayıp halimi soruyor.. Ama yanımda olması gibi olmuyor.. Onu çok özlüyorum.. Hiçkimse insanın annesi gibi olmuyor.. Henüz bekar olan kızlar, annenizin kıymetini bilin..
ben bunalrın hepsını yasadım kımı farkında kımı farkında olmadan yapıo ama canını çok yakıolar sonra dıosun kı nıye soyledım keske kımseye soylemeseydımOnlar ne çirkin insanlr öyle arkadaşım?İnanamadım. Sen canını sıkma. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.
Ben sana dua edicem Allah yardimcin olsun. Zor durum ama sen üstesinden gelebilecek gücü minicik bebeginden alacaksın. İnsan bazen hayatta ne kadar yalnız olduğunu zor zamanlarında anlıyor.Merhaba kızlar.. Geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım.. Bu arada 3 sene gebe kalamadım.. Her gün iğne vuruluyorum bu nedenle.. Kaynanam refakatçi kaldı yanımda, hastaneye kaldırıldım.. Annem şehir dışında olduğu için kayınvalidem kaldı yanımda.. Peki bunda ne var diceksiniz? Sorun şu ki; ben kayınvalidemin iyi bir insan mı yoksa kötü biri mi.. ne olduğuna karar veremedim.. Bir yanıyla samimi bulamıyorum nedense.. Bugün tartışma yaşadık..Bu arada aynı binada yaşıyoruz.. Komşunun biri geldi ben oradayken.. Uzanmıştım ben de, iğneden gelmiştim.. Kadın sordu işte ne oldu filan diye ben de açık açık dedim düşük tehlikesi diye.. Komşu gitti kayınvalidem bana hesap sormaya başladı, vay ben neden demişim öyle?? Saklamam gerekmiş.. Ben de yalan söyleyemedim dedim.. Ne var yani germeyin beni, canım isterse açarım camı tüm sokağa bağırırım! Benim düşük tehlikem var diye.. Bir anda sinirlendim bana hesap sorunca.. Eve çıktım eşim geldi annesi ağlamış sızlamış.. Senin amacın ne dedi bana.. Ben de tebrik ederim annen iyi doldurmuş dedim.. Eşim de gidelim konuşalım, annem bir şey demedi.. Ağlıyodu sadece dedi.. Neyse gittik biz konuşmaya.. Ben de olayı anlattım.. Kayınvalide görümceme gidicekmiş kalmaya iki üç günlüğüne.. Benim stresim kendime yeter dedim.. Hastanede kaldın benimle teşekkür ederim seni kırdıysam da özür dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?